chci se zeptat, když přesouvám Sygic na SD kartu, tak se mi podle návodu pak vytvoří duplicitní složka v android/data/com.sygic.aura/... Mám původní složku Sygic, kterou jsem tam nahrával jako první smazat?
A poté nové mapy apod. přidávat rovnou do složky android/data/com.sygic.aura/...
Díky za info..
