HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

pasa3
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 50
Registrován: 01. 02. 2008 19:56
Zařízení: T mobile G1,LG km900 arena,nokie N97,HTC HD2,nokie n8,htc sensation

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od pasa3 » 19. 09. 2010 22:41

udelal jsem vse jak se pise v tom navodu vyse ale porad me nejde cestina
J_Kric
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 18
Registrován: 14. 09. 2009 12:39
Zařízení: Diamond2

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od J_Kric » 07. 11. 2010 14:37

Taky mi nejde čeština.
Po Instalaci lokalizace a po provedení Hard resetu se po restartu mám na obrazovce logo Windowsu a pořád mi dole běhá teploměr. CCa po 15 minutách mi neúplně naběhne systém s holáškou:
Error
\windows\htc_leo_WM65_.., TimeOut code=0x99999

Můžete poradit.
Díky
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 07. 11. 2010 15:23, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Predchadzajuci prispevok sa necituje,citaj PRAVIDLA!
DIAMOND2 TOPAZ CZ. , 8GB SDHC, WM 6.5, KarelKarel7, Garmin XT
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od Henatko » 10. 11. 2010 21:48

Tak už i na stránkách Sunnysoftu je nová ROM : Leo_HTC_WWE_EastEurope_3.14
Windows Mobile 6.5
a i lokalizace ;-)

Kód: Vybrat vše

http://www.sunnysoft.cz/htc/
Obrázek
bonker
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 17. 11. 2010 17:42

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od bonker » 17. 11. 2010 17:44

Dal som si poslednu verziu 3.14 ale nejde nastavit cesky jazyk aj ked som dal region cesky.
Vie niekdo poradit?
dik
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od Henatko » 17. 11. 2010 18:35

Stačí číst návod ;) dělalo se to tak že udeláš HardReset a při nabehnuti se té zeptá na jazyk jakej chceš jinak se dá sehnat i samotný .cab (google)
pasa3
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 50
Registrován: 01. 02. 2008 19:56
Zařízení: T mobile G1,LG km900 arena,nokie N97,HTC HD2,nokie n8,htc sensation

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od pasa3 » 17. 11. 2010 20:07

jj to uz jsem zjistil vsechno.Nemate nekdo cestinu do te nove romky?
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od Henatko » 18. 11. 2010 22:06

Koukni sem 8-)

Kód: Vybrat vše

http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=19&start=190#p3226
Jsou tam i ty .cab CZ+SK
Obrázek
pasa3
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 50
Registrován: 01. 02. 2008 19:56
Zařízení: T mobile G1,LG km900 arena,nokie N97,HTC HD2,nokie n8,htc sensation

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od pasa3 » 23. 11. 2010 17:24

četl jsem ze uz je nova rom 3.14.479.2,radio 2.15.50.14 ma te nekdo do ni češtinu?
fanuc
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 107
Registrován: 14. 06. 2008 15:11
Zařízení: HTC HD2 800x480 HUAWEI MEDIAPAD 7 1280x800

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od fanuc » 23. 11. 2010 23:17

Kód: Vybrat vše

http://www.sunnysoft.cz/htc/
Ospravedlňujem sa :-(
Naposledy upravil(a) fanuc dne 25. 11. 2010 11:38, celkem upraveno 2 x.
Uživatelský avatar
Henatko
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 159
Registrován: 22. 01. 2010 21:48
Zařízení: BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)

Re: HTC HD2 nova ROM + Lokalizacia CZ,SK,POL,HUN,RO

Příspěvek od Henatko » 24. 11. 2010 22:32

Myslím že ten odkaz je tu už tolikrát že to nemá smysl :-D ...
Obrázek
Odpovědět