Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Původní GPS

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Rampa McKvák
Mobil Guru
Zařízení:
SE Xperia mini pro
Odesláno:
16. 01. 2011 21:53
Původní GPS
Zdravím, v mojí X10 mini se mi nedaří připojit se na GPS pomocí aplikace co je v telefonu původně. Zaseknu se na kroku co následuje po "čekání na polohu" (nepamatuju si co to píše a teď jsem v železobetonovém paneláku, takže se nedostanu ani přes čekání na polohu). Někde jsem četl, že tato GPS od Googlu není v ČR podporovaná, ale nebyl to stoprocentně spolehlivý zdroj.
Funguje vám původně instalovaná GPS aplikace?
Mobil Guru
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
16. 01. 2011 22:22

Re: Původní GPS

I kdyz jsi ted v panelaku, staci, abys telefon vystrcil z okna a chvili cekal - GPS by se mela pripojit.
Mozna jen program ceka na prijem satelitu a proto te nepusti dal.
Moderátor
Rampa McKvák
Mobil Guru
Zařízení:
SE Xperia mini pro
Odesláno:
16. 01. 2011 22:34

Takže tobě ta původní funguje? Já jsem trochu googlil a narazil jsem na takovéto články:

Kód: Vybrat vše

http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/google-maps-navigation-oficialne-pro-vetsinu-zapadni-evropy/sc-3-a-1314541
Sice už jsou trochu neaktuální, ale nenarazil jsem na žádné, které by tvrdily že ČR už je podporována.
Edit: Tak jsem telefon vystrčil z okna (brr to je kosa), a po chvíli nakonec hodil hlášku že navigace Google Maps není v mojí zemi zatím dostupná.
Když jsem před chvílí googlil co s tím, tak jsem narazil na název aplikace "nav launcher" která bývala na Marketu a umožňovala spustit tu navigaci i z nepodporovaných zemí. Google ji ale prý z Marketu odstranil a já ji nyní nemohu nikde sehnat, všude jsou jen linky na market. Asi mám smůlu.
Můžete doporučit nějaký navi program, který nebude nic stahovat? Resp. který nebude nic stahovat při používání? Doma na wifi jsem připojen furt takže tady si může stáhnout co chce, ale na cestách jsem bez netu.
Mobil Guru
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
16. 01. 2011 22:57

Bohuzel nejsem odbornik pres Android, zprvu jsem myslel, ze mas jen problem s nalogovanim GPS prijimace.
Nicmene poohlidni se v sekci Android - Aplikace a zkus najit vhodny navigacni program pro tve zarizeni.
Sygic Aura
iGO
Navigon
NDrive
apod.
Moderátor
Rampa McKvák
Mobil Guru
Zařízení:
SE Xperia mini pro
Odesláno:
16. 01. 2011 23:00

Jasné, dík moc. Na moji původní otázku jsem si myslím odpověděl sám, takže tenhle topic můžeš smazat nebo zamknout, díky.
Mobil Guru
5 příspěvků •Stránka 1 z 1