Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

Tablet a instalace her

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
drillbit
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galagy S i9000
Odesláno:
19. 01. 2013 15:37
Tablet a instalace her
Nedávno jsem si koupil tablet nextbook premium 7se. Nikdy jsem žádný zařízení s androidem neměl, takže jsem nováček. Když chci naistalovat nějakou hru, tak musím dát SD data přímo do tabletu. Jenže tenhle tablet nemá moc velkou interní paměť. A tak jsem se chtěl zeptat. Jestli by nějak nešlo udělat, aby stačilo mít ty SD data na paměťový kartě?

Děkuji za všechny rady
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
19. 01. 2013 16:14

Re: Tablet a instalace her

Procti si tohle vlakno.

Je treba v tabletu upravit jeden soubor tak, aby si tablet zamenil vnitrni uloziste s kartou.
Odbornik na to je robo, urcite ti pomuze, uz na to udelal i navod.

K proveveni zmeny je treba udelat docasny ROOT, aby mohl byt soubor zmenen, ale to je vse v tom navodu.
Moderátor
tromboza
Mobil Beginner
Zařízení:
SE XPERIA NEO V
Odesláno:
19. 01. 2013 16:49

Tady je o tom diskuze,tak se na něj podívej,jinak kdyby sis nevěděl rady,tak ROBO je na to kapacita
android-pomoc/problem-soubor-vold-fstab-t46563.html
Mobil Beginner
drillbit
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galagy S i9000
Odesláno:
25. 01. 2013 17:22

Takže robo mi upravil soubor vold.fstab. Ale ani on si není jistí jestli potom půjde tablet spustit. Prý se kdyžtak bude muset přes recovery menu. Ale já nevim jak se dostat do recovery. Zatím jsem zjistil jak spustit tablet v nouzovým režimu. robo mi psal ať zkusím Vol- + ON, ale to se mi ukáže jen animace jak android (ten takovej zelenej panďulák), leží tam asi 1 min. a pak se tablet normálně spustí. Nevíte někdo jak se dostat do recovery menu?
Mobil Čumil Plus
4 příspěvky •Stránka 1 z 1