Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
12 příspěvků

Pár otázek

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
10. 04. 2010 15:47
Pár otázek
Chtěl bych se na neco zeptat.. hadam se tu s kamaradem jak to je s instalaci do androidu, abych to uvedl tak androidum vubec nerozumim, mam ho chvilku..
Zajimalo by mě kdyz si dam neco na pametovku tak jak to pak nainstaluju v mobilu? proste kde to najdu abych to nainstaloval?Proste nevem :(
A dalši věc .. Kamarad mi rikal ze kdyz si tam neco hodim tak at davam bacha ze se mi to muze bloknout nebo ne bloknout proste ze se stim neco stane kdyby v ty aplikaci byl nakej vir.. je to pravda? ja sem mel mobil bez OS drive takze sem tam hodil neco, nainstaloval bez problemu a rozjel pres javu ale tady fakt nevim ..
takze bych vas prosil kdyby ste me odpovedeli na otazku první a na to jestli se fakt muze neco stat ..
předem díky :wall:
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
10. 04. 2010 15:55

Re: Pár otázek

No najprv si stiahni z marketu Astro,je to Suborovy manazer a je free.Ked si hodis nieco na kartu cez neho si to najdes a spustis instalaciu :)

No a to o tom bloknuti pocujem prvy krat,takze je to asi pekna blbost.A neviem o ziadnom vire pre Android.Vecsina hier a aplikaci je uz odskusana,takze tam ziadne riziko neni.
Moderátor
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
10. 04. 2010 16:00

Ramirez diky moc, si opravdu fajn :) a ještě jedna taková menši otazka ktomu marketu .. koukal sem tam a sou tam různé aplikace/hry tak sem se chtel zeptat jestlize nakou stahnu jestli mi to neco udela, strhne kredit nebo neco i kdyz mam tam nahore jak je bezplatne a nové mam zaskrtnuto bezplatné .. :mda:
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
10. 04. 2010 16:06

Nemusis sa bat,nestrhne ti to nic.Ja odtial pravidelne nieco stahujem.
Moderátor
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
12. 04. 2010 09:32

Pokud mas datovej tarif nebo si pripojen prez wifi nic te stat stazeni nebude...
Vse co je na marketu (to co tam vidis ty) tak to vse je zdarma jelikoz placene aplikace ani nevidis...Tudiz ani nestahnes...

K tem virum to je kravina ...stejne tak jako mitusi ze ti warez aplikace muzou bloknout telefon.jsou to vsechno jen keci :) Viru na mobilni os zatim moc neni na android o zadnem nevim (musel by tyt ukryt v crackle aplikaci.....a takovejch pro android stejne je par) tak se tim urcite netrap. Nebo pokud te to tizi nainstaluj si antivirus kterej i kdyz je uplne na nic aspon ti da dobrej pocit :)

[ Odesláno z mobilu ] Obrázek

[ Odesláno z mobilu ] Obrázek
exMód
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
13. 04. 2010 17:56

Yeah, super.. tak děkuju moc :)
Nic stahovat nebudu (antivirus) stači mi když to takhle vidim od profiku :) a mam to potvrzeny.
btw, prosímvás ještě o jednu věc která mě drtí .. když si nainstaluju program třeba pres ASTRO nebo dejme tomu i přes ten market a chci ho odinstalovat tak jak? ja sem projel snad celej mobil, ale nepřisel sem na to :(
předem díky za odpoved a ještě jednou díky ;) :D :D
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
14. 04. 2010 01:58

NAstavenia/Aplikace/Sprava Aplikaci. Alebo si stiahni z Marketu widget Appremover a hod si ho na plochu.
Moderátor
Fuu7
Mobil Beginner
Odesláno:
29. 05. 2010 09:52

děkuju moc, ale hele já když to takhle udělam .. že odinstlauju něco z toho nastaveni/nastaveni aplikaci/ tak se mi stejne mb nepřictou .. proste sem dal pryc vetsinu mych programu a mam furt 22mb, přitom by jsem mel myt uz aspon dobrych 50mb .. nemelo yb se to odinstalovat jeste nekde nebo jinym zpusobem? predem dekuju za vsechny rady :(
Mobil Beginner
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
29. 05. 2010 10:11

No ja vzdy ked chcem nieco odinstalovat tak cez spravu aplikaci vymazem medzipamet do ktorej sa ukladaju data s danej aplikacie. Tu volbu by si tam mal mat aj ty.
Moderátor
fugeesk
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Magic
Odesláno:
01. 06. 2010 14:20

Aj ja dakujem za rady. Tiez mam mobil par dni a vyznat sa v novom systeme neni az taka sranda. Vrela vdaka a hor sa na instalovanie Sygic :)
Mobil Čumil Plus
12 příspěvků