Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

HTC Desire HD a přehrávání filmů / seriálů

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Ixso
Mobil Plus User
Odesláno:
04. 02. 2011 21:37
HTC Desire HD a přehrávání filmů / seriálů
Zdravím,

už od začátku co mám HTC Desire HD se potýkám s problémem při přehrávání videí. Nahrál jsem si na SDHC kartu film o rozměrech 624x352 ve formátu avi. Přehrávat jde, ale video se mi zpožďuje oproti zvuku o několik vteřin. Prvně jede tak jak má a po cca 1sec už nabírá zpoždění. Kartu mám originál dodávanou s příslušenstvím telefonu 8GB class 2. Dnes jsem si koupil 16Gb A-DATA class 6. Ale žádná změna při změně karty.

Restart telefonu jsem dělal, killnutí všech aplikací taky. Nic neběží, jen video přehrávač. Kartu mám formátovanou na FAT32 s 32Kb bloky.
Karta je v reálu rychlá. Reální zápis je okolo 12MB/sec při přesouvání 1 souboru o velikosti 200Mb.

Nevíte mi někdo poradit jak jednoduše přehrát film / seriál aniž by byl obraz se zvukem asynchronní?

Díky
Mobilní telefon: SONY Xperia Z (stock 4.1.2)
Mobilní telefon: Samsung Galaxy Nexus (stock 4.2.2)
Tablet: ASUS Transformer Pad Infinity (stock 4.2.1)
Obrázek
Podporujte českou komunitu, uploady na české servery!
Mobil Plus User
patriksoldan
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG Optimus one
Odesláno:
05. 02. 2011 22:08

Re: HTC Desire HD a přehrávání filmů / seriálů

čau
U mé LG optimus one mi to dělalo taky ale kamoš má ůplně ten samí a jede mu to v pohodě takže jsem zkusil dát film do menšího rozlišení ,COŽ ZNAMENÁ SNÍŽENÍ KVALITY OBRAZU ale mu jede vše a nebo si stahnout nějaký přehrávač např. rock player jeden z nejlepších :D tam by to jet mohlo
Mobil Čumil Plus
Ixso
Mobil Plus User
Odesláno:
05. 02. 2011 22:40

Rozlišení displaye u DHD je 800x480 a video má obě hodnoty menší, takže velikost ani jedné strany nepřevyšuje. Tudíž by to mělo jít přehrát krásně, ale není tomu tak.

Jiné přehrávače jsem samozřejmě zkoušel, všechny dělají to samé. Jediný RockPlayer mi přehrává video cca 10minut úplně perfektně (jen při SW akceleraci, při HW se zpožďuje ihned) po této době ale zase začíná haprovat a video je pomalejší jak zvuk.
Vážně nechápu co s tím mám dělat. Už na "blbé" OMNII II mi šli seriály bez lagů, záseků apod. A na DHD .. nic! :suicide:
Obrázek
Mobil Plus User
patriksoldan
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG Optimus one
Odesláno:
05. 02. 2011 22:50

tak to je divne zkusim jestě pozjištovat a ozvu se tu
Mobil Čumil Plus
Niggass007
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Galaxy S- Root, Galaxy S II- Root, galaxy note, ASUS TRANSFORMER PRIME, SAMSUNG GALAXY s3
Odesláno:
06. 02. 2011 13:43

no ono by to melo na DHD jit prehrat luxusne i kdyby rozliseni bylo kuprikladu 1280X720 pro priklad ten telefon je na to vykonej dost spis vidim problem v kodecich v danych serialech me treba na mem sgs nesel south park video jelo ale zvuk vubec pritom to bylo uplne normalni avi akorat jinej zvuk pri prehravani v rockplayeru sem dostal na vyber jakej zvuk chci pustit a uz to bylo ok zkus tam hodit neco uplne jineho nez tam mas napr dil simpsnovych a napis zdali to problemy dela i nadale potom bude chyba nekde v soft tveho DHD a videl bych to na reklamaci protoze telefon nefunguje tak jak ma ....
Mobil Čumil Plus
Ixso
Mobil Plus User
Odesláno:
06. 02. 2011 18:25

Tak mi jeden človíček poradil, že si mám stáhnout verzi RockPlayeru v1.1.47 - že tento problém s videi má více uživatelů. Po stažení a zapnutí filmu v režimu Normal mi, film běží už synchronně i po jedné hodině. Takže pochybuji, že by se to mělo později zpožďovat.
Pro budoucí pátrače, proč někomu na DHD nejde video synchronně se zvukem - stáhněte si RockPlayer v1.1.47, nejnovější verze ještě není dokonalá.
Díky všem za reakce / rady.
:senile:
Obrázek
Mobil Plus User
6 příspěvků •Stránka 1 z 1