Zdravím, pomalu se seznamuju s androidem a líbí se mi čím dál víc, ale potřeboval bych radu. Zmizela mi ikonka zprávy ve spodni liste (hovory, kontakty, ...) Nechci delat reset a aplikace launcher pro je sice vyborna,ale to rolovani dolu mi nevyhovuje.
Neveděl by někdo jak tam vrátit tu ikonu plz?
Mam SamGS
5 příspěvků •Stránka 1 z 1
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Nexus 7 / Motorola BackFlip
1796
04. 05. 2008 21:14
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
26. 09. 2010 11:31
26. 09. 2010 11:31
Re: poradi nekdoo
Ţakze to scrnu :
Pouzivas jako Home aplikaci Launcher pro.A z nej ti dole v tom Docku zmizela (treti) ikonka a to sms zpravy ano?
Pokud je tak tak: Podrtz úrst na tom miste kde ona ikonka "neni" cca 2-3 vterivy , vyskoci menu a das zmenit zastupce (prvni volba) pote vyberes ze zmenit za Aplikaci. Pote se ti zobrazi seznam tebou nainstralovanych aplikaci a tam si vyber prikladne znovu ty SMS Zpravy.... Zastupce tam zase bude.
Jen dodam ze ta ikonka nezmizela sama
a za druhe ze pokud neco pouzivas precti si i navod k pouzivani.....
Pouzivas jako Home aplikaci Launcher pro.A z nej ti dole v tom Docku zmizela (treti) ikonka a to sms zpravy ano?
Pokud je tak tak: Podrtz úrst na tom miste kde ona ikonka "neni" cca 2-3 vterivy , vyskoci menu a das zmenit zastupce (prvni volba) pote vyberes ze zmenit za Aplikaci. Pote se ti zobrazi seznam tebou nainstralovanych aplikaci a tam si vyber prikladne znovu ty SMS Zpravy.... Zastupce tam zase bude.
Jen dodam ze ta ikonka nezmizela sama

A mnohe dalsi
Ne, pouzivam zakladni menu android-samsung. launcher pro už nepouzivam. TA ikona zmizela nejspise po nejake instalaci, nejspis hry. V navodu to neni, ale i tak dekuji
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
iPhone 16 Pro Max
6556
30. 11. 2008 13:25
Odesláno:
27. 09. 2010 19:03
27. 09. 2010 19:03
Ziadna instalacia auz vobec nie hry nedokaze zmazat predolene ikony Touchwizu.Zaujimalo by ma veru ako sa ti to podarilo. Resetu na tovarenske nastavenia sa asi nevyhnes.
Tiez som sa s tym chvilu trapil, tak to sem pisem, keby este niekto potreboval...
Cize treba: ist do aplikacii, cez menu (lave spodne tlacitko) vybrat upravenie a vtedy sa okrem zoznamu aplikacii da upravit aj spodna lista. Jednoducho najst medzi aplikaciami "spravy", podrzat a potiahnut na listu...
Cize treba: ist do aplikacii, cez menu (lave spodne tlacitko) vybrat upravenie a vtedy sa okrem zoznamu aplikacii da upravit aj spodna lista. Jednoducho najst medzi aplikaciami "spravy", podrzat a potiahnut na listu...
5 příspěvků •Stránka 1 z 1