Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
SPiRiT
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 323
Registrován: 10. 11. 2008 15:29

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od SPiRiT » 17. 12. 2016 12:24

Tak jsem to taky rychle zkusil a čísla popisná mi jdou včetně okresních měst. Nepleteš si jinak čísla popisná s orientačními? Popisná jsou právě všude, orientační jak kde. A co máš vůbec za mapu? Já mám NT.
wtms
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 08. 2014 17:51
Zařízení: Samsung galaxi J5 2016

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od wtms » 18. 12. 2016 10:03

Nepletu, v malých městech mi to nenabízí možnost tam číslo napsat, jde zadat pouze ulice. Mapy mám stažené ze Sygic store, tak předpokládám, že to jsou TomTom. V mapě čísla popisná jsou vidět, když kliknu v malém městě do mapy, tak to napíše pouze ulici bez čísla popisného, když toto udělám např. v Hradci Králové, tak to napíše i číslo popisné.
.
wtms
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 08. 2014 17:51
Zařízení: Samsung galaxi J5 2016

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od wtms » 21. 12. 2016 10:06

Jirka Krokodýl mi to objasnil, jde to pouze s mapami NT, s mapami TA to nejde.
.
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 79
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 21. 12. 2016 12:43

Skús, keď zadáš obec. namiesto ulice daj znovu obec, potom rozbaľ (modrá šipka smerom dole), opäť zbaľ a malo by Ťa pustiť na číslo domu.
U dediny večšinou ulice nie su tam je to takto: zadáš názov dediny
Napr. Badín a potom ti vyhodí že centrum mesta alebo znova Badín a je pritom taká ikonka domčekov tak potvrdíš a keď ti vyhodí že križovatka tak len napíš číslo domu a potvrď z návrhov
Honor 7 Android 6.0
wtms
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 03. 08. 2014 17:51
Zařízení: Samsung galaxi J5 2016

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od wtms » 21. 12. 2016 15:43

Mně to takto nefunguje, musíš mít jinou verzi nebo jiné mapy. U mě to vypadá takto:

Obrázek
.
nous
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 51
Registrován: 18. 04. 2011 07:47
Zařízení: LG G3

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od nous » 22. 12. 2016 08:37

Tak to je zajimave, ja mam 16.2.15 a mapu SVK.TA.2016.03

Obrázek
ab021
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 79
Registrován: 10. 08. 2015 14:08

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ab021 » 25. 12. 2016 06:16

Mapdownloader TA 2016.10

Kód: Vybrat vše

http://leteckaposta.cz/576186079
Honor 7 Android 6.0
Andulika
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 30
Registrován: 16. 12. 2008 08:15

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Andulika » 25. 12. 2016 15:30

Dobry vecer mozem vas poprosit o mapu Francuzska nt.2016.03
ruppin
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 30. 05. 2014 09:19
Zařízení: Samsung Galaxy SIII mini

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od ruppin » 26. 12. 2016 09:00

ab021 píše:Mapdownloader TA 2016.10

Kód: Vybrat vše

http://leteckaposta.cz/576186079
Mapa ČR je identická jako 2016.09.
gadzo
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 114
Registrován: 26. 02. 2012 17:38
Zařízení: samsung galaxy S2, S5 neo

Re: Sygic NEW - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od gadzo » 29. 12. 2016 13:29

Zde se dají stáhnout jednotlivé mapy TomTom Maps FULL Europe 2016.10

Kód: Vybrat vše

https://dailyuploads.net/users/Adek22/11389/TT%20Maps%202016.10
ahoj
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host