WebShare.cz - Aktivujte si VIP účet pro neomezené stahování za 59 Kč


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 157 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 01. 03. 2016 06:27 
Mobil Beginner
Mobil Beginner

Registrován: 23. 05. 2010 07:50
Příspěvky: 31
Offline
Zdravim... chci se dotazat uzivatelu teto navigace Sygic Truck. Jakou s tim maji zkusenost a zda skutecne pri planovani tras akceptuje program mapove podklady vcetne omezeni mist pro kamiony.....???

Na oficialnich strankach Sygicu uvadeji ze planovani tras je prizpusobene pro nakladni vozy, ale kdyz jsem to zkousel tak bych rekl ze opak je pravdou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 01. 03. 2016 12:25 
Mobil Profi User
Mobil Profi User

Registrován: 26. 03. 2007 19:45
Příspěvky: 260
Offline
Raději bych přesedlal na Radku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 02. 03. 2016 00:25 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 11. 2013 18:47
Příspěvky: 24
Offline
susenka píše:
Zdravim... chci se dotazat uzivatelu teto navigace Sygic Truck. Jakou s tim maji zkusenost a zda skutecne pri planovani tras akceptuje program mapove podklady vcetne omezeni mist pro kamiony.....???

Na oficialnich strankach Sygicu uvadeji ze planovani tras je prizpusobene pro nakladni vozy, ale kdyz jsem to zkousel tak bych rekl ze opak je pravdou

Asi děláš něco špatně-bez urážky-používám verzi Sygic Truck 13.5.0 která jako poslední fungovala bez problémů(alespoň mě) ale v souboru content.info-který musíš přejmenovat na content.txt povolit truck attributy,což znamená že tento bude vypadat takto:
Prohlížet odkazy mohou jen přihlášení uživatelé! Přihlašte se, pokud nemáte svůj uživatelský účet, můžete se zdarma registrovat - zabere to jen pár minut.

A potom přejmenovat content.txt zpět na content.info-HOTOVO a mělo by to jít-tenhle je pro mapy nt.2O15.12

_________________
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720,
Pepa01
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 02. 03. 2016 08:46 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 11. 2013 18:47
Příspěvky: 24
Offline
wabik píše:
Raději bych přesedlal na Radku.

To wabík:Co jsi tím myslel,to je nějaká navi?

_________________
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720,
Pepa01
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 02. 03. 2016 11:19 
Mobil Profi User
Mobil Profi User

Registrován: 26. 03. 2007 19:45
Příspěvky: 260
Offline
Tak se říká mezi trucktoristy Automapě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 02. 03. 2016 17:59 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 11. 2013 18:47
Příspěvky: 24
Offline
A jo :D ,znám ale nedoporučoval bych,příliš velké objížky zbytečně,vede i pod nízké mosty a zákazů,sám používám Sygic a IGO Nextgen nebo teĎ zkouším AviSync,poslední se jeví zatím jako NEJ.

_________________
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720,
Pepa01
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 02. 03. 2016 23:16 
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Příspěvky: 1384
Věk: 50
Offline
Držte se tématu , díky

_________________
Honor 7 - root, android 6
zálohovat ZálohovaT, ZÁLOHOVAT

Vektorové mapy Světa pro Locus

ČTĚTE A DODRŽUJTE PRAVIDLA FÓRA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 17. 03. 2016 23:41 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 02. 01. 2012 04:14
Příspěvky: 2
Věk: 26
Offline
Zdravím, stáhl jsem si sygic truck od JirkaKrokodyl a jdou mi stahovat normálně mapy přes aplikaci a to velmi rychle... Není to tím že to mám jako trial verzi na 14 dní? Nebo to už je takhle podchycené? Předem děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 20. 03. 2016 09:17 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 21. 06. 2013 20:19
Příspěvky: 13
Offline
dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč nastaveni zadám adresu a zobrazuje se jet autem, a pak nahoře se zobrazuje nákladak vykřičník, verze sygic 1361, verze mam nt 2015.12.děkuji, prosím poradtě


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci
PříspěvekNapsal: 21. 03. 2016 11:16 
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus

Registrován: 15. 11. 2014 21:01
Příspěvky: 1
Offline
Nebyla by k dispozici i verze Sygic Car navigation? Díky moc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 157 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník



Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:

[ Time : 0.080s | 17 Queries | GZIP : Off ]