Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 04. 2010 17:07
HTC G1 Prosim rychle pomoc
Zdravím, koupil sem si G1 ale nebyla tam cestina .. v nastaveni jen english a german tak sem udělal hardreset a myslel sem si ze se mi potom obnovi a budu to myt v cz jako ostatni, ale jk sem udelal hardreset tak se me to ted tady pta na google ucet .. tak sem si normalne tady na internetu ne v mobilu udelal google ucet a presne uplne presne sem ho dal do mobilu a reklo mi to :
This could be a temprary problem or your SIM card may not be provisioned for data services. If it continues,call customer Care.
ASi neco se sim kartou nebo neco s googlem serverem, pak sem skusil vytvorit ten ucet v mobilu jak tam je create... no skusil sem udelat asi 3 a zase ani jeden nesel
sem uplne bezdranej prosim pomoc

klidne si tam necham tu anglictinu me zas tak nevadi ale hlavne abych spustil ten mobil .. VSEM KDO PORADAJ ASPON TROCHU THX!!!
bystrar
Odesláno:
06. 04. 2010 17:35
A mas tam nastavene pripojeni na internet? mrkni na
Kód: Vybrat vše
http://wiki.androidforum.cz/index.php/Nastaven%C3%AD_G1
Treba proto se nemuzes pripojit.
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 04. 2010 17:43
No hele na ty wikiedii se pise za na nastaveni pro internet v tom wap menu by se melo menovat T Mobile internet .. ja mam t mobile ale T mobile Internet tu nemam .. mam tu jen T Mobile, T mobile MMS, T mobile Cz, T mobile D, t mobile NL, Z mobile UK, T mobile US a pak naky T mobile podle cisel 160-180 az k nejakym 680..
nevis proc tam nemam zrovna jak se tam pise T mobile Internet?? nebo nejaky jiny reseni

bystrar
Odesláno:
06. 04. 2010 17:51
Name: T-Mobile Internet
APN: internet
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: <Not set>
Password: tady mám dvě hvězdičky, tak nevím, jestli tu musí něco být
Server: <Not set>
MMSC: null
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MCC: 230
MNC: 01
APN type: default
Myslis u te prvni polozky ten nazev "T-Mobile Internet"?
to muzes prejmenovat podle sebe kdyz na to kliknes
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 04. 2010 17:52
No a když to tak přejmenuje tak myslíš že to pude? ja bych nerad abych to jeste nejak vic nedodrbal ten mobil ... nešlo by to třeba nejak obejit ten email ?

bystrar
Odesláno:
06. 04. 2010 17:56
Timto nic "nedodrbes

" budes se moct pripojit na net, ja to treba nastavene nemam, protoze pro pripojeni pouzivam zasadne WIFInu, jelikoz nemam zadny tarif na data "zatim":).
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 04. 2010 17:57
no tak já mam doma taky wifi mohl bych se na nej pripojit ale nevim jak kdyz me to do mobilu vubec nepusti kdyz nemam ten ucet

ale du skusit teda ten navod podle wikipedie
bystrar
Odesláno:
06. 04. 2010 18:02
No pockej a jak chces tu APN nastavit kdyz te to do telefonu nepusti? Pokud te to pusti do telefonu tak zapni wifinu a pripoj se pres ni, pak spust treba "Market" a zadej si ten tvuj Google ucet.
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
06. 04. 2010 18:07
me to pusti do telefonu ale jen tam je na zacatku at zalozim ten google ucet, kdyz sku sim cokoliv treba do menu tak tam je jen to APN ale jinak treba ke kameře, internetu, nastaveni apod. se proste nedostanu, nejspis kuli tomu ze nemam ten ucet ..
bystrar
Odesláno:
06. 04. 2010 18:14
Ja treba kdyz jsem nahazoval 2.1 tak jsem taky o vsechno nastaveni prisel a musel jsem Google ucet zadavat znova ale na uvodni obrazovku atd me to normalne pustilo. Pak jsem si zapnul wifinu a pripojil se na market. Chtelo to po me zadat Google ucet, tak jsem ho tam buchl a bylo to, pak jsem z marketu vyskocil, dal synchronizaci aby se me zpet nahral kalendar, kontakty atd... a bylo vymalovany.
EDIT: no proste buchni tam tu APN a pokus se pripojit.