Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Pomoc s Androidem 1.6 v x10 mini pro

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
zdenas
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
x10 mini pro
Odesláno:
03. 09. 2010 18:58
Pomoc s Androidem 1.6 v x10 mini pro
Prosííím skooopa pomóoooc, mám 1. dotykáč a nejde mi nějak podle manuálu na w.a.r. instalovat mapy nDrive ani Sygic. Mohl by si mi nějak pomoci? Dám to do tel. a nikde to v něm nemůžu najít, není třeba tel. bloknutej proti instalacím, které nepochází z Marketu? a ještě jedna věc Bluetooth nejde spojení se světem, nainstaloval jsem z Marketu Bluetooth File Manager a ani ten to nějak nepobírá. THX za pomoc.
Mobil Čumil Plus
Lukinodnas
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
X10 mini pro
Odesláno:
06. 09. 2010 16:21

Re: Pomoc s Androidem 1.6 v x10 mini pro

Tam je třeba ze všeho nejdřív povolit instalaci aplikací třetích stran (nastavení aplikací) a taky mít nějaký File manager (momentálně frčím na OI file manager - nezabírá moc místa a umí vpodstatě to co astro). V tom si najdeš instalačku Sygicu (ne Ndrive, s tím jsem nebyl vůbec spokojen) no a pak už jen dáš instalovat a přesně podle toho návodu ,co se tu někde válí, ji i aktivuješ. nic na tom není, no a na BT mám BT file transfer a mě frčí vpohodě. tak nevím no :)
"Pozoroval jsem pokoj klíčovou dírkou a překvapen jsem zůstal stát – byl tam onan."
Mobil Čumil Plus
zdenas
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
x10 mini pro
Odesláno:
23. 09. 2010 19:01

Re: Pomoc s Androidem 1.6 v x10 mini pro

Už jsem zjistil proč nejsou vidět aplikace v tel., které jsem dal na kartu přes PC, prý je to kvůli Android marketu,který mi z podivuhodných okolností v tel. od začátku chybí.Proto mi ty aplikace nejdou zoobrazit a rozbalit.Jestli jsem to tedy dobře pochopil.Mám v tom dobrej guláš. :-( Povolenou instalaci 3. stran mám.
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1