HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Uživatelský avatar
Joukers
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 02. 04. 2008 00:41
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Kontaktovat uživatele:

HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od Joukers » 10. 11. 2009 23:56

Nejdříve si stáhněte oficiální verzi ROM pro náš region:

"HTC WWE EastEurope 2.16.479.1" z oficiálních stránek HTC:

Kód: Vybrat vše

http://www.htc.com/cz/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=749
nebo ze stránek Sunnysoftu:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/htc/
Poté nainstalujte i CZ lokalizaci ze stránek Sunnysoftu (po CZ lokalizaci nutno provést "Hard Reset").:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/htc/
!!!POZOR!!!
Vyšla nová oficiální verze ROM Windows Mobile 6.5 CZ (HTC_WWE_EastEurope_2.53.479.3 WM 6.5) tentokrát ale už konečně s manilou 2.5... !!!HURÁ!!!

Takže, tady stáhnete aktuální nejnovější oficiální WM6.5 CZ ROM:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/download/HTC/ROM_Diamond2_HTC_WWE_EastEurope_2.53.479.3.zip
nebo tady přímo pro aktuální modely tel. HTC:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/download/HTC/
A zde je CZ Lokalizace:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/download/HTC/InterWrite_Diamond2_2.53.479.3.zip
nebo s výbětem typu tel.:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/download/HTC/
A návod na instalaci lokalizace:

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/htc/sub/
Naposledy upravil(a) Joukers dne 09. 04. 2010 03:34, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Hribek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 30. 10. 2009 07:00
Zařízení: HTC TD2 [WVGA]

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Hribek » 11. 11. 2009 11:43

Stáhnuto nainstalováno počeštěno - funguje- super, jenom škoda že manila je pouze 2,1
J_Kric
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 18
Registrován: 14. 09. 2009 12:39
Zařízení: Diamond2

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od J_Kric » 11. 11. 2009 18:43

Hmm, chodí to bez zatím bez zádrhelů.
Jen je to takový kostrbatý ohledně Settingů - nastavení


Huvidíme, jak bude šlapat dlouhodobě.
Zatím vypadá šetrnější na baterku a citkivější na Wuffi.

Ale WM 6.5 Dutty R8 je výrazně o něčem jiným - tzn. výrazně lapší, jen nevím, jestli se dá lokalizovat.
DIAMOND2 TOPAZ CZ. , 8GB SDHC, WM 6.5, KarelKarel7, Garmin XT
xxMISSxx
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 31. 10. 2009 12:16

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od xxMISSxx » 11. 11. 2009 22:52

Tak to sem rád že už je to tady stahuju snad to pošlape dobře...škoda že nejdou lokalizovat Dutty R8 bo Holy grail
HTC touch Diamond 2-8GB Storage Card
Windows 6.5
Obrázek
Uživatelský avatar
Hribek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 30. 10. 2009 07:00
Zařízení: HTC TD2 [WVGA]

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Hribek » 12. 11. 2009 13:11

a proč hard spl??? dej hard reset
xxMISSxx
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 31. 10. 2009 12:16

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od xxMISSxx » 12. 11. 2009 17:22

sem napsal špatně...dam hard reset a když ppc zapnu tak mi vyskoí naká chyba a nejde vypnout a ppc je pořád anglicky idk WTF?
HTC touch Diamond 2-8GB Storage Card
Windows 6.5
Obrázek
Uživatelský avatar
Petr_K
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 15. 03. 2008 15:58
Zařízení: SGS
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Petr_K » 17. 12. 2009 10:23

Ahoj všem.
Nevěděl by někdo, jak dostat češtinu do D2 které nemá PN: 99HHH009-00? Mám D2 z německa a tak nemám šanci na češtinu ze sunnysoftu.
s3n0
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 109
Registrován: 30. 01. 2009 13:16
Zařízení: Huawei P8

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od s3n0 » 20. 12. 2009 17:34

HTC Touch Diamond2 - WWE EasternEurope ROM - vstavana slovencina aj cestina
OS ROM: 2.16.479.1 (67041 WWE) -> Windows Mobile 6.5
RADIO ROM: 4.49.25.17
Protocol ver.: 64.44tc.25.32U
ExtPkg ver.: 479.2516.12465.62042
jazyky: CSY SKY HUN POL ENG
install:
1. spustime v PC program ActiveSync a spojime zariadenie HTC s PC (skrz USB kabel)
2. spustime v archive zabaleny exe subor
- jedna sa o klasicky auto-instalacny samorozbalovaci skript s obsahom ROM Update Utility
3. postupujeme dalej podla krokov na obrazovke v PC a neskor podla pokynov na displaji zariadenia

- poznamky:

- jedna sa o oficialnu ROM dodavanu v novych zariadeniach HTC na Slovensku a v Cechach, kde po "naflashovani" ROMky do zariadenia a po prvom zapnuti HTC-pristroja sa "doinstaluje" Windows Mobile 6.5 a nasledne na to sa doinstaluje (po autorestartovani) patricna lokalizacia s potvrenim jej vyberu od uzivatela

- udajne je tiez nutna HardSPL uprava zariadenia pre FLASHovanie tejto ROM (avsak niesom si celkom isty potrebou onoho HardSPL)

- vsetko nasvedcuje tomu, ze je v tejto ROM pouzity autoinstaller niektorej z verzii InterWrite (od Sunnysoft), ktory zabezpecuje preklad celeho Windows Mobile 6.5 pre PDA pristroje

RapidShare download:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/323542957/fw65eu.rar
HESLO: diamond2
Obrázek
1. svoje uploady vzdy zaheslujte !
2. pred komprimaciou najdite a zafajknite tiez volbu sifrovania nazvov suborov ! (u WinRAR je to v "nastaveni hesla")
3. zvolte si nazov archivu taky, aby nekrical do sveta: "vymaz ma ! som ilegalny obsah !"
Uživatelský avatar
Petr_K
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 11
Registrován: 15. 03. 2008 15:58
Zařízení: SGS
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Petr_K » 21. 12. 2009 09:57

Zkoušel to už někdo? Je možné, že by to šlo i na Diamond2, který není z české distribuce? A nebo to je jen na serie "LIMITATION PN: 99HHH009-00"?
Já mám bohužel PN: 99HHH013-00

Predchadzajuci prispevok sa necituje Ramirez
Uživatelský avatar
rady4
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 20
Registrován: 09. 12. 2008 18:25
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od rady4 » 29. 12. 2009 00:59

Neslo by po instalaci z ROM vytahnout caby, ktere delaji pocesteni ROM?
Note 2 , SG 2
Odpovědět