Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

Smartphon3 | ResuscitatioN

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
SkunkWalker
Mobil Profi User
Zařízení:
iPhone 3G 3.1.2-JB + HTC Touch Pro
Odesláno:
05. 07. 2008 16:09
Smartphon3 | ResuscitatioN
Mam problem. Dnes som uplnou nahodou nasiel v subore Accesories {vo vnutri SP} aplikaciu OMAP Clock. Ako som pred chvilou zistil, tato aplikacia je urcena na pretaktovanie akehokolvek procesoru znacky OMAP.
OMAP Clock som si nestahoval ani som takuto aplikaciu nevyhladaval, mal som ju priamo v ROMe {presny nazov ROMu je RUU_Excalibur_WM61_Kavana_080314_WWE}.
Ked som sa v tejto aplikacii zacal vrtat, este som teda nevedel ako to presne funguje, oznacil som stvorcek Enable OMAP Clocking a v polozke nizsie som si zvysil takt procesora asi o 90mHz, co bolo asi osudne. Telefon sa zasekol, najprv ma napadlo ze to restartujem a vyzeralo to nadejne. Po restarte som zadal PIN a Security code a potom ako sa vyhladala siet sa telefon znovu zasekol. Je to cudne lebo funguje az potial ze sa dostanem cez PIN do zakladnej plochy {desktop alebo ako sa to vola}. Z druheho telefonu som zavolal na moj zaseknuty HTC Excalibur a pocul som vyzvanaci ton, takze telefon je pripojeny na siet, ale asi sa mu vnutri nieco radikalne :D stalo, lebo sa mi na displayi vobec nezobrazi, ze by mi niekto volal.
Telefon svieti, je tam moja zakladna plocha s tapetou a dole je este posledna dnesna pripomienka. Je zaseknuty, nereaguju ziadne tlacidla.
NEVIEM NEVIEM CO S TYM SPRAVIT. Ked telefon pripojim na PC aby som preinstaloval ROM {co sa mi zdalo ako jedina moznost zvratit katastrofu zvanu KONIEC MOJHO SP} Active Sync ho vobec nezaregistruje ako ani reinstalacny software noveho ROMu. Zda sa mi ako keby ten telefon vnutry nejak zomrel alebo co.

nemam sa s kym poradit, tak sa obraciam na team 4allmobile s prosbou o pomoc.

ooo boze!!! co mam ja nestastny clovek robit??

PS. mam taky pocit ze sa to bude dat nejakym sposobom spravit, lebo keby bol ten telefon uplne v prdeli, tak sa asi ani nebude dat zapnut, ale zapnut ide... aj windows sa mi nacita.... nechapem to:D

HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP PLEASEEEEEEE
edit1: ked si odblokujem klavesnicu, tak sa po 30 sekundach znovu zablokuje, tak ako som to mal predtym nastaven, cize nastavenia tam zostali, len nic nereaguje.
vopred dakujem vsetkym
zhrnutie: Neumyselne som si pretaktoval OMAP procesor a teraz mi to cele nejak nefunguje, ako sa to da vratit s5?
+++++++++++++++++++++++++
HTC Excalibur-----Blackberry 8520------iPhone3G-3.1.2JB------HTC Raphael

HTCHTC+iPhoneHTC+iPhoneHTC
HTCHTCHTC+iPhoneHTC+iPhone
HTCHTCHTC
HTC+iPhone
Mobil Profi User
SkunkWalker
Mobil Profi User
Zařízení:
iPhone 3G 3.1.2-JB + HTC Touch Pro
Odesláno:
06. 07. 2008 10:37

Re: Smartphon3 | ResuscitatioN

nasiel som riesenie mojho problemu, nevymazem Topic pretoze sa toto mozno este niekomu stane a tuto je odpoved > Hard Reset

1. PRESS AND HOLD BOTH SOFT KEYS.
2. WHILE HOLDING DOWN SOFT KEYS, PRESS AND RELEASE THE POWER BUTTON, WAIT 3-5 SEC. (PHONE SHOULD POWER ITSELF ON BY DOING THIS)
3. RELEASE THE TWO KEYS SOFT KEYS.
4. WHEN SCREEN ON DASH LOOKS LIKE IT'S IN DOS FORMAT, PRESS SEND (GREEN ANSWER KEY)

GOOD LUCK!
HTC Excalibur-----Blackberry 8520------iPhone3G-3.1.2JB------HTC Raphael

HTCHTC+iPhoneHTC+iPhoneHTC
HTCHTCHTC
HTC+iPhone
Mobil Profi User
2 příspěvky •Stránka 1 z 1