Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Horacio
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Sony Ericsson WT19i
Odesláno:
11. 04. 2013 21:59
Klávesnice - problém se slovníkem
Ahoj, mám problém s "vestavěným" českým slovníkem u ZTE. Pokud chci používat predikci, nabízí mi to nesmyslná slova (nabízelo i před rootem) a česká slova mi to vůbec nezobrazuje... V nastavení jsem prolezl úplně všechno, jazyk mám nastavený na češtinu, stejně tak i metodu zadávání dat. Myslel jsem, že by to vyřešila některá klávesnice z Marketu, ale nevyřešila. Problém přetrvává například i u SlideIt, která má český slovník vlastní. Je to problém ve slovníku uloženého někde v rootu? Mohl byste mi prosím někdo poradit, jak bych to mohl vyřešit..? Už si nevím rady
Díky předem
ZTE Skate
CM10 ParanoidAndroid 2.81
JellyBean 4.1.2
jiribekr
Mobil Plus User
Zařízení:
Samsung Galaxy S3 (Android 5.0.2 CM unofficial, HD), dříve HTC Touch Pro(WM 6.1, VGA)
Odesláno:
12. 04. 2013 14:52
s ZTE si neporadim, ale klavesnici zkus Go Keyboard EX, stahni si do ni cestinu a kdyz pises slovo, automaticky ti nabizi slova, kdyz tam kliknes na to co jsi napsal, automaticky se prida do slovniku, postupem casu si vybudujes vlastni slovnik

Cyanogenmod !
Horacio
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Sony Ericsson WT19i
Odesláno:
12. 04. 2013 15:11
To jde nejenom u Go keyboard, ale i u mnoha dalších... Stejně mi to bude nabízet ty špatná slova... Navíc, opravdu se mi nechce vkládat do slovníku úplně každé slovo... Mě totiž nejde o T9 ale psaní tahem. Predikci jsem nikdy nepoužíval... Ale díky za odpověď...