Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Pomoc s mazáním aplikací ( Spíš jak udělat místo v mobilu )

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
itans
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC G1 ( Android 2.2 )
Odesláno:
23. 05. 2011 20:12
Pomoc s mazáním aplikací ( Spíš jak udělat místo v mobilu )
Zdravím , mám trochu problém s místem v mobilu zbývá mi tam 18 Mb a vubec nevim co bych měl vymazat abych ziskal aspon 25 aybch mohl nainstalovat navigaci (Která zabere 19 Mb ) . Všechny aplikace co jsem jsi dotoho stahoval jsem přetahnul na SD kartu , zakladní aplikace které jsou v mobilu jako např. Mapy YouTube atd. mi nejdou přesunout . Mobil mám teprve 2 týdny takže se snim ještě trošek učím ...

Když bude někdo ochotnej poradit budu vděčnej :-)

Typ Mobilu : HTC G1
Operační system : Android 2.2
Mobil Čumil Plus
Bruca
Mobil Member User
Zařízení:
PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
Odesláno:
26. 05. 2011 16:26

Re: Pomoc s mazáním aplikací ( Spíš jak udělat místo v mobil

1. Nahraj nejnovejsi Android, poohledni se po programu co cisti system. Bez rootu se ale moc mista nedockas.

2hou vec co muzes udelat je : hardreset(nevim jestli se to jmenuje u Android stejne) To ti udela v mobilu cistku, ta vymaze vse cos po koupi telefonu do nej nahral.

Pak bych sel a upgradoval system na Android 2.3.3 To by melo vyresit neco malo s tim tvym mistem.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
Mobil Member User
rybajda
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
29. 05. 2011 21:10

Re: Pomoc s mazáním aplikací ( Spíš jak udělat místo v mobil

Hard resetem přijdeš o veškerá data,doporučuji root,pokud máš telefon po záruce,rootem bys o záruku asi přišel pokud by se něco po....Co je root,najdeš zde na foru
Můžeš odinstalovat i některé nepotřebné systemové aplikace,já třeba rovnou mažu mapy :D.
Potom je řešení custom rom,to je jiná verze systému do tvého mobilu,ale do toho se pust až budeš trochu zkušenější s tvým telefonem.Tato custom rom nabízí rozšíření místa pro apps až na 2000 MB,část totiž ukládá na SD kartu,která se tváří jako pamět telefonu .)
Samsung i5800 Froyo 2.2 JPU
Custom rom,furt to měním :)
Kernel G3 mod
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1