Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

HTC VOX

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
rroossii
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 06. 2008 19:57
HTC VOX
chcem si kupit tento smart, ale chcem sa spytat ci sa da cez neho pripojit na wifi internet, ktory je zabezpeceny cez WPA - certifikaty - je to pre mna dost podstatne, pretoze v skole mame len takyto internet
Mobil Čumil Plus
rroossii
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
01. 06. 2008 20:17

Re: HTC VOX

...este sa chcem spytat ci kupit VOX alebo Tytn .... 3G nie je pre mna vobec rozhodujuce najskor by som ho nevyuzil nikdy, VOX sa mi zda omnoho krajsi a mensi nez nosit tehlu vo vrecku...neviem co je lepsie, lebo zas tytn ma dotykovy displej a to neviem ci to je vyhoda alebo nie, lebo zas tukat perom sa mi do toho nechce...poradte pls
Mobil Čumil Plus
titlak
Mobil Guru
Zařízení:
HTC
Odesláno:
02. 06. 2008 09:41

Ja to beriem takto, ak chces PocketPC teda tynta musis ratat ze to su zariadenia ktore su urcene pre aktivny zivot. Ak chces len telefón s lepsimi moznostami a vascinu casu bude smartphone sluzit ako telefon tak ti to bude stacit. Ja mam tiez smartphone a vyuzivam ho scasti na volanie, sem tam internet, geocaching, obcas na navigovanie. Vyhoda je tiez ze su lahsie a mensie. Naviac u PocketPC ti bude mozno chybat klasicka hardwarova klavesnica, a kvoli tomu budes musiet stale dobat... VOX je na zaciatok dobra alternativa.
Mobil Guru
rroossii
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
02. 06. 2008 16:18

berem Voxa som sa rozhodol, ten Tytn je strasna tehla(hadam sa nikto neurazi), ja na tom budem vyuzivat icq, wordove dokumenty - cize potrebujem aj pisanie a obcas ten nejaky internet .... kamos ho predava v super stave so zarukou este rok aj nieco s 4 GB kartou za 5000 Sk, za tolko isto sa da kupit tytn, ale odradza ma ta velkost a vaha, to je fakt strasne...len fakt ma zaujima ze ako je to s tym internetom s tym WPA zabezpecenim, lebo dakde som cital, ze na WM6 sa to neda rozbehat a to teda by ma riadne mrzelo...
Mobil Čumil Plus
titlak
Mobil Guru
Zařízení:
HTC
Odesláno:
02. 06. 2008 16:44

Doma mam wifirooter ak nastavim sifrovanie WEP tak internet v smartphone ide aj nejde - vypadava. Pripoji sa ide tak 15s, a potom vypadne. Ak je WPA tak je to v pohode, ale tiez to nie je ziada slava. Najlepsie je bez zabezpecenia vtedy ide bez problemov. Chcelo by to viac informacii ako VOX zvlada wifi...
Mobil Guru
rroossii
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
02. 06. 2008 23:06

no ide o to ze v skole mam internet cez tie certifikaty, no a bol by som rad, keby to islo...v niektorej recenzii na Voxa som sa docital, ze vraj to nebude spolupracovat, tak preto sa pytam
Mobil Čumil Plus
6 příspěvků •Stránka 1 z 1