Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
4 příspěvky •Stránka 1 z 1

synchronizace kalendare

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
STRUCTOR
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
xperia x10 mini pro
Odesláno:
07. 10. 2014 07:34
synchronizace kalendare
přešel jsem z SG2 NA SG4mini. V SG4mini se mi nesynchronizuje (automaticky) kalendář v mobilu s kalendařem Google, k synchonizaci sice dojít může, ale musím vždy jít do menu tel, do účtu a dát účet google synchronizovat, jinak se mi zápisy z kalendáře google do mobilu nepřipíší.
Napadá někoho co s tím, aby k synchronizaci docházelo automaticky, tj vždy po vložení nové události do kalendáře google? Předešlé mobily mi to dělali tak nějak sami. :-(
Dík za každý nápad
Mobil Čumil Plus
kromano
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
08. 10. 2014 08:28

Re: synchronizace kalendare

A vybíráš při události správný kalendář? (je to hned první, co se dá vybrat - možnosti: můj kalendář, google kalendář, samsung kalendář)
Mám SG4 a myslím, že jsem v základu měl nastavený jiný kalendář... Ve chvíli, kdy jsem vybral správný, další událost se mi automaticky vložila do google kalendáře, který byl předdefinovaný z minula.
Mobil Čumil Plus
Ante
Mobil Beginner
Zařízení:
Samsung M21
Odesláno:
08. 10. 2014 13:04

Mne se stalo, ze na svem "Sams.Mega 6,3" mne to taky s novou ROMkou nefachalo a bylo to tim, ze jsem musel stahnout roletku a tam byla volba SYNCHRONIZACE. Zvlastne schovane nastaveni...
Samsung Galaxy Mega 6,3, ROM 4.4.4 AOSP.
Mobil Beginner
STRUCTOR
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
xperia x10 mini pro
Odesláno:
08. 10. 2014 17:31

Synchronizaci mam zapnutou a prd. Ale...pokud ji vypnu a zapnu, pak se to přepíše do mobilu hned. Pokud nechám synchronizaci trvale zapnutou, tak........nic. Kalendář je správný, jinak by po vypnutí/zapnutí synchronizace nedošlo....... k synchronizaci. :-)
Další nápad?
Dík všem
Mobil Čumil Plus
4 příspěvky •Stránka 1 z 1