Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Zamrzne phone pri starte

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
sonytony17
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC S310 (oxygen), Samsung Galaxi i5510
Odesláno:
01. 04. 2008 19:33
Zamrzne phone pri starte
ahojte ja mam moc velky probleem mam htc s 310 a ked som nieco robil cez total comander tak som asi omilom vymazal nieco z pamaty telefonu ale iba normanle ni zzo zlozky windows ale len normalne tam v zariadenii.......no a teraz ked pustiim mobil tak sa pustii ze orange a potom windows mobile a potom zase orange a potom nic a sekne a uz nejde....a ked vyberem kartu sim..tak to iste akurat teraz sa mi ukaze orange windows mobile zase orange a potom sa mi ukaze neplatna alebo chybajuca sim karta atd...a tam potom dam ze hotovo...a fhone sa zasekne.....a skusal som u vselico a nic nejde.......ja ja nevim co mam spravit som v riti.......ak niegdo pls viete tak co najskorej poradte pls lebo ma asi rachne bez mobilu do kelu....a skusal som aj novu romku davat ale neslo na 4%sa to zastavilo mob sa restartoval a nic zas to istee ja ja nevim asi som v kely........pls poradte co najskorej....:(...dik moc
Mobil Čumil Plus
Iqwak
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC S310 (Oxygen) [176x220] / HTC TyTN II (Kaiser) [240x320] / HTC Touch HD (Blackstone) [480×800]
Odesláno:
01. 04. 2008 19:41

Re: Zamrzne phone pri starte

Spomenul si ze si skusal davat novu Rom ale skusal si aj spravit najskor master reset? Ten by ti mal problem vyriesit :wink:
Život by bol jednoduchší, keby sme k nemu mali zdrojový kód

Obrázek
Obrázek
Mobil Extra User
sonytony17
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC S310 (oxygen), Samsung Galaxi i5510
Odesláno:
02. 04. 2008 19:26

Re: Zamrzne phone pri starte

no uz sa mi to podarilo dik moc aj tak nevim ako sa to stalo ale skusam som dat lavy a pravy soft key pri starte a sa mi to obhovilo ako ked mas na pc dos
...uz mi to ide
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1