New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense 2.5

Odpovědět
Uživatelský avatar
s.s.rock
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 850
Registrován: 01. 03. 2008 21:45
Zařízení: Ježíš těch bylo aktuálně Samsung Galaxy A5 2016
Kontaktovat uživatele:

New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense 2.5

Příspěvek od s.s.rock » 16. 05. 2010 10:34

Nedavno jsem objevil novou ofiko rom pro touch pro2 se sense 2.5. Pro rom je i oficialni preklad do cestiny opet od sunnysoftu free. Ja osobne jsem se cca po 14ti dennim zkouseni vratil z5 na prvni WM6.5 ofiko rom http://4allmobile.eu/viewtopic.php?f=116&t=23479, ovsem co clovek to jiny nazor a tak nechavam na kazdem jesli se mu bude nova ofiko rom libit ci nikoliv.

Kód: Vybrat vše

http://sunnysoft.cz/htc
Pro vetsi prestavu doprorucuju precist si oficialni dizkuzi o teto rom zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35173
Dříve sem byl s.s.rock dnes s.s.thrash nový profil za 30 kvůli tomu ale zakládat nehodlám!
Uživatelský avatar
OndraSter
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 110
Registrován: 20. 12. 2009 17:31
Zařízení: HTC Touch Pro 2 [WVGA, T-Mobile]

Re: New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense 2.5

Příspěvek od OndraSter » 03. 06. 2010 10:02

Pokud se vám nechce kvůli instalaci češtiny po imageupdatu resetovat, tak se ani neobtěžujte instalací této češtiny ^ a stáhněte toto -

Kód: Vybrat vše

http://wm.plnydisk.cz/ExtPKG-Rhodium.cab.7z
(tohle se taky musí dávat do code, když to je na privátní server přímo na .7z archív?), na PC rozbalte - budou v tom dva .cab archívy. Pro češtinu stačí nainstalovat první soubor, ale můžete i druhý. Potom spusťte ve \Windows soubor ChooseLng.exe, vyberte češtinu a počkejte. Po chvíli se zařízení samo restartuje a voila, máme systém česky i bez hardresetu :)


// Jinak není to problém udělat s jakoukoli ofic ROMkou, stačí říci :)
HTC Touch Pro 2, zvažuju HTC HD2?
Také zvažuji výměnu Lenovo X41 Tabletu za HTC Shift...?

Autor osKitchen @ XDA - Windows Mobile kuchyňka pro spoustu (nejen) HTC zařízení!
pweido
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 22. 09. 2011 10:31
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Re: New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense

Příspěvek od pweido » 23. 09. 2011 17:15

Mohol by som poprosit urobit opat upload? :)
bobozka
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 29
Registrován: 03. 09. 2008 13:11
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4G

Re: New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense

Příspěvek od bobozka » 13. 01. 2012 12:05

Rom HTC Touch Pro2 cz 6,5-2.07.401.1.

Nainstalovat,potom nainstalovat češtinu,hard reset a při startu vybrat češtinu.
Vyzkoušená a všechno šlape.

Kód: Vybrat vše

http://www.multishare.cz/stahnout/602988/htctp2cz-rar/
Meliach
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 07. 01. 2012 20:50
Zařízení: HTC Touch Pro2

Re: New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense

Příspěvek od Meliach » 14. 01. 2012 18:01

Nešlo by obnovit - upnout jen český cab(y) na počeštění přes kartu? Kabel je kdovíkde :-/ Díky
Ricardo82
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 22. 06. 2011 18:43
Zařízení: HTC Touch Pro 2, Samsung Galaxy mini

Re: New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense

Příspěvek od Ricardo82 » 29. 03. 2012 14:29

Ahoj, prosim o reup cestiny .cab
verze rom RUU_Rhodium_S_HTC WWE EastEurope_1.86.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.17_Signed_Ship

Dekuji
bmc
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 19. 10. 2012 15:50
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Re: New ofiko Touch Pro2 MW6.5 for Eastern Europe +cz -sense

Příspěvek od bmc » 19. 10. 2012 21:19

bobozka píše:Rom HTC Touch Pro2 cz 6,5-2.07.401.1.

Nainstalovat,potom nainstalovat češtinu,hard reset a při startu vybrat češtinu.
Vyzkoušená a všechno šlape.

Kód: Vybrat vše

http://www.multishare.cz/stahnout/602988/htctp2cz-rar/
To je snad offiko tady odtud

Kód: Vybrat vše

http://firma.sunnysoft.cz/htc/ 
?
Mám mobil koupený v Německu a bohužel ... OFIKO NÁVOD JE PRO MNE NANIC!
Všechno proběhne (pěkně dlouho to trvá) a po hard resetu není z čeho vybírat. Čeština tam není, jen AJ
Myslel jsem, že jsi uvařil něco mimořádnýho a stahoval jsem zbytečnost, kterou už dávno mám. :wall:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ale nakonec jsem to vyřešil

Mobil jsem odemknul podle tohoto návodu. smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=96&t=14750&sid=93812ade7b278bc4f71b1767aad1c7a8
Šlo to docela snadno, z notebooku s USB kabelem pod OS Win7 (nainstaloval jsem sice Windows Mobile Device center pro Vista, ale nevím jestli to muselo být. Upravil jsem kompatibilitu pro Win7)
S češtinou jsem nakonec uspěl podle tohoto návodu.
shawn.cz/htc-touch-pro-2-hardspl-a-flashovani-rom/
Stáhnul jsem si nejnovější ROM Energy od NRGZ28
slingfile.com/file/R6E4Ykbd8J
Jsou tam dvě možnosti, je jedno jakou použiji
Pak jsem si nainstaloval jeden z těchto RegEditorů pro úpravu registrů v mobilu
en.softonic.com/s/regedit-windows-mobile-6.5:pocketpc
Po restartu jsem si v mobilu našel ten RegEditor a změnil jsem jazyk podle toho návodu o flashovani. Pozor, musí se přepnout na decimal a pak se ukáže místo 409 to původní 1033, které se musí změnit na 1029
Po restartu mobilu tam byla čeština i když je to mobil určený pro německý trh
(Poděkování pro Jirka Krokodýl)
Odpovědět