Veškeré programy pro kapesní počítače.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

ATMOSFERA - weather mode Sense v2.5 (Freeware)

Veškeré programy pro kapesní počítače.
Hacker Roll
Mobil Guru
Zařízení:
hTC touch pro 2 a hTC Desire S
Odesláno:
07. 10. 2010 13:39
Requirements: PPC WM6 - WVGA
Overview: Let me present to you Atmosfera Sense Weather realistic mode which I run and use for a while, so I decided to publish here.

Obrázek
Obrázek

Let me present to you Atmosfera Sense Weather realistic mode which I run and use for a while, so I decided to publish here.Tis is aimed for all Sense 2.5 and HD2 users with WIN 6.5 system

ATMOSFERA WEATHER

Most of the graphic files has been made by me and replaced with its companion and enhanced further to achieve 1930's - and 50's Art Deco styles.

So,what is new,you asked.Well,if you watch closely Sun (for example) it becames bigger and bigger as it shine...and when shinning passes,it becomes smaller again.Same effect is visible on other weather events too.New kind of thunders has been added and new realistic raindrops also as all weather events are enhanced.This works without any error so far.

HOW TO USE :

1. Dissable Sense.
2. Download and install cab
3. Reset device and enable Sense
4. Enjoy weather events.

NOTE : If you do not like it,you can deinstall this mode,and your original weather will shown again.

Stručný překlad pomocí Google translate.

Dovolte mi, abych vám představil Sense Atmosfera Počasí realistický režim, který jsem běžet a použít na chvíli, tak jsem se rozhodl zveřejnit here.Tis je určen pro všechny Sense 2,5 a HD2 uživatelé s WIN 6,5 systémem

ATMOSFERA POČASÍ

Většina grafických souborů byl se mnou a nahradit jeho společníkem a větší, aby bylo dosaženo 1930 je - 50 let a Art Deco stylu.

Takže, co je nového, vám asked.Well, pokud se budete dívat pozorně Sun (například) to becames větší a větší, jak to svítí ... a když lesklý projde, stane se menší again.Same účinek je viditelný na jiné počasí příliš . Nový druh hromů byl přidán nový realistický a zároveň jako dešťové kapky všechny výkyvy počasí jsou enhanced.This funguje bez chyb tak daleko.

Jak na to ?

1. Dissable Sense.
2. Stáhnout a nainstalovat cab
3. Reset zařízení a umožnit Sense
4. Užijte si počasí.

Poznámka: Pokud se vám nelíbí, můžete odinstalovat tento režim, a vaše původní počasí ukáže znovu.

Info :

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/member.php?u=410813
Download:

Kód: Vybrat vše

http://share-rapid.com/stahuj/1468609/atmosfera-v3.cab
Celé převzato z jiného fora
Upload můj.
You learn what you need to know To kill and take care of the details.
Like changing a tire.
The first time you're careful,
The 30th time you can't remember,where you put the lug wrench.

Ted Bundy
Mobil Guru
t.dudis
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S4
Odesláno:
08. 10. 2010 20:10

Re: ATMOSFERA - weather mode Sense v2.5 (Freeware)

Eště by to chtělo free server...
Alcatel One Touch Club-N 3310-N 7110-N 6510-N 6610-N 6230-Samsung SGH-X820 - N n95-N n82-N 5800 XpressMusic-HTC Touch Diamond2-Samsung i8000 Omnia II-HTC HD2-N N8-Samsung Galaxy S 2-Samsung Galaxy S 3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy S4
Mobil Čumil Plus
Henatko
Mobil Guru
Zařízení:
BB 9780(480x360),Nokia E72 a N95 (QVGA)
Odesláno:
09. 10. 2010 08:25

Re: ATMOSFERA - weather mode Sense v2.5 (Freeware)

Skousel jsem to pred tydnem primo XDA tam to stahnete free.hezke ale origo prijde hezci malinko pozmenene mraky a slunicko.pri nasem podnebi vetsinou oblacno :D je to lepsi ale odraz slunicka me neprijde hezci.
Mobil Guru
3 příspěvky •Stránka 1 z 1