Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
Uživatelský avatar
bagr3210
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 255
Registrován: 04. 11. 2009 19:07

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od bagr3210 » 09. 12. 2016 07:13

Prosim Vas,mam sygic 16.2.10,staci preinstalovat na nejnovejsi,nebo musim dat i novou celou slozku sygicu?

Odesláno z mého SM-G900FD
Samsung Galaxy G-935F S7 Edge Origo ROM Android 7.0
LG G Pad 8.3 V500a *ROOT* Android 5
Uživatelský avatar
kubrtja
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 12
Registrován: 08. 10. 2015 19:07

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od kubrtja » 09. 12. 2016 09:13

Tak jsem se radoval když jsem nainstaloval sygic 16.4.6 že už mi konečně chodí i trafic ale po dvou dnech už nejde ... proč to chvíli jde a potom to přestane ?
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy A5 2017
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 09. 12. 2016 23:32

Downloader TA 2016.09

Kód: Vybrat vše

https://mega.nz/#!EMhXVRyY!KK8JrOzYEboudD1YAVXT_9AUQs-9bbLPWkKFRaaBV9o
Honor 7 Android 6.0
Uživatelský avatar
bagr3210
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 255
Registrován: 04. 11. 2009 19:07

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od bagr3210 » 11. 12. 2016 13:39

At delam co delam,nedari se mi nainstalovat 16.4.7. Po instalaci mi pise,kam chci mapy a slozky nainstalovat..Pak se Sygic spusti,ale nacita poholu zeme kde je i stahovani map,ale dal uz nefrci..
Nevite co s tim?
Samsung Galaxy G-935F S7 Edge Origo ROM Android 7.0
LG G Pad 8.3 V500a *ROOT* Android 5
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 11. 12. 2016 15:44

Mám verziu Sygicu 14.3.1 na Androide 2.3.3 a mapy TA 2016.06 v9 a nezobrazuje mi budovy. Dokopíroval som budovy z downloaderu 2015.10, ale ani tam sa mi nepodarilo budovy zobraziť, hoci ich mám v Sygici zapnuté. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem
Honor 7 Android 6.0
nous
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 51
Registrován: 18. 04. 2011 07:47
Zařízení: LG G3

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od nous » 12. 12. 2016 07:28

to kubrtja
kup si novy telefon a zas ti to pojede ( 7dni )
- presedlej na TomTom, tam to frci
Mouse
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 11. 09. 2013 16:18
Zařízení: LG-K10 andr 6

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Mouse » 14. 12. 2016 12:10

ahoj mám prosbu, mám staženou Sygic GPS Navigation 16.4.6 CZ / SK a dal jsem si do složky voices hlas Lišky, ale v navy se neukáže, dokáže někdo poradit ?
díky za rady
kiklop64
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 163
Registrován: 31. 12. 2011 09:26
Zařízení: Honor 7

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od kiklop64 » 14. 12. 2016 22:39

Nainstaloval jsem Sygic v16.4.8ale nemužu tam dostat zelený podklad neporadil by mi někdo? Stáhl jsem ten samostatný souburek a zkopiroval do texture a nic... jen stříbrný podklad....
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 83
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 15. 12. 2016 12:15

Ahojte. Nainštaľoval som do Androidu 2.3.3 Sygic Truck 13.6.1. Keď sa dám do nastavenia, tak mi bliká obrazovka. Pri navigácii to nerobí. Poraďte prosím, ako to odstrániť. Ďakujem.
Honor 7 Android 6.0
wtms
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 08. 2014 17:51
Zařízení: Samsung galaxi J5 2016

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od wtms » 17. 12. 2016 10:09

Ahoj,
úspěšně sem nainstaloval Sygic v16.4.8, mapy jsem stáhnul přimo z aplikace vše funguje až na navigování na čísla popisné v malých městech a vesnicích. Navigovat na čísla popisná lze pouze ve velkých městech, okresní nejdou krajská už jdou. V mapě přitom jsou čísla popisná i v malých vesnicích. Dělám něco špatně nebo to nejde?
.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti