Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

ASUS M930 problém s odesíláním zpráv

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
ASUS M930
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
20. 10. 2009 16:26
ASUS M930 problém s odesíláním zpráv
Zdravím všechny příznivce smartphonů a tímto Vás žádám o radu, mám tu jeden velký problém.
Vlastním Smartphone ASUS M930 a včera se mi naskytl problém.
Odesílal jsem sms, vždy to šlo úplně normálně, ale teď mi to hlásí chybu: Pri odesilani a prijimani zprav doslo k temto chybam: Zpravu SMS nelze odeslat
....toto mi to pise, nic jsem neprenastavoval, nic jsem nevypínal, absolutně nevím, jak se to mohlo stát, nepřijímal jsem ani sms.

Kazdopadne prekvapilo mne, ze u ostatnich SIM karet (vyzkousel jsem moji 2 SIM) mi sms odesilat normalne jde a zadny problem se nenaskytl...volal jsem tedy na O2 branu a tam mi rekli, ze si mam nastavit stredisko SMS zprav, to vlastne ani nevim, jak se dela, ptze mi poslali uplne spatny navod, ktery se absolutne neshodoval s MENU ASUSU...jen se chci zeptat, jestli nevite, co bych pripadne jeste mohl delat, aby to bylo zase plne funkcni...

PS: zkousel jsem i plne zresetovani systemu, take nepomohlo. :o
Telefon ASUS M930, rozlišení 240x320 (velice dobrý stroj)
Mobil Čumil Plus
betacheer
Mobil Guru
Zařízení:
Sony Ericsson Cedar
Odesláno:
22. 10. 2009 15:07

Re: ASUS M930 problém s odesíláním zpráv

Pocul som ze nejaku chybu mali tí co mali este starsie simky od vodafonu ale to asi nieje tvoj prípad.. A neviem no skus este ist do Nastavenia-Pripojenie-Advanced Network(angl. neviem ako to je po cesky)-A dole si klikni na ramcek kde sa pise osmskach apozri sa ci mas nastavene GSM only alebo GSM preffered(neviem ako to je po cesky...)
Just Cedar.....
+ Flash
Mobil Guru
ASUS M930
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
25. 10. 2009 23:17

Re: ASUS M930 problém s odesíláním zpráv

betacheer píše:Pocul som ze nejaku chybu mali tí co mali este starsie simky od vodafonu ale to asi nieje tvoj prípad.. A neviem no skus este ist do Nastavenia-Pripojenie-Advanced Network(angl. neviem ako to je po cesky)-A dole si klikni na ramcek kde sa pise osmskach apozri sa ci mas nastavene GSM only alebo GSM preffered(neviem ako to je po cesky...)
Diky za pomoc, ale nakonec jsem vazne zjistil, ze chyba bude zkratka na SIM karte, je celkem dost stara, sice se mi tohle nikdy nestalo, ale ted mam novou a ta funguje naprosto spolehlive, takze mi nezbyva nic jineho, nez si zvyknout na nove cislo, pripad vyresen ;)
Telefon ASUS M930, rozlišení 240x320 (velice dobrý stroj)
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1