Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

boot image pro HARET

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
John D.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC TYTN 2
Odesláno:
25. 10. 2010 13:24
boot image pro HARET
Chci se zeptat, lze upravit jakákoliv distribuce androida pro upravit pro instalaci přes HARETa ???
Nevím, zda to napatří více do WM sekce, když je základním OS, ale spíše mi to přijde sem.
Mobil Čumil Plus
skooopa
exMód
Zařízení:
Nexus 7 / Motorola BackFlip
Odesláno:
25. 10. 2010 15:56

Re: boot image pro HARET

Nejak tam mas moc slov vicekrat nez bys asi chtel xD

No nejak vubec nevim o cem mluvis takze sekce android asi nebude ok :-) jelikoz ja jako androidak sice vim jak upravovat rom ci ji podepsat ,ale total nevim co je nejakej HARET a hlavne jak se "ROM" s androidem pres HARET do WM nahravaj :-)

Spis mi rekni jakej format ma ta "ROM" tedy jakou ma koncovku? .zip nebo .apk ci neco uplne jineho?

A pokud by to co chces slo co by si na tom (te ROM) chctel upravovat?
Vzhled? Framework? Kernel? Celkovou rom jako takovou?
Obrázek
A mnohe dalsi :-)

:-) Přes soukromé zprávy pomoc neposkytuji!!! Děkuji za pochopení :-)
exMód
John D.
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC TYTN 2
Odesláno:
25. 10. 2010 20:29

DObře zkusím se trochu lépe vyjádřit, asi jsem nebyl moc přesný.
Takže jde o to potřebuji nabootovat Froyo 2.2 android na stroji s WM. A to tím způsobem, že by tam byly oba systémy.
Četl jsem, že se to spouští souborem haret.exe ve WM. Potom stroj nabootuje přímo v androidu.
Našel jsem na foru Enclair 2.1, ale má dost nedostatků, já mám odzkoušený flash Incubus Froyo 2.2, kde fachá naprosto všechno, ale nevím, jak z toho udělat image, kterou bych nabootoval a nemusel flashovat celého kaisera.
Rád bych u něj zůstal, je to super OS, ale obrovskou překážkou je pro mně vnitřní paměť a nemožnost aplikací na kartu.
Respektive, bych řekl, že se mi nepomohlo ROOtnout foun.
Proto se chci zeptat, když je telefon s ROOTem, jak to poznám.
Četl jsem, když zapnu terminál a zadám příkaz SU, pokud nemá root, nepustí to dál.
Mně se objeví po entru hash #
Tak teď nevím, jestli to tak má být, nebo ne.
Mobil Čumil Plus
Kandrix
Mobil Beginner
Zařízení:
Honor 10
Odesláno:
25. 11. 2010 10:37

John D. podle textu ti AOS přes haret.exe facha muzu poprosit jestli by si mi mohl poslat tvuj zImage a startup config.txt soubory?? ja mam totiz optimalizovany pro HDcko a kernel to nezvlada :)
HP iPAQ 114 Classic Handheld, 624MHz, Windows Mobile 6 Professional ,RAM 65MB,ROM 256MB,SD 8GB, display 240x320 px.
Siemens A52
Siemens C75
Sony Ericsson S312 4GB
Samsung Galaxy Y ROOTED Creeds' Rom 2.5
Ainol Novo 7 Venus Quad-Core 1.5GHz 7" 1280*720 IPS 4.1.1 JellyBean
Huawei Ascend Y300 ROOTED Telefonica B199 OTA ROM
Mobil Beginner
Longerski
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 11. 2010 18:02

John D. píše:DObře zkusím se trochu lépe vyjádřit, asi jsem nebyl moc přesný.
Takže jde o to potřebuji nabootovat Froyo 2.2 android na stroji s WM. A to tím způsobem, že by tam byly oba systémy.
Četl jsem, že se to spouští souborem haret.exe ve WM. Potom stroj nabootuje přímo v androidu.
Našel jsem na foru Enclair 2.1, ale má dost nedostatků, já mám odzkoušený flash Incubus Froyo 2.2, kde fachá naprosto všechno, ale nevím, jak z toho udělat image, kterou bych nabootoval a nemusel flashovat celého kaisera.
Rád bych u něj zůstal, je to super OS, ale obrovskou překážkou je pro mně vnitřní paměť a nemožnost aplikací na kartu.
Respektive, bych řekl, že se mi nepomohlo ROOtnout foun.
Proto se chci zeptat, když je telefon s ROOTem, jak to poznám.
Četl jsem, když zapnu terminál a zadám příkaz SU, pokud nemá root, nepustí to dál.
Mně se objeví po entru hash #
Tak teď nevím, jestli to tak má být, nebo ne.
Být tebou, nahodil bych do NAND tuhle ROM:

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819082
Je to okleštěná verze AOS 2.2.1 o nepotřebný programy, co jen zabíraj místo. Nejsou v ní ani google aplikace, takže si z Marketu stahneš jen ty, co potřebuješ. Výhoda je, že je na HTC KAISER docela rychlá a po instalaci 100MB místa v telefonu k dispozici.
Já jsem s ní docela spokojenej...

jinak, pokud v terminálu odešleš příkaz "su" a objeví se ti "#", ROOT máš.
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1