OMAP Clock som si nestahoval ani som takuto aplikaciu nevyhladaval, mal som ju priamo v ROMe {presny nazov ROMu je RUU_Excalibur_WM61_Kavana_080314_WWE}.
Ked som sa v tejto aplikacii zacal vrtat, este som teda nevedel ako to presne funguje, oznacil som stvorcek Enable OMAP Clocking a v polozke nizsie som si zvysil takt procesora asi o 90mHz, co bolo asi osudne. Telefon sa zasekol, najprv ma napadlo ze to restartujem a vyzeralo to nadejne. Po restarte som zadal PIN a Security code a potom ako sa vyhladala siet sa telefon znovu zasekol. Je to cudne lebo funguje az potial ze sa dostanem cez PIN do zakladnej plochy {desktop alebo ako sa to vola}. Z druheho telefonu som zavolal na moj zaseknuty HTC Excalibur a pocul som vyzvanaci ton, takze telefon je pripojeny na siet, ale asi sa mu vnutri nieco radikalne
Telefon svieti, je tam moja zakladna plocha s tapetou a dole je este posledna dnesna pripomienka. Je zaseknuty, nereaguju ziadne tlacidla.
NEVIEM NEVIEM CO S TYM SPRAVIT. Ked telefon pripojim na PC aby som preinstaloval ROM {co sa mi zdalo ako jedina moznost zvratit katastrofu zvanu KONIEC MOJHO SP} Active Sync ho vobec nezaregistruje ako ani reinstalacny software noveho ROMu. Zda sa mi ako keby ten telefon vnutry nejak zomrel alebo co.
nemam sa s kym poradit, tak sa obraciam na team 4allmobile s prosbou o pomoc.
ooo boze!!! co mam ja nestastny clovek robit??
PS. mam taky pocit ze sa to bude dat nejakym sposobom spravit, lebo keby bol ten telefon uplne v prdeli, tak sa asi ani nebude dat zapnut, ale zapnut ide... aj windows sa mi nacita.... nechapem to:D
HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP PLEASEEEEEEE
edit1: ked si odblokujem klavesnicu, tak sa po 30 sekundach znovu zablokuje, tak ako som to mal predtym nastaven, cize nastavenia tam zostali, len nic nereaguje.
vopred dakujem vsetkym
zhrnutie: Neumyselne som si pretaktoval OMAP procesor a teraz mi to cele nejak nefunguje, ako sa to da vratit s5?
+++++++++++++++++++++++++