To je mi jasné že jsou hry cracknuté, tohle je přeci warez

, přesto jsem při řešení dospěl s jinými lidmi k názoru, že pokud bych si hry např Starfront oficiálně zakoupil od gameloftu, dost jistě by mě šlapala.Což zmiňuje i jeden z uživatelů. (Jinak Starfront na Androidu není pro info)
Ano nejsem tu dlouho, ale nejsem lama, abych nevěděl že si mám stáhnout např. ohledně Starfrontu tenhle soubor:
Star_Front_Collision_HD_Sony_Ericsson_Xperia_Play_android_v1.0.7_Cracked_Twingo.apk
a ne např tenhle
Star_Front_Collision_HD_Samsung_GTi9100_Galaxy_S_II_Blackcrowned_ynr9
Ale jasně je fakt že hra nemusí být optimalizovaná na Sony Ion.
Určitě děkuju za ten tip s ovřením hry přes Android market.
To rozhodně zkusím.
Akorát mě zaráží, že mi to dělají všechny hry větší jak 1 Gb tedy kvalitnější a lépe chráněné!
Takže tomu, že mi na novějším androidu tyto hry nepujdou, protože nejsou kompatibilní moc nevěřím. Spíš jde o to že Sony je značka a ta sama o sobě nehce šíření nelgalního software a androit market také, takže si to setsakra hlídají.
A pokud mi tohle dělají všechny hry krom těch co náhodou jdou přes Lucky Patcher, tak to asi bude divné.(rozjedu přes něj např. Shogun Total War)
Jina pokud jsou tu nějaké příspěvky, které se touto tématikou zabývají, tak prosím o jejich uvedení na téhle niti. Přeci jen je na Android pomoci 40 stránek.
Děkuju moc