Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
susenka
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 33
Registrován: 23. 05. 2010 07:50
Zařízení: Huawei P10 - Samsung S5

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od susenka » 01. 03. 2016 06:27

Zdravim... chci se dotazat uzivatelu teto navigace Sygic Truck. Jakou s tim maji zkusenost a zda skutecne pri planovani tras akceptuje program mapove podklady vcetne omezeni mist pro kamiony.....???

Na oficialnich strankach Sygicu uvadeji ze planovani tras je prizpusobene pro nakladni vozy, ale kdyz jsem to zkousel tak bych rekl ze opak je pravdou
wabik
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 279
Registrován: 26. 03. 2007 19:45
Zařízení: Lenovo PHAB Plus Android 5.1 root

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od wabik » 01. 03. 2016 12:25

Raději bych přesedlal na Radku.
Pepa01
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 30
Registrován: 02. 11. 2013 18:47
Zařízení: Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720,

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Pepa01 » 02. 03. 2016 00:25

susenka píše:Zdravim... chci se dotazat uzivatelu teto navigace Sygic Truck. Jakou s tim maji zkusenost a zda skutecne pri planovani tras akceptuje program mapove podklady vcetne omezeni mist pro kamiony.....???

Na oficialnich strankach Sygicu uvadeji ze planovani tras je prizpusobene pro nakladni vozy, ale kdyz jsem to zkousel tak bych rekl ze opak je pravdou
Asi děláš něco špatně-bez urážky-používám verzi Sygic Truck 13.5.0 která jako poslední fungovala bez problémů(alespoň mě) ale v souboru content.info-který musíš přejmenovat na content.txt povolit truck attributy,což znamená že tento bude vypadat takto:

Kód: Vybrat vše

[PRODUCT:Sygic Truck]
name=Sygic Europe
tts=yes
sdk=yes
truckAttr=yes
premiumPOI=yes
exPostals=yes
3dContent=yes
speedProfiles=yes
junctionView=yes
naviType=pedestrian,car
speedcam=SCDB:EXTEUR:2016.09
maps=NT:EXTEUR:2015.12,NT:RUS:2014.09,NT:IMN:2014.09
A potom přejmenovat content.txt zpět na content.info-HOTOVO a mělo by to jít-tenhle je pro mapy nt.2O15.12
Pepa01
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720
Pepa01
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 30
Registrován: 02. 11. 2013 18:47
Zařízení: Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720,

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Pepa01 » 02. 03. 2016 08:46

wabik píše:Raději bych přesedlal na Radku.
To wabík:Co jsi tím myslel,to je nějaká navi?
Pepa01
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720
wabik
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 279
Registrován: 26. 03. 2007 19:45
Zařízení: Lenovo PHAB Plus Android 5.1 root

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od wabik » 02. 03. 2016 11:19

Tak se říká mezi trucktoristy Automapě.
Pepa01
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 30
Registrován: 02. 11. 2013 18:47
Zařízení: Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720,

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Pepa01 » 02. 03. 2016 17:59

A jo :D ,znám ale nedoporučoval bych,příliš velké objížky zbytečně,vede i pod nízké mosty a zákazů,sám používám Sygic a IGO Nextgen nebo teĎ zkouším AviSync,poslední se jeví zatím jako NEJ.
Pepa01
Aligator S5500 Duo 5.5" IPS HD 1280x720
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1416
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 7 - root, android 6
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 02. 03. 2016 23:16

Držte se tématu , díky
Fubun
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 02. 01. 2012 04:14
Zařízení: Sony Xperia Z2

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Fubun » 17. 03. 2016 23:41

Zdravím, stáhl jsem si sygic truck od JirkaKrokodyl a jdou mi stahovat normálně mapy přes aplikaci a to velmi rychle... Není to tím že to mám jako trial verzi na 14 dní? Nebo to už je takhle podchycené? Předem děkuji za odpověď.
prestigio
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 21. 06. 2013 20:19
Zařízení: prestigio

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od prestigio » 20. 03. 2016 09:17

dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč nastaveni zadám adresu a zobrazuje se jet autem, a pak nahoře se zobrazuje nákladak vykřičník, verze sygic 1361, verze mam nt 2015.12.děkuji, prosím poradtě
siero
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 15. 11. 2014 21:01
Zařízení: Samsung s4

Re: Sygic Truck - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od siero » 21. 03. 2016 11:16

Nebyla by k dispozici i verze Sygic Car navigation? Díky moc
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host