PortGo & AutoAudioRoute

Veškeré programy pro kapesní počítače.
ondpet
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 299
Registrován: 14. 09. 2009 21:18
Zařízení: Motorola Defy+,854X480,512 MB RAM, OMAP 1GHz IP 67
Kontaktovat uživatele:

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od ondpet » 13. 02. 2011 12:47

Já bych si tipnul, že to bude používaným systémem. Mám v současnosti verzi WM 6.5.3. a když to nainstaluju, nevidím nikde kam se to instalovalo, žádnýho zástupce ani novou složku. Předpokládám, že WM 6.1 funguje. Ono ve WM 6.1 funguje téměř všechno.
Nokia 5110 :) - Nokia 3310 - Nokia 6310 - MIO A501 - HTC Diamond 2 - HUAWEI U8850 Vision - Samsung Galaxy mini - Motorola Defy+
mrzount
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 14. 09. 2010 18:49
Zařízení: HTC HD 2, 480 x 800, Spb Mobile Shell 3.5.3

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od mrzount » 13. 02. 2011 14:50

Já to mám takhle:
verze os: 5.2.21869 (21869.5.0.82)
manila : 2.5.19211619.0
rom : 1.48.479.1 (71294) WWE
radio : 2.06.51.07
instalováno z karty na kartu(16GB kingston)
nenastavoval jsem nic kromě připojení k účtu u odoriku
ondpet
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 299
Registrován: 14. 09. 2009 21:18
Zařízení: Motorola Defy+,854X480,512 MB RAM, OMAP 1GHz IP 67
Kontaktovat uživatele:

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od ondpet » 13. 02. 2011 16:32

Nemůže to být tím, že používám taky jiného správce kontaktů-resco contact manager. Jestli ono se to integruje do defaultního správce..jaký je postup po instalaci? Mně se zobrazí sice ikona v programech, ale po kliknutí na ni se nestane nic, jakým způsobem se teda přes to volá? Zajímal by mně podrobný postup..ach jo, zas budu flashovat..? :)
Edit: zkusil jsem odinstalovat Resco contact manager-bez výsledků..je fakt, že ve wm 6.5.3. vypadá volba volání drobet jinak, pořád myslím, že ten problém bude tady..
Nokia 5110 :) - Nokia 3310 - Nokia 6310 - MIO A501 - HTC Diamond 2 - HUAWEI U8850 Vision - Samsung Galaxy mini - Motorola Defy+
mrzount
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 14. 09. 2010 18:49
Zařízení: HTC HD 2, 480 x 800, Spb Mobile Shell 3.5.3

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od mrzount » 13. 02. 2011 18:31

Jak píšeš po instalaci je zástupce v programech přes kterého se spustí. Já používám SPBMS takže mám zástupce na ploše. Po spuštění najede program tak jak jsou obrázky nahoře. Na prvním se teprve registruje do sítě, na druhém je při hovoru. Voláš úplně normálně, buď si vyťukáš číslo, nebo si ho najdeš v kontaktech přes contact.
ondpet
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 299
Registrován: 14. 09. 2009 21:18
Zařízení: Motorola Defy+,854X480,512 MB RAM, OMAP 1GHz IP 67
Kontaktovat uživatele:

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od ondpet » 13. 02. 2011 18:49

No, problém je v tom, že já to vůbec nespustím, ani zástupce v programech se neudělal, musel jsem ho tam zadat ručně, stejně neběží, jen chvíli trikolóra a pak nic.. jde o to najít, kde je ta chyba. Já tipuju, že ve verzi použité ROM, po Hardresetu a nainstalování se to chová stejně - nespustím to..ale nechce se mi to zkoušet zase flashovat jinou ROM, kurník, vždyť mám čtyři tejdny jinou ROM :) ach jo, ale asi to prubnu až budu mít chvilku. To jsem jedinej, kdo to zkoušel a komu to nejde? :)
Nokia 5110 :) - Nokia 3310 - Nokia 6310 - MIO A501 - HTC Diamond 2 - HUAWEI U8850 Vision - Samsung Galaxy mini - Motorola Defy+
mrzount
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 14. 09. 2010 18:49
Zařízení: HTC HD 2, 480 x 800, Spb Mobile Shell 3.5.3

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od mrzount » 14. 02. 2011 12:06

Tvůj tip na romku bude asi správnej. Pročítal jsem XDA a někdo tam psal, že vyzkoušel 6 romek a šlo mu to jenom s touhle : Miri_Steve0007_Elegancia_21916_V5.0_FINAL stará verze PortGo mu prý šla na všech. Příspěvek to byl z 19.1.11 takže žádná vykopávka.
Marra
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 15
Registrován: 16. 07. 2007 16:03
Zařízení: Samsung Omnia II

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od Marra » 14. 02. 2011 13:30

na Omnia II taky nefunguje...
mrzount
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 10
Registrován: 14. 09. 2010 18:49
Zařízení: HTC HD 2, 480 x 800, Spb Mobile Shell 3.5.3

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od mrzount » 14. 02. 2011 22:05

Nainstalováno na Omnii II a funguje. Co nefunguje je audioroute verze 1.2.020 ani 1.2.010 a nejde ani autoaudioroute. Na Omnii je hovor i bez nich normální, ale protistrana se slyší trochu zpět, přesto je to použitelný. Zkoušel jsem volat z pevné a z HTC HD2 přes PortGo na HD2 to bylo o něco lepší. Instaloval jsem to z karty do "moje uložiště". Audioroute i autoaudioroute jsem instaloval i do zařízení i do moje uložiště a stejně nic. Autoaudioroute jsem nenanašel v programech a ze složky kam se nainstaloval nešel spustit. V Omnii je system 5.2.21895 (21895.5.0.90)
mikes7
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 09. 05. 2010 10:57
Zařízení: Blackview P2 Lite

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od mikes7 » 16. 02. 2011 08:22

audioroute v 1.20.020 qtek 9100 rom jimi 6.1

vse OK a funguje jako vino.

to stejny na wm 6.5.x chyba - mala skoro neviditelna ikona po startu nahore , jinak vse plne funkcni stejne jako na wm 6.1
Android 7 , Blackview P2 Lite
hovanect
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 01. 10. 2010 15:34

Re: PortGo & AutoAudioRoute

Příspěvek od hovanect » 09. 09. 2011 14:30

Zdravím, taktiež používam tento program a pri telefonovaní, druhá strana počuje okrem môjho hlasu aj ozvenu svojho hlasu. Nevie nieto, prosím, kde nastala chyba? Mám HTC HD 2.

Vďaka
Odpovědět