Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Zamčeno
preaut
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 20
Registrován: 06. 03. 2012 09:49
Zařízení: htc desire hd

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od preaut » 04. 10. 2014 11:45

Jinak fungují dobře i vlastní poi body,už jsem to tu asi dával,stránky kde si můžete poi stáhnout.

Kód: Vybrat vše

http://www.poiplaza.com/index.php
mike44489
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 160
Registrován: 10. 03. 2011 14:52
Zařízení: mio p360 gps

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od mike44489 » 07. 10. 2014 19:07

ako si vyberem len nauteq mapy?
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1430
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 9, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 08. 10. 2014 22:10

Vybereš kde? Musíš si změnit obsah adresáře Sygic/Maps a potřebné mapy stáhnout pomocí Downloaderu. Vše je popsané v návodu
jisvob
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 25
Registrován: 07. 02. 2011 10:53
Zařízení: s8300

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od jisvob » 09. 10. 2014 06:45

Dobry den, nainstaloval jsem v14.5.8 na interni pamet a zkousel krok za krokem presunout na SD kartu. Bohuzel vždy mam hlasku:" Sygic se ukoncuje - OK" a vse se vypne. Kde je prosim chyba?
Samsung GT 9195 S4 mini, Andr. 4.4.2 Kitkat.
Dekuji jisvob
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1430
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 9, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 09. 10. 2014 07:31

Chyba je v tom že používáš starou beta verzi 14.5.8 , vždy použij poslední verzi v daném návodu. Tedy původní verze Sygic 14.3.4 z návodu k této diskuzi android-navigace/sygic-aura-t33498-640.html#p2587071 nebo Sygic nové generace 14.6.3 android-navigace/sygic-navigator-new-t5 ... l#p2587339 jehož betou byla právě verze kterou se snažíš instalovat a ta má svou novou diskuzi zde pomoc-f158/sygic-new-jak-nainstalovat-n ... 52308.html

Než vyšla plná verze Sygicu nové generace, měla její beta společné téma s původní verzi. Obě verze jsou funkční a mají aktuální mapy, pouze Sygic nové generace je funkční pouze na Androidu 4.x a výš, původní Sygic na Androidu 2.x a výš.

P.S.: Pročistím téma s návody a odstraním beta verze nové generace ať to nemate.
jisvob
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 25
Registrován: 07. 02. 2011 10:53
Zařízení: s8300

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od jisvob » 11. 10. 2014 15:26

diky moc, ještě musim prijit na to jak používat mapy navteq
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1430
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 9, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 11. 10. 2014 23:37

Návod na zprovozněné map Navteq je v návodu na instalaci, viz odkazy výše.
Uživatelský avatar
batep
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 48
Registrován: 22. 01. 2012 18:18
Zařízení: Lenovo P70 A

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od batep » 13. 10. 2014 07:26

Ahoj a pozdrav, chci se zeptat. Vždy se mi Sygic spouštěl v pohodě, ted poslední verze 14.3.3. a 14.3.4 se dlouho načítají, android zahlási zrušit nebo počkat, dám počkat a teprve potom se spustí. Je chybka u mě? Dík
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1430
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Honor 9, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 13. 10. 2014 08:02

Na jakém zařízení a jakou ROM? Zkus čistou instalaci s odsttraněním stávající aplikace a adresáře Sygic.
Uživatelský avatar
batep
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 48
Registrován: 22. 01. 2012 18:18
Zařízení: Lenovo P70 A

Re: Sygic Aura - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od batep » 13. 10. 2014 08:07

prosím tě, mám čínu JIAYU G3 a romka je ofi 4.1.2, ted jsem zkusil i 14.6.4 a to samé, divný, poslední co se mi spouštěla normálně byla 14.3.2, čort znajet

P.S: Tak ne, 14.6.4 se po restartu spoustí rychle jako blesk
Zamčeno