Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Samsung Xcover2 nahrání map Sygic Aura na SD kartu

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
panHAJZL
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung S7710 Galaxy Xcover2
Odesláno:
01. 12. 2013 09:13
Samsung Xcover2 nahrání map Sygic Aura na SD kartu
Zdárec palec bejci,měl bych dotaz ohledně záseku. Koupil jsem si Samsung Galaxy Xcover 2 S7710,samozřejmě už jsem věděl, že v té verzi,co v něm je,že nejdou instalovat aplikace na SD,ale říkal jsem si,že to zkusím vyřešit, při nejhorším ho ještě mohu vrátit do 30 dní,ale to se mi nechce, jsem s ním jinak spokojenej.
Takže věc jedna, jak dostat mapy Sygicu Aury na SD kartu? Nevadí mě, že bude instalace ve founu, nepotřebuju do něj instalovat , takže jediný,co tam bude by bylo Sygic Aura, mapy.cz,Sport tracker. To mě nevadí, že to bude instalované v paměti tel.ale co s těma mapama.
Má někdo konkrétní zkušenosti Xcover2 + Sygic? Samozřejmě jsem to tu sondoval a našel jedno vlákno od pivase5 .
Mám verzi,co zkoušel pivas5 13,1,1 a mapy 2012,10
Kde mu odpověděl moderátor Kamilos,kde doporučoval vše nakopírovat nejdříve na SD kartu a pak vložit do tel a udělat instalaci Sygicu.
Mapy jsem si skopíroval do paměťovky z downloaderu v druhém telefonu (Xperia Active) a hodil do Samsungu,napsal: P.S. Predtim v nastaveni telefonu: Nastaveni - Uloziste - nastav jako vychozi uloziste KARTA SD
Ale tohle jsem zaboha nikde nenašel, KDE v úložišti to mám nastavit?
Ještě jsem zkoušel návod s nastavením paměťovky na 2 partition , jedna FAT32 a druhá EXT4:

Kód: Vybrat vše

http://browse.feedreader.com/c/all_samsung_phones/605064982
kde se pak použije prográmek Apps2SD
..........také se mě nepodařilo přenést mapy na SD

Nemáte s tím někdo zkušenost prosím? Samozřejmě Root nebudu přehrávat kvůli záruce, jde mi čistě jen o navigaci,kdyby s tím měl Sygic problém,tak třeba jinou,ale abych ty mapy dostal na kartu. Ale soudruhoj pivákouj se to zřejmě podařilo....

Moc díky za help
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 01. 12. 2013 09:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy mimo forum patria do CODE,precitaj si Pravidla fora!
Mobil Čumil Plus
milos78
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
nokia
Odesláno:
07. 12. 2013 15:36

Re: Samsung Xcover2 nahrání map Sygic Aura na SD kartu

ahoj ja mam tiez taky problem ak vies nieco viac mapis prosim na mail mlossvitek@azet.sk hladal som uz vsade ale docital som sa ze origo sygic ide kopirovat mapy na sd kartu
Mobil Čumil Plus
Kamilos
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Odesláno:
07. 12. 2013 16:19

Ja telefon Samsung Galaxy Xcover 2 osobne neznam, ale pokusime se poresit problem.

1) stahnete si z navodu od Krokodyla instalacni balicek, ktery najdes zde: post2566460.html#p2566460
Balicek se na te strance jmenuje "Složka SYGIC s pomocnými soubory pro kompletní instalaci".
Po rozbaleni ZIPu/RARu uvidis slozku Sygic - tu nakopiruj primo na kartu (treba pres ctecku karet nebo pripojenym telefonem pres kabel k PC ci jakymkoliv jinym zpusobem, jak kopirujes jine veci na kartu)
2) ve slozce Sygic je umisten i instalacni soubor s priponou *.APK. Ten zainstaluj beznym zpusobem, jako instalujes ostatni aplikace. Muzes ho instalovat primo z te slozky Sygic, popripade si ho presun jinam, jak jsi zvykly. Slouzi pouze pro instalaci, jinak ve slozce Sygic byt nemusi.
Sygic se ti zainstaluje do telefonu.

Takze aplikaci mas zainstalovanou v telefonu, slozku Sygic mas nakopirovanou na karte.

Pokud chces mapy jinych statu nez jen CR a SR, ktere jsou v instalacnim baliku obsazeny, jednoduse je stahnes a dokopirujed na kartu do slozky: Sygic/Maps
Moderátor
Jirka Krokodýl
Moderátor
Zařízení:
Huawei P20 lite, android 8
Odesláno:
07. 12. 2013 23:22

Xcover 2 vlastním a je to trochu atypický telefon na rozdělení paměti . Postup je podobný jako u jiných telefonů ale malinko se liší.
1. Root telefonu
2. rozdělení paměťové karty ALE ... na dva oddíly FAT32 (ne EXTx jako u jiných) kde druhý oddíl vyhražený pro aplikace stačí bohatě velikost 1GB. Pozor oba oddíly musí být nastaveny jako Primární
3. Stáhnout aplikaci Link2SD (Ne App2sd) z marketu , v něm vybrat FAT32 pro odkazování aplikací a nastavit linkování - Automatické odkazování - Ne App2SD (apliakce Link2sd má tu funkci taky).

Potom už v pohodě jde instalovat cokoli a nebude problém s pamětí.
Moderátor
tlustec
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung GT-S7710 xcover 2
Odesláno:
28. 12. 2013 00:32

stahnout program a naistalaovat udela root nejednodusi moznost co jsem nasel a na xcover2 mam odzkouseno funguje

Kód: Vybrat vše

http://www.kingoapp.com/download/android_root.exe
Root - Postup

1. Instalovat v PC ovladače pro vaše zařízení

2. Stáhnout aplikaci viz. Download a nainstalovat na PC

3. V telefonu Menu - Nastavení zapnout Ladění USB (USB debugging). Přesné místo v Nastavení se liší podle verze androidu (Menu - Nasatvení - Aplikace - Vývoj/Rozvoj , nebo Menu - Nasatvení - Vývojářské možnosti .....)

4. Spustit aplikaci a připojit zapnutý telefon kabelem k PC

UNRoot - Postup
Pokud se chcete z jakéhokoli důvodu zbavit rootu, opět připojíme zažízení k aplikaci a stiskneme UNROOT.

pak nahrat s google play stahnout program a naistalaovat link2sd sd rozdeli na 2 odily
Naposledy upravil(a) Kamilos dne 28. 12. 2013 00:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Linky mimo forum patri do CODE - cti prosim pravidla.
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1