HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

HTC
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 20. 08. 2009 12:11
Zařízení: HTC TOUCH DIAMOND 2 WM 6.1

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od HTC » 29. 12. 2009 11:23

Petr_K píše:
s3n0 píše:HTC Touch Diamond2 - WWE EasternEurope ROM - vstavana slovencina aj cestina
OS ROM: 2.16.479.1 (67041 WWE) -> Windows Mobile 6.5
RADIO ROM: 4.49.25.17
Protocol ver.: 64.44tc.25.32U
ExtPkg ver.: 479.2516.12465.62042
jazyky: CSY SKY HUN POL ENG
install:


RapidShare download:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/323542957/fw65eu.rar
HESLO: diamond2
Zkoušel to už někdo? Je možné, že by to šlo i na Diamond2, který není z české distribuce? A nebo to je jen na serie "LIMITATION PN: 99HHH009-00"?
Já mám bohužel PN: 99HHH013-00
Jo mňa by tiež zaujímalo, či Vám to išlo v pohode.. Pretože ja mám len z oficiálnou Romkou, čo som inštaloval z stránok HTC len a len problémy..
Stále mi to vyhadzuje chyby.. a prote tam nič nefunguje.. Už som ju skúšal asi 100x znovu flasnúť.. a nič. .stále tie isté problémy..

tak by ma zaujímalo, či táto je o niečo lepšia.. či je už odladenejšia.. predsa, keď sa už distribuje v telefonoch do predajní, tak asi na tom bude lepšie predpokladám.. či?
ďakujem za info..


EDIT:tato verzia rom je chybná.. neoplatí sa ju používať.

Inštalácia nabehne ok, ale ked už začne normálne kopírovať, tak je to cca 10 -15 na 0% a potom vyhodí connection error..

čiže asi je tam dáky zádrhel..


Pouzivaj EDIT Ramirez
Uživatelský avatar
OndraSter
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 110
Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Zařízení: HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od OndraSter » 01. 01. 2010 12:32

Sunnysoft interwrite (tj ten na počeštění) se dá někde stáhnout přímo, případně ho můžu z ROMky vytáhnout (otázka minuty), není problém.

NBH Model ID : TOPA10000
NBH CID : HTC__032

tj to důležité. Nemám po ruce shipped CSY 6.1 abych zjistil, jestli to má stejné. Ale pokud to někdo chce - použijte tu oficiální, ne tu z rapidu rebuildlou! Ta na Rapidu neobsahuje radio, spl atd, plus není podepsaná HTC certifikátem a má jiný CID a ModelID lock. (který vezme telefon jen po HardSPL)
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!
mrakoslap
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 02. 02. 2010 13:32

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od mrakoslap » 02. 02. 2010 15:53

Ahoj, rád bych věděl, jestli při upgrade z oficiálních WM 6.1 na oficiální WM 6.5 ztratím veškerá data uložená v interní paměti (tj. všechny nainstalované programy) a tudíž musím vše instalovat znovu... Díky
_________________
DIAMOND2 TOPAZ CZ. , 16GB SDHC, WM 6.1, IGO8
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6560
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone Xs / iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Apple Ipad

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Ramirez » 02. 02. 2010 15:59

Nezostane tam nic,vsetko sa vymaze.
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
s3n0
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 109
Registrován: 30. 01. 2009 13:16
Zařízení: Huawei P8

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od s3n0 » 23. 02. 2010 15:06

no ludia, ja fakt neviem co vam na tej mnou upnutej ROM nefunguje... connection error neni "chybna ROM" ako tu pisete... treba pouzit Google poprip. nechcem byt svina, tak ale proste nerobte veci, do ktorych sa nerozumiete ! ROM-ka je inak plne funkcna, otestovana v dvoch pristrojoch - problem, ked sa to zadrhlo na tych 0% som tiez raz riesil a aj vyriesil !

zial nepamatam si uz ako... nakolko to bolo davno a HTC uz davno nemam, na nejakom diskusnom foru som to riesil, specialne pre PDAcka (HTC, iPhone, E-TEN) kde je rozoberany kazdy problem pri flashovani u HTC... niekde robite chybu, ja si zial nepamatam v com je ta chyba, treba pouzit google, sorry, ale nebudem to tu ja riesit, kedze HTC davno nepouzivam, mozno je problem v niektorej z verzii (HTC je tiez o verziach vsetkeho mozneho)... fakt netusim uz kde bol problem, sorry... (mozno trebalo pouzit nejaky starsi flasher ? ci co to ? faaaakt sorry ale netusim uz)
Obrázek
1. svoje uploady vzdy zaheslujte !
2. pred komprimaciou najdite a zafajknite tiez volbu sifrovania nazvov suborov ! (u WinRAR je to v "nastaveni hesla")
3. zvolte si nazov archivu taky, aby nekrical do sveta: "vymaz ma ! som ilegalny obsah !"
Xoanon
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 01. 03. 2010 07:03
Zařízení: HTC Desire

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Xoanon » 01. 03. 2010 09:17

Ahoj, mám MDA Compact V od T-Mobile, což je převlečený HTC Diamond 2, novou ROM (Topaz_HTC_WWE_EastEurope_2.16.479.1) jsem tam dostal, ale orig. čeština od SunySoftu tam nejde. Nešla by nějak vykuchat z balíčku od T-Mobile?

Kód: Vybrat vše

http://www.t-mobile.cz/web/cz/residential/peceapodpora/souborykestazeni?p_p_id=DownloadCenter_WAR_tmmpportlets&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=1)
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 01. 03. 2010 09:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odkazy mimo forum patria do CODE!
Uživatelský avatar
Alesek
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 482
Registrován: 21. 09. 2007 13:50
Zařízení: SE ARC S

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ

Příspěvek od Alesek » 05. 03. 2010 16:43

Ahojte potřebuji poradit chci si tam dát offic rom s prvního postu dám tam radio co je potřeva romku přímo ze stránek a když si ji chci počeštit tak mě to hodí chybu .... zkoušel jsem to jak ve win7 tak xp ani jedno nejede ve win7kách se mě instalátor ani nerozjede a v xp to hodí tuto chybu

Package version is not langer than the one in your device

díky moc za radu či nasměrování
Obrázek
J_Kric
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 18
Registrován: 14. 09. 2009 12:39
Zařízení: Diamond2

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od J_Kric » 15. 04. 2010 17:19

No a ještě jedna vychytávka, jistě Vás "překvapí"
V poslední ver. WM 6.5.
Pokud vypnete nastavení MyPhone službu MyPhone (pokud ji máte aktivovanou), dostanete výrazně vyšší výdrž baterie :-) (fakt nekecám)

Zkuste a dejte vědět
ROM: 2.53.479.3
DIAMOND2 TOPAZ CZ. , 8GB SDHC, WM 6.5, KarelKarel7, Garmin XT
McT59
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 49
Registrován: 06. 12. 2009 11:20
Zařízení: Asus Transformer TF300, HTC Touch Diamond 2 (800x480)

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od McT59 » 19. 04. 2010 15:29

nevíte prosím co udělat když me to při instalaci češtiny hodí Package version is not langer than the one in your device? Díky za info
Tomas19
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 11. 04. 2009 14:37

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od Tomas19 » 21. 06. 2010 16:10

Ahojte, mam htc touch diamond 2 s wm 6.5 a manilou 2.5 CZ, vsetko ide ako ma len neviem ako sa dostanem do nastavenia task manageru aby som si mohol vyberat zapnute programy /SIPKA V PRAVOM HORNOM ROHU/ nemam ju tam ako ju tam dostanem? Dakujem za odpoved
Odpovědět