Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Vodafone 845 - instalace app na SD

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
gsman
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Sony Xperia Sola [480x854] KK 4.4.4
Odesláno:
18. 09. 2010 08:24
Vodafone 845 - instalace app na SD
Zdravím,
nedávno jsem si pořídil tento telefon a jsem nadmíru spokojen až na to, že sem si aplikacemi zaplnil paměť telefonu a tudíž tam žádnou už nainstalovat nemůžu. Našel jsem, že získáním root práv by se to dalo vyřešit + nějakou aplikací app2sd atp. Root se mi podařil, ale nikde nemůžu najít tu aplikaci pro můj telefon. Market ji nemá a AppBrain píše, že položku nemůže najít. Nevíte někdo prosím, jak dál? Nějaké návody jsem našel, ale ne na 845.
Díky
Mobil Čumil Plus
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
18. 09. 2010 12:18

Re: Vodafone 845 - instalace app na SD

Instalaci aplikaci myslis to ze se ti budou instalovat na ext3 oddil. To jen pro upresneni...

Pochybuju o tom ,zr se app2SD+ budou nastavovat pomoci "nejake aplikace" (,uzes uvest jeji nazev?)

Jinak u vetsiny android telefonu to funguje tak, ze pokud mas root nahrajes do telefonu nejakou custom ROM z xda ktera prave podporuje ext3 (ci ext4) oddil .
A na nej se pak automaticky instaluji aplikace. Krom jineho jelikoz na ext
/4 secasto ukladaji i jine veci (app-private, dalvik cache..)
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
gsman
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Sony Xperia Sola [480x854] KK 4.4.4
Odesláno:
18. 09. 2010 14:47

Re: Vodafone 845 - instalace app na SD

No u nějakého návodu na root bylo, že rootem získám možnost instalovat aplikace na SD respektive ten ext3 oddíl víc nic, pak jsem se dočetl, že se toho dá docílit pomocí té app2něco aplikace, ale k té jsem se již nedostal protože ta je pouze pro verzi 2.2. Tedy skutečně není jiná možnost jak docílit instalací na kartu než nahráním custom ROM? Mám ten mobil třetí den a nechtěl bych to hned zmršit. A navíc se v tom všem ještě moc nevyznám.
Díky

EDIT: Tak už tam mám Vodafone 845 Mr Edition v1.6.2 byl sem přesvědčen, že to jinak určitě nepůjde. Ale stále teda nevím, jak je přimět instalovat se na tu kartu, jak vytvořit ten ext3 oddíl (Jako normálně ve win a pojmenovat to ext3?)? Dík
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1