HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Uživatelský avatar
dj.ninja
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 45
Registrován: 29. 11. 2009 09:29
Zařízení: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od dj.ninja » 14. 03. 2010 18:13

Nova ROM je v Angličine , Treba nahrat aj lokalizaciu

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/4263873/rom-leo-htc-wwe-easteurope-1-4
ROM_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1-48-479-1
Je to original ROM

Lokalizacia - Čeština , Slovenčina , Polština , Madarčina , Rununština

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/4263946/interwrite-leo-1-48-479-1.zip
Edit: Presunuto, postujte do spravnych sekci!!! :pravidla: Kamilos
Naposledy upravil(a) dj.ninja dne 14. 03. 2010 19:21, celkem upraveno 2 x.
Mobilní telefon : HTC Sensation (960x540)


Obrázek
hulk_deaf
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 28
Registrován: 11. 01. 2009 21:28

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od hulk_deaf » 14. 03. 2010 18:52

Jaké číslo ROM VERZE???
Uživatelský avatar
Ramirez
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 6560
Registrován: 30. 11. 2008 13:25
Zařízení: iPhone Xs / iPhone 8 Plus / nVidia Shield K1 / Apple Ipad

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od Ramirez » 14. 03. 2010 18:55

Co je to za ROM? Oficialna,alebo nie?? Dopln info inak to mazem!!
!!_Na Žiadosti o Pomoc cez SZ NEREAGUJEM_!!
fanuc
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 107
Registrován: 14. 06. 2008 15:11
Zařízení: HTC HD2 800x480 HUAWEI MEDIAPAD 7 1280x800

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od fanuc » 30. 03. 2010 08:20

Takže super :-( Stiahol som to a pri inštalácii jazykovej lokalizácie mi to vypísalo Package version is not larger than the one in jour device! Takže nepasuje verzia rom a lokalizácie. Ak som tomu dobre rozumel. Vie mi niekto poradiť, akú romku tam mám dať, aby išla aj slovenská lokalizácia? dakujem
Uživatelský avatar
dj.ninja
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 45
Registrován: 29. 11. 2009 09:29
Zařízení: HTC Sensation
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od dj.ninja » 31. 03. 2010 17:50

mne to funguje bezproblemu
Mobilní telefon : HTC Sensation (960x540)


Obrázek
Uživatelský avatar
david.sedivy
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 56
Registrován: 21. 05. 2007 20:54
Zařízení: HTC HD2 :: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od david.sedivy » 03. 04. 2010 18:32

Oficiální ROM: Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66 (Windows Mobile 6.5)

OMEZENÍ: PN: 99HJY005-00 (porovnejte s číslem přístroje pod baterií)


ROM

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/download/HTC/ROM_Leo_HTC_WWE_EastEurope_1-66.zip
Lokalizace

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/download/HTC/InterWrite_Leo_1-66.zip
Návod k instalaci jazykové lokalizace
1. Před instalací souboru se ujistěte, že na vašem PDA máte aktuální ROM. Pokud máte jinou verzi, než jaká je uvedena pod obrázkem vašeho PDA, přihlaště se do HTC Support page, stáhněte a nainstalujte si nejaktuálnější ROM. Postupujte dle návodu. NEINSTALUJTE SOUBOR S LOKALIZACEMI NA JINOU VERZI ROM, PŘEDEJDETE TAK RIZIKU POŠKOZENÍ VAŠEHO PDA.
2. Stáhněte soubor a rozbalte jej z archivu ZIP.
3. Připojte PDA k počítači a vyberte ActiveSync způsob připojení.
4. Počkejte na připojení zařízení k počítači.
5. Spusťte .exe soubor vybalený z archivu ZIP.
6. Pokračujte dále podle instrukcí instalace.
7. Po ukončení instalace proveďte hard-reset vašeho PDA.

Jak provést hard-reset

1. Jděte do Start/Settings/System/Clear Storage.
2. Vložte znaky “1234” a potvrďte tlačítkem “Yes”.
3. Po restartu zařízení nezasahujte do instalace souborů. Jakmile se zobrazí obrazovka s vlajkami,klikněte pro výběr jazyka.
4. Pokud jste vybrali špatný jazyk, a chcete jej změnit, zopakujte hard reset proceduru.
ANDROID - MIUI GB v2.3.7 | Radio: 2.15.50.14 | aMAGLDR 1.13 | CWM 5.0.2.7 5|150|5 MB | μSD KINGMAX 16GB class10
Uživatelský avatar
verich
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 25. 03. 2010 20:41

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od verich » 08. 04. 2010 08:04

Mám tyto verze v HTC HD2 oficielní distribuce sunnysoft:
ROM: 1.66.479.2 (76641)
Radio: 2.07.51.22_2
Manila: 2.5.19211619.0

Je něco novějšího? Nějak se v tom neorientuju. dík
Uživatelský avatar
david.sedivy
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 56
Registrován: 21. 05. 2007 20:54
Zařízení: HTC HD2 :: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od david.sedivy » 08. 04. 2010 22:30

Pokud ja vim, tak ta ROM co pises je posledni oficialni.
Radia jsou nova 2 a to 2.08.50.08_2 a 2.09.51.03. Ale s tim druhym jsou potize s neoficialnima ROMkama, protoze nepodporuje nove odemcene s 576 RAM, takze vetsina lidi vcetne mne pouziva to prvni, ale muzes vyzkouset.

RadioROM 2.08.50.08_2

Kód: Vybrat vše

http://old.wmmania.cz/downloads/HD2/Leo_Radio_2.08.50.08_2.zip
RadioROM 2.09.51.03 - bohuzel toto radio nepodporuje nove odemcene 576 RAM

Kód: Vybrat vše

http://old.wmmania.cz/downloads/HD2/leo_radio_2.09.51.03.rar
ANDROID - MIUI GB v2.3.7 | Radio: 2.15.50.14 | aMAGLDR 1.13 | CWM 5.0.2.7 5|150|5 MB | μSD KINGMAX 16GB class10
Uživatelský avatar
Jasson
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 23. 07. 2008 20:24
Zařízení: HTC HD2 Leo + 16GB

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od Jasson » 22. 04. 2010 07:49

Je již nová verze RadioROM 2.10.50.08_2 kompatibilní s ROM s 576 MB RAM

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/378712161/Radio_HD2_2.10.50.08_2.rar
Je již nová verze RadioROM 2.10.50.19_2 kompatibilní s ROM s 576 MB RAM

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/385629096/Radio_2.10.50.19-2.zip
plazer21
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 04. 01. 2010 12:57
Zařízení: HTC HD2

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od plazer21 » 27. 07. 2010 21:59

Ahoj, chtěl bych si nainstalovat novou ROM, ale mám tohle číslo PN: 99HJY005-00. Píšeš tady, že pro toto číslo to není a i na oficiálních stránkách mi to píše, že tato ROM není pro moje zařízení. Můžu se zeptat čím to je, a jestli to můžu nějak obejít?
Ona se mi zvětší využívaná paměť RAM na 576, když si nainstaluju nějakou novou ROM?
Odpovědět