GPS Navigation BE-ON-ROAD

Všemožné navi aplikace pro android ;-)
Odpovědět
gab79
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 30
Registrován: 04. 03. 2011 11:00
Zařízení: Nexus 4 4.2.2

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od gab79 » 13. 01. 2012 14:09

Dnes vyzkouším. Funguje počasí a doprava na pořád ?

Sent from my Nexus S using Tapatalk
miromen
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 31
Registrován: 30. 12. 2011 22:48
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od miromen » 13. 01. 2012 14:13

Ja navigaci vyzkoušel zatim jen jednou a docela jsem zklaman. Trase Haviřov-Ostrava. Jednou jsem zaregistroval vypadek signalu na cca 5s. Na jednom kruhači mě to hnalo ať sjedu na 3 vyjezdu přitom to měl byt 4 vyjezd ale graficky znazorněno to bylo dobře. V Ostravě jsem schvalně změnil trasu a misto alternativy se mě to pořad snažilo tahat po naplanovane trase.
rajs
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 156
Registrován: 29. 12. 2011 09:25
Zařízení: HUAWEI MATE 9

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od rajs » 13. 01. 2012 14:58

Já to zkusil také a musím říci že to opravdu nenaviguje dobře už je z founu pryč.
lukas1234567890
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 16
Registrován: 08. 05. 2009 07:13
Zařízení: Sony Ericsson Xperia X1, HTC Touch pro 2 Rhodium, HTC HD2 Leo

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od lukas1234567890 » 16. 01. 2012 12:13

Já to taky zkusil a taky jsem od toho čekal víc, nesmyslně to přepočítává trasy do ulic, kam bych sám nikdy nejel, když to v místě znám...Primo mi trasu vypočítá skoro vždycky tak, jak bych sám jel, když to v místě znám (daleko líp). Není to vyloženě hrozný, líbí se mi to použití GPRS pro dopravu atd. a divím se, že tohle už dávno nenapadlo někoho dřív. Na druhou stranu původně jsem byl přesvědčený, že si navigaci koupím, ale teď už bych si ji nekoupil. Primo/igo je prostě pořád nejlepší :)
cifelin
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 17. 07. 2011 21:31
Zařízení: galaxy ace

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od cifelin » 19. 01. 2012 20:28

Zdravim, jde nějak zvýšit hlasitost pokynů? Automatickou hlasitost mám vypnutou, hlasitost na max. ale při při zapnutém radiu v autě, mám co dělat, abych pokyny slyšel.
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1430
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 9, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 19. 01. 2012 21:55

Ta hlasitost je skutečně žalostná, zajímavé že to byl problém i u prvních verzí Sygicu. Kouknu do extra nasatavení jestli mě něco netrkne.
cifelin
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 4
Registrován: 17. 07. 2011 21:31
Zařízení: galaxy ace

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od cifelin » 20. 01. 2012 14:32

Tak tu hlasitost jsem provyzorne vyresil aplikaci Volume+ ve full verzi, ale tu aplikaci po dokonceni navigace radsi vypinam, protoze pak jde vse opravdu hodne nahlas.
Uživatelský avatar
mildis
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 431
Registrován: 27. 07. 2007 18:20
Zařízení: MIO 350p (WM6.1 Classique !!) 8gb Kingston /Lenovo A806 4.4.2/Navigon 8310 +16Gb Kingston
Kontaktovat uživatele:

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od mildis » 21. 01. 2012 06:43

Jedním slovem : tragedie . Docela se kousala a nevím jestli jsem měl chuť čumět na nepříliš pěkné grafické prostředí . Myslím že tuhle navigaci by mohli nechat ke stažení zdarma ,opravdu za moc nestojí :o
KDE BLB TAM NEBEZPEČNO - Jan Werich
lnadeb
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 41
Registrován: 18. 02. 2008 15:25
Zařízení: HTC HD2
Kontaktovat uživatele:

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od lnadeb » 02. 02. 2012 21:05

Mě se teda navigace líbí nebo je snad něco lepšího pro android?
kaiml
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 34
Registrován: 04. 10. 2008 12:30

Re: Be-On-Road (Navmax)

Příspěvek od kaiml » 03. 02. 2012 08:27

Ahoj, tak bohužel něco mě tady zlobí. Po nainstalování a stažení dat této navigace mi to při startu píše: Byla nalezená nová verze BE - on - road. Nainstalujte APK soubor pro dokončení instalace. No a když dám zavřít tak se vše zavre a když instalovat tak proběhne instalace a napíše to: Aplikace není nainstalovaná.
Prosím poradtě co stím? Zařízení LG Optimus 2X.
Odpovědět