HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Uživatelský avatar
OndraSter
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 110
Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Zařízení: HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od OndraSter » 21. 06. 2010 18:10

Topaz 2.53 ROMka již neobsahuje task manager, v sekci programů ho lze snad i najít a doinstalovat.
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!
Uživatelský avatar
Alesek
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 482
Registrován: 21. 09. 2007 13:50
Zařízení: SE ARC S

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od Alesek » 23. 06. 2010 15:47

Čau nejde mi nainstalovat ta čeština z té nové romky z prvního postu

vždy mě to hodí že program přestal pracovat ... díky
Obrázek
Sagem
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 04. 2009 13:38
Zařízení: HTC Diamond 2 => HTC DHD
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od Sagem » 24. 06. 2010 14:31

Zdarec, mám takovej problém. Po nainstalování nové ROM mě tlf jede strašně pomalu. Máte to taky někdo?

Tak je to asi vyřešeno. Nezvládalo to z důvodu "velkého" počtu SMS. Ale myslím si, že cca 3500 není zase až tak moc :mad:
t.dudis
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 13
Registrován: 18. 06. 2010 10:53
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od t.dudis » 06. 07. 2010 18:04

Čerština od Sunnysoftu vám tam nejde instalovat, protože funguje jen na ROMku od Sunnysoftu. Když jsem stahoval novou ROM ze stránek HTC a zkoušel ji počeštit, tak to taky nešlo. Musel jsem stáhnout ROM ze Sunnysoftu a pak šla instalovat i čeština. Na Win 7 64 Bit a Vista 32 Bit se mi instalace nepodařila. Podařilo se to až v XP Bit.
Alcatel One Touch Club-N 3310-N 7110-N 6510-N 6610-N 6230-Samsung SGH-X820 - N n95-N n82-N 5800 XpressMusic-HTC Touch Diamond2-Samsung i8000 Omnia II-HTC HD2-N N8-Samsung Galaxy S 2-Samsung Galaxy S 3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy S4
Uživatelský avatar
mcarisma
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 105
Registrován: 09. 01. 2010 20:00
Zařízení: HTC desire HD (8GB) ROM: RuunyDrOiD_v5.1_By_PVTeam
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od mcarisma » 09. 10. 2010 10:52

Tomas19 píše:Ahojte, mam htc touch diamond 2 s wm 6.5 a manilou 2.5 CZ, vsetko ide ako ma len neviem ako sa dostanem do nastavenia task manageru aby som si mohol vyberat zapnute programy /SIPKA V PRAVOM HORNOM ROHU/ nemam ju tam ako ju tam dostanem? Dakujem za odpoved

Kód: Vybrat vše

http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=20&t=32716
mrkni se sem snad ti to pomuže

EDIT

chtel sem se zeptat je to Rom stouhle manilou

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=JAMUQPXdHmI
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 09. 10. 2010 12:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zacni pouzivat EDIT a nepis viac prispevkou za sebou!!!! Toto neni prvy krat co ta varujem,takze nabuduce mas VARN!!
Šesťa
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 62
Registrován: 16. 08. 2010 14:43
Zařízení: MDA Compact V - Nahraná ROMKA HTC TD 2

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Man2.5

Příspěvek od Šesťa » 09. 10. 2010 18:45

nevím proč ale ROMKA mi jede bez problémů ale jak nahraji českou lokalizaci a dám hard reset tak mi to vyhodi error
Uživatelský avatar
mcarisma
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 105
Registrován: 09. 01. 2010 20:00
Zařízení: HTC desire HD (8GB) ROM: RuunyDrOiD_v5.1_By_PVTeam
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Ma

Příspěvek od mcarisma » 11. 01. 2011 11:59

J_Kric píše:No a ještě jedna vychytávka, jistě Vás "překvapí"
V poslední ver. WM 6.5.
Pokud vypnete nastavení MyPhone službu MyPhone (pokud ji máte aktivovanou), dostanete výrazně vyšší výdrž baterie :-) (fakt nekecám)

Zkuste a dejte vědět
ROM: 2.53.479.3
Jak a kde to vypnu
Spawn
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 12. 06. 2011 20:44
Zařízení: HTC Diamond 2

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Ma

Příspěvek od Spawn » 12. 06. 2011 20:48

Cavec, schanim uz hodne dlouho WM 6.5 i s Manilou v CZ...ted jsem ji konecne nasel...ale bohuzel uz neni k mani, muzete mi to prosim zase aktualizovat? treba na ulozto bo tak nekde? dekuji moc
baron_cz
PPC Moderátor
PPC Moderátor
Příspěvky: 4179
Registrován: 10. 01. 2009 22:33
Zařízení: HTC Touch Cruise WM6
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Ma

Příspěvek od baron_cz » 12. 06. 2011 20:53

Tu najdeš tady

Kód: Vybrat vše

http://firma.sunnysoft.cz/htc/
Spawn
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 14
Registrován: 12. 06. 2011 20:44
Zařízení: HTC Diamond 2

Re: HTC TOUCH DIAMOND 2 OFFICIAL WM 6.5 ROM V CZ + Nová s Ma

Příspěvek od Spawn » 13. 06. 2011 18:24

Ok zkusim a napisu, jinak moc diky :)
Odpovědět