Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
16 příspěvků

Mobil se sekne pri zapnuti

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
paklic9
Mobil Plus User
Zařízení:
721039500
Odesláno:
19. 05. 2013 16:34
Mobil se sekne pri zapnuti
Dobry den, mam takovy problem, kdyz zapinam mobil, tak se sekne. Zavinil jsem si to sam, ale tak se vas zeptam jestli by jsme mi nepomohli, uz bych to nikdy neudelal znova. Muj telefon je ZTE Grand X a ja si v nem zmenil build.prop, protoze jsem chtel aby mi sly hry od gameloft, delal jsem to podle navodu, myslel jsem ze to bude v poho, bylo na to spousta navodu, tak jsem v to veril. A ted se mi telefon sekne pri zapinani, dokazal jsem se ale dostat do Android cwm, nevim jak presne se to menuje, ale je to ten zakladni cwm co ma android, neni to cwm uplne presne, ale je tam restat cache a data, udelal jsem oboje, ale nepomohlo... :( Prosim o pomoc. Priste uz do toho radsi hrabat nebudu. Moc toho ted lituju :( . Prosim pomozte.
Tu se to nekomu stalo :

Kód: Vybrat vše

http://forums.androidcentral.com/sprint-galaxy-s-iii-rooting-roms-hacks/182976-solved-help-needed-replaced-build-prop-phone-wont-start-up.html
a vyresili to, ale ja neumim tak dobre anglicky a je toho tam strane moc, takze nevim co mam udelat. Prosim jeste jednou o pomoc.
Vim posledni dobou tu na forum zadam o pomoc casto, ale todle je posledni vec, dal uz se do tohodle nebudu poustet pomozte mi to opravit. Predem dekuji za pomoc. Jinak myslite ze by to vzali na reklamaci, kdybych proste rekl, ze mobil nejde zapnout?
Prosim o rychlou odobed jestli to nejak pude vyresit nebo jestli to nema cenu ani resit a rovnou skusit reklamovat. A jestli by to pri nejhorsim slo vyresit, tak ze bych to nekde dal opravit za penize a kolik by to tak odhadem mohlo stat? Telefon mam novy a fakt me to mrzi a jsem ve strestu jestli to jde opravit nebo ne :(
Naposledy upravil(a) paklic9 dne 19. 05. 2013 19:02, celkem upraveno 1 x.
Mobil Plus User
wortos
Mobil Guru
Zařízení:
lg optimus 2x cyanogenmod 7.1 (2.3.7) , oc kernel swiftextreme 1.5ghz ....linpack: 100.33mflops
Odesláno:
19. 05. 2013 17:59

Re: Mobil se sekne pri zapnuti

Musis udelat novy soft .. Pouhe wipe ci factory reset ti build.prop neprepise :/

Odeslano z Xperie ION pomoci tapatalk 2
Obrázek
Mobil Guru
paklic9
Mobil Plus User
Zařízení:
721039500
Odesláno:
19. 05. 2013 18:07

Ja myslel ze mobil muze jen blbnout a proto jsem si udelal zalohu build.prop na sd card, ale nemam ji jak vratit.... :(
Takze rikas ze ja s tim nic neudelam? Ze to musi delat odbornik a musi proste predelat cely software?
Jen takova blba otazka novy software asi nedokazu udelat ja co?
Mobil Plus User
wortos
Mobil Guru
Zařízení:
lg optimus 2x cyanogenmod 7.1 (2.3.7) , oc kernel swiftextreme 1.5ghz ....linpack: 100.33mflops
Odesláno:
19. 05. 2013 18:41

Proc bys nedokazal.??? Neni to nic tezkeho musis jen hledat pokud mas zalohu na sd karte zkus pripojit zarizeni pri vyplem stavu k pc jestli to nepujde vim ze u nekterych typu to jde

Odeslano z Xperie ION pomoci tapatalk 2
Obrázek
Mobil Guru
paklic9
Mobil Plus User
Zařízení:
721039500
Odesláno:
19. 05. 2013 18:54

Skusim hledat, ale nevim no. Jinak pripojit takhle to nejde. On se sice tak trochu pripoji, potom se mi jde pomoci pc dostat do toho android cwm nebo co to je, ale jako ze bych v mobilu mohl hrabat tak to ne. :(

EDIT: No hele zatim jsem nic moc nenasel, vse je jen neco z tovarnim resetem, co mam psat do google? Protoze to co pisu ja tak nic moc... :( Potreboval bych todle rychle vyresit... :(
Mobil Plus User
paklic9
Mobil Plus User
Zařízení:
721039500
Odesláno:
19. 05. 2013 19:39

Stale nic nenachazim a hodne se bojim ze to nedokazu vyresit, na starem mobilu to bylo lehke download mod a odin vsecko spravili. :( Ale tady nic nemuzu najit... :( Sakra potreboval bych to vyresit rychle... ze ja se vubec o neco znail, mel jsem se smirit, ze nebudu mit gameloft hry. Mam docela novy mobil asi 14 dni a hned si ho tak poseru fakt super a jeste tak ze to snad ani nedokazu opravit...zatim se mi vzdy vse povedlo opravit, ale todle nedam :(

EDIT: Na neco jsem prisel, ja muzu pomoci druheho mobilu dat vlastne na sd card co chci a pak se to pokusit flash pres ten android cwm nebo co to je. Ale kdyz jsem se pres to pokousel flash rom, tak to neslo, takze mi to je asi k nicemu... :( Podate pokud vite jak by se toho dalo vyuzit.
Mobil Plus User
paklic9
Mobil Plus User
Zařízení:
721039500
Odesláno:
20. 05. 2013 17:16

Tady je obrazek, to je vse co jsem dokazal udelat. Skousel jsem pres to flash room, ale nejak mi to nejde :( Myslite ze delam chybu ja nebo to pres to nejde flash? Prominte za kvalitu fotky, lepsi neumim je to focene pres muj stary mobil a ten mel jen 2 pixely, snad nejhorsi co muze byt. Jinak tohle do ceho se dostanu se menuje: ANDROID SYSTEM RECOVERY
Obrázek
Mobil Plus User
Jirka Krokodýl
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
Odesláno:
20. 05. 2013 22:47

Tak jako první bych zkusil klasické přehrání rom. potom můžeš pokračovat v testech. NETESTOVÁNO. Převzato od pedrop01

Základ romky som použil poslednú originál rom od ZTE vypustenú pre O2CZ verzia b01 dňa 28.2.2013

POSTUP:
1.) Stiahnite custom rom Slovak mix -

https://www.dropbox.com/s/c71vzyq1cjt3yuk/Slovak%20mix.zip
2.) Skopírujte stiahnutý súbor Slovak mix.zip (nerozbalovať) do koreňového adresára na SD kartu.
3.) Vložte SD kartu do telefónu, keď je to vypnutý.
4.) Stlačte a podržte tlačidlo POWER + VOLUME DOLE tlačidlo, kým sa nezobrazí logo Intel inside.
5.) Keď sa objaví logo uvoľnite tlačidlá a počkajte kým nenabehne clockworkmod recovery( verzia 6.0.2.7 ). Treba trocha trpezlivosti ide to pomalšie a može sa kľudne stať že kým nabehne CWM tak ešte bude listovať dole .
6.) Prejdite na položku ( posúvať sa po položke tlačidlami zvuku a pre výber použiť tlačidlo zapnutia telefónu) "wipe data/factory reset" a potvrďte , chodťe na položku "YES" a ešte raz potvrdiť
7.) Prejdite na položku "advance" - "wipe dalvik cache" a potvrďte
8.) Prejdite na položku "install zip from sdcard" - "choose zip from external sdcard" potvrďte a ste na vašej SD karte kde si vyberete položku Slovak mix.zip a dáte inštalovať.
9.) Po úspešnej inštalácii prejdite späť na hlavnú ponuku a zvolte "reboot system now"
10.) Tu Vás ešte vyzve či chcete root a prejdite na položku s potvrdením ak nechcete alebo chcete neskôr moj predošlý príspevok o rootnutí telefónu funguje aj tu.
Po reštartovaní telefónu cca 5 minut by Vám mal nabehnúť custom rom.
Po nabehnutí systému a odskúšaní budete chciet reštartovať telefón pomocou napájacieho tlačidla tak po výbere reštartovať Vás hodi do CWM modu a až po zvolení reboot system now sa reštart dokončí.
Moderátor
paklic9
Mobil Plus User
Zařízení:
721039500
Odesláno:
21. 05. 2013 13:12

Hele ja jsem psal, ze jsem do mobilu neinstaloval CWM recovery. Mam tam jen Android System Recovery: Viz foto:
Nasel jsem to na netu tudle fotku, ta moje co jsem tu daval nejde precist nic. A je to trochu vetsi tak prominte, ale to snad neva. Pude to i bez toho cwm? Nebo pres ten adnroid system recovery muzu flash cwm? Nebo pres pc nejak muzu flash rom nebo cwm? Kdyz nemuzu zapnout mobil.
Obrázek
Mobil Plus User
Jirka Krokodýl
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
Odesláno:
21. 05. 2013 15:56

Tak zkus oficiální podporu, je tam ke stažení oficiáln upgrade pomocí SD karty

http://www.ztedevices.com/support/smart_phone/b3d8f297-41d1-4060-a196-0f6b00c51b39.html?type=software
Ta dokazovaná diskuze v prvním příspěvku ti rozhodně nepomůže je to pro Galaxy S3 a ač problém stejný, postupy pro každou značku, někdy i modely telefonu, jsou velmi rozdílné. Podstata je tam nahrát full rom a potom se dá kouzlit dál. Nic jiného než píšu jsem na tvůj model nenašel.
Moderátor
16 příspěvků