Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

USb prenost souboru

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
dejfacek
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC DESIRE HD
Odesláno:
14. 02. 2011 20:12
USb prenost souboru
Ahoj,včera jsem normalne zapojoval usb kabel do pc a do mobilu abych si prenesl data a normalne me naskočila tabulka jestli to chci nabít nebo udelat prenost dat atd.. tak jsem dal prenost dat prevedl jsi tam co jsem chtel :).. dneska delam to stejny a nenabehla me ta tabulka s tim co chci udelat.. a v tento počitač se ukazala vymenitelny disk .. ale kdyz na to kliknu tak to pise at ho tam vložím. nevíte co s tim je ? .. pc a kabel funguje akorat mobil se mi zda ze nereaguje kdyz nenabiha ta tabulka v nastaveni jsem tam dal aby me to upozornilo kdyz tzapojim usb a dal jsem prenos dat ale nenaskočilo nic ani nesel prenos dat.. jenom se ten mobil zacal nabijet .. prosim o radu :)
Mobil Čumil Plus
ZeKe
Mobil Plus User
Zařízení:
HTC One M7 (+HTC Desire HD)
Odesláno:
14. 02. 2011 22:25

Re: USb prenost souboru

Zvolil sis zrejme, ze se to ma vzdy "Pouze nabijet", bez dotazu. Takze vlez do nastaveni,
Menu - Nastaveni - Pripojit k pocitaci
..a tady si zatrhni Dotazat se, nebo si tu nastav jako vychozi Diskovou jednotku, nebo si to nastav jakkoli jinak chces :-)

Krom toho vzdy po pripojeni se ti aktulni typ pripojeni zobrazuje v hodni stavove liste, takze s tou jen sjedes dolu a tam si to muzes v prubehu pripojeni taky menit.
Mobil Plus User
dejfacek
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC DESIRE HD
Odesláno:
15. 02. 2011 23:50

Re: USb prenost souboru

Však ano.. v nastaveni to prave mam zaskrtlé ze dotázát a diskova jednotka.. ale proste to nejde .. tak prave proto se ptám .Nechápu to šlo to a tedka znicehonic to nejde.. :(
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1