Zdravíčko, chtěl bych se zeptat, jestli je na smartfouny nějaká appka, co by zajišťovala ovladatelnost pouze jednou rukou. Jde o to, že jsem si koupil 5 palcovej foun a moje kraťoučký prstíčky zkrátka neobsánou celou úhlopříčku, tak jestli neexistuje něco, co by třeba za pomocí gest, nebo "touchpadu" pod pravým palcem zajišťovalo celkovou ovladatelnost jen jednou rukou.
A ještě jeden dotázek. Míval jsem Sony Ericsson, kde sem byl zvyklý na funkci při přehrávání muziky, kdy stačilo déle podržet tlačítko hlasitosti a skladba přeskočila na následující nebo předešlou, což je funkce, kterou jsem v žádném z mnou vyzkoušených přehrávačů neobjevil.
Předem moc díky za jakoukoli reakci.
(pro upřesnění mám LG G2)
3 příspěvky •Stránka 1 z 1
Mobil Plus User
Zařízení:
SE Xperia Neo - (854x480) Super Jelly Bean 7, Fusion Kernel 5.4, Android 4.1.2
SE Xperia Neo - (854x480) Super Jelly Bean 7, Fusion Kernel 5.4, Android 4.1.2
64
27. 12. 2011 23:24
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
03. 01. 2014 00:08
03. 01. 2014 00:08
Re: Ovládíní + přehrávač
K druhému problému:
Myslím, že PlayerPRO Music má přepínání pomocí kolébky hlasitosti v nastavení.
Myslím, že PlayerPRO Music má přepínání pomocí kolébky hlasitosti v nastavení.

Re: Ovládíní + přehrávač
Vše vyřešeno, díky za ochotu, téma můžete klidně uzavřít / smazat.
Jinak pokud by to někoho zajímalo, tak ovládání pomocí podržení se dá praktikovat pomocí "pluginu" Pocket Skip Tracker a ovládání za pomocí jedné ruky je realizovatelný pomocí Pie Pro ( i pro nerootnuté stroje ).
Jinak pokud by to někoho zajímalo, tak ovládání pomocí podržení se dá praktikovat pomocí "pluginu" Pocket Skip Tracker a ovládání za pomocí jedné ruky je realizovatelný pomocí Pie Pro ( i pro nerootnuté stroje ).
3 příspěvky •Stránka 1 z 1