Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

HTC WILDFIRE-APLIKACE

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Jejunka
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Wildfire
Odesláno:
25. 01. 2011 11:51
HTC WILDFIRE-APLIKACE
Zdravím :) Jsem začátečník s HTC a s Androidem ... mám pár otázek ... dá se ovlivnit místo, kam chci instalovat aplikaci? Vždy se mi vše instaluje do paměti telu, až poté to hodím na SD. Další věc ... z ničeho nic mi zmizly některé aplikace, které jsem měla na SD, zkoušela jsem kartu vytáhnout apod., ale nic nezabírá ... aplikace tam prostě nejsou ... Dále, máte někdo zkušenosti s Windgetem, s hodinami, kde si vložíte jakoukoliv fotku? Protože mě to nejede ... foto vložím, vyberu si styl hodin, ale fotka se v hodinách neukazuje. Předem děkuji za všechny odpovědi :wink:
Mobil Čumil Plus
peto2006
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Wildfire [240x320]
Odesláno:
31. 01. 2011 18:10

Re: HTC WILDFIRE-APLIKACE

S tými aplikáciami mám podobný problém. Sú tie aplikácie aspoň v menu>nastavení>Aplikace>Správa aplikací>Všechny aplikace? Keď na nejakú kliknem, v časti paměť/mi zobrazí aplikace...............0,00B. Neviem čo s tým.
Mobil Čumil Plus
Jejunka
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Wildfire
Odesláno:
01. 02. 2011 19:59

Re: HTC WILDFIRE-APLIKACE

Podle mě ano, jsou to všechny. Pokud je tam 0,00 tak je podle mě v mobilu už nemáš ... Taky se mi to stalo ... aplikace, které mi jen tak zmizely aniž bych je sama odinstalovala, ukazovalo se tam čistě jen 0,00.
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1