BlackBerry 8800

Potřebujete s něčím pomoct? něco vám nefunguje? tak ste tu správně
Odpovědět
knocs
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 08. 2009 17:18

BlackBerry 8800

Příspěvek od knocs » 18. 08. 2009 17:21

Dobrý den. Mám problém propojit mobil s pc. Mám BlackBerry desktop manager a nevím jak přesunout soubory s Pc do mobilu. Děkuji za odpověď.
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 31. 01. 2010 11:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Presunute.
krk
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 15. 08. 2009 12:03
Zařízení: BlackBerry 8900

Re: BlackBerry 8800

Příspěvek od krk » 19. 08. 2009 09:34

Po zasunutí kabelu dej připojit jako USB flashku a můžeš přesouvat :D
* * * * *
Má mobilní výbava v posledních 5 letech:
Nokia 6230i > Nokia E51 > Nokia 6110 navigator > BlackBerry 8310 > BlackBerry 8900
knocs
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 08. 2009 17:18

Re: BlackBerry 8800

Příspěvek od knocs » 19. 08. 2009 11:41

A kde to má být? to připojit jako flashku?
krk
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 15. 08. 2009 12:03
Zařízení: BlackBerry 8900

Re: BlackBerry 8800

Příspěvek od krk » 19. 08. 2009 17:54

Jeden konektor dáš do BB a druhý do PC. Na BB se ti objeví informace jestli to chceš připojit jako flashku.

Pokud se nic neobjeví, tak jdi do Nastavení > Paměť > a zvol Automaticky aktivovat režim velkokapacitní paměti při připojení "Dotázat se"
* * * * *
Má mobilní výbava v posledních 5 letech:
Nokia 6230i > Nokia E51 > Nokia 6110 navigator > BlackBerry 8310 > BlackBerry 8900
knocs
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 5
Registrován: 18. 08. 2009 17:18

Re: BlackBerry 8800

Příspěvek od knocs » 19. 08. 2009 18:05

Udělal jsem co jsi mi napsal, ale nic se nedějě.
Uživatelský avatar
hamfra
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 23
Registrován: 04. 01. 2010 15:06
Zařízení: Nokia e72
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackBerry 8800

Příspěvek od hamfra » 31. 01. 2010 14:43

zdravim..je nutne mit spravnou verzi desktop managera... 4.2 nebo pak pokud mas 4.5 tak novejsi a je to presne tak,pripojis kabel,v telefonu das potvrdit pripojit velkokapacitni zarizeni a zadas heslo...takhle to mas pripojene jako flashku ...pres desktopmanager to budes mit pripojene ze muzes instalovat a odinstalovat nove veci...bud bez desktopu,jako flash,nebo s desktopem jako instalacne...
fylky
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 105
Registrován: 10. 01. 2007 13:24
Zařízení: HTC HD -> HTC HDD

Re: BlackBerry 8800

Příspěvek od fylky » 07. 03. 2010 20:49

Dovezl jsem z USA BlackBerry 8820 a potreboval bych ho odblokovat, aby mi v nem fungovala ceska sim karta . Prosim o radu . Diky.
HTC Diamond
Odpovědět