mám doma poměrně čerstvě Galaxy S2, tak snad nikoho neurazím pár dotazy, pokud by se někomu chtělo odpovědět
Poprvé mám Androida, doteď jsem jel na windows mobile, takže je to pro mě dost nové.
1) Defaultně je tam Android 2.3.3, ale koukal jsem, že tu spousta lidí psalo, že nedávno upgradovali na 2.3.4 (ano, u jiných telefonů než je S2) - má pro mne takovej upgrade vůbec smysl?
2) Nejlepší offline navigace? Chápu, že každému vyhovuje něco jiného, ale jak jsem pochopil, tak IGO 8 tady nejde - tak třeba ta Sygic Aura? Ta je obecně považovaná za the best?
3) Na home screen jsem si dal e-mail, twitter, ale z Touch Pro 2 se sense jsem byl zvyklej, ze pokud mi prijde e-mail, tweet, SMS, tak se mi tam u té ikony na homescreenu objeví malé čísílko (podle toho, kolik nových zpráv), tady nic takového, jen malinkatá ikonka nahore v liste, toho si nevsimnu
4) e-mailovej klient mi moc nevyhovuje, není tam nabídka jako "Mark all as read", v nastavení není, co z e-mailu stahovat (napr. max velikost e-mailu 10 KB, jak jsem to mel u WM 6.5), atd atd, ten klient u Windows mobile mi vyhovoval o hodne vic - ty moznosti jsem tam nikde jen nenasel, nebo tam opravdu nejsou? Doporučíte nějakého jiného klienta?
5) nevim proc, ale nefungujou aplikace jako FaceBook a Twitter (ty defaultní v androidu), pokud je stáhnu z marketu, tak fungujou. Tuší někdo, v čem je problém?
Předem díky moc aspoň za nějakou odpověď