iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
kart1
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 19. 07. 2012 21:03
Zařízení: Nokia 5230

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od kart1 » 27. 12. 2014 12:44

IGO je na SD kartě, kitkat jsem nenašel nikde, nebo nevím co to je.
Uživatelský avatar
slay
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 251
Registrován: 11. 05. 2008 08:22
Zařízení: Samsung Galaxy S9+

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od slay » 27. 12. 2014 13:05

Kit kat je verze androidu. Nejjednodušší bude igo odinstalovat, složku kterou máš na sd kartě presunout do paměti zařízení a znovu nainstalovat. Pak to bude ukládat vse jak potřebuješ.

Odesláno z tabletu
S9+
kart1
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 19. 07. 2012 21:03
Zařízení: Nokia 5230

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od kart1 » 27. 12. 2014 14:11

Děkuji za rady, už to pracuje. Přeji hezký nový rok.
Jaromír
catty
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 123
Registrován: 30. 08. 2012 13:29
Zařízení: LG G3

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od catty » 03. 03. 2015 21:13

Přepínání map přes profily řidičů mně funguje bez problémů, např. pro profil "02" (TomTom):

[folders]
content="\Storage Card\iGO8\content"
has_secondary_root="0"
maps="..\..\iGO8\content\map_tt"
poi="..\..\iGO8\content\poi_tt"

Jaký má být ale další zápis v "system.ini", aby se kromě mapy a poi ještě správně přiřazovaly 3dc,3dl,hsp,ph?
S výše uvedeným zápisem se tyto soubory tahají z profilu "01".
Bruca
Mobil Member User
Mobil Member User
Příspěvky: 3094
Registrován: 14. 06. 2008 18:18
Zařízení: PNA YC 6" 800x480, HTC Artemis, Wildfire, HTC Sensation, Lenovo Yoga Tablet B8080-F Rootnuty
Kontaktovat uživatele:

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od Bruca » 03. 03. 2015 21:21

Building - Z vlastni skusenosti je to nepodstatny detail. Obtezuje to ve meste.
Histspeed - hsp : Nejsou kompletni.
Phoneme - Ph : Neboj to ti taky dojde, az ti bude spatne vyslovovat TTS hlas.
YC 6" PNA 800x480 - Primo 2.4
HTC Wildfire - root - MiniCMod 2.3.7
HTC Sensation - root - CyanogenMod 11
Huawei Ascend G620s-L01
Huawei P8 lite-ALE L21
catty
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 123
Registrován: 30. 08. 2012 13:29
Zařízení: LG G3

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od catty » 03. 03. 2015 22:14

Nepopírám...ale zajímalo by mě, jak by ten zápis měl vypadat.
wabik
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 282
Registrován: 26. 03. 2007 19:45
Zařízení: Lenovo A7000 Android 6.0 root

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od wabik » 26. 07. 2015 17:32

Obrázek
3D čerpací stanice Evropa

Kód: Vybrat vše

http://fastshare.cz/4882411/3d.rar
iGO8 / Amigo / Primo / NextGen

System: WM, WinCE, Android, iPhone

iGO/content/building
terzdek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 7
Registrován: 06. 01. 2016 15:24
Zařízení: Redmi 1S - 1280 x 720, lenovo TAB2 A7-10 - 1024 × 600

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od terzdek » 12. 01. 2016 07:20

Ahoj, prosím, mám tablet LENOVO TAB 2 A7-10 a nainstalované IGO primo israel 9.6.29.404739 Jun 16 2014. Vše funguje jak má, až na to, že na tabletu nefunguje po otočení naležato. V Sys je nastaveno rozlišení automaticky, nemá někdo správný data.zip??
Redmi 1S - 1280 x 720, lenovo TAB2 A7-10 - 1024 × 600
Uživatelský avatar
NokiaE65
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 51
Registrován: 02. 08. 2009 08:17
Zařízení: Nokia E65

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od NokiaE65 » 14. 01. 2016 13:07

Zdravim ve spolek...

Muze někdo poradit? Mam tablet lenovo ideapad A1000-F s ad 4.1.2 a nainstalovane iGo Primo 9.6.7.235654-thin0.5 a vse funguje jak ma az dokud se nepripojim k satelitum...,po strate signalu většinou iGo spadne a ukaze se hlaska, ze aplikace prestala pracovat.

Nepouzivam zadne skiny ani doplňky,jen zakladni věci. Dva české hlasy (které občas nemluvi),mapy eu a poi eu. V mistnosti vse jede jak ma. I ukázka navigovani je v poho. Prikladam sys:

[device]
devtype_fallback_to_model=1

[android]
;fullscreen=1
tablet=1
;has_physical_home_button=1
;select audio stream
; 0-STREAM_VOICE_CALL, 1-STREAM_SYSTEM, 2-STREAM_RING, 3-STREAM_MUSIC, 4-STREAM_ALARM, 5-STREAM_NOTIFICATION
;navigation_audio_stream=4
create_sdcard_dir=0

[interface]
;vga=1 ; for full HD
skin="ui_android"
capture_to_jpeg=1
extra_settings=1
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
;show_scroll_button=1
show_glonass=1

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1024x552/600x976:fullscreen"

[gps]
location_net=1
location_gps=1
background_navigation=1

[map_update_checker]
enabled=0

[3d]
usepolyfarroads=0
guidancestrip_elevation=0.3
; this is for resolution full HD:
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320
;road_polytrack_switch_pixelwidth=2
;max_loading_time_immediate=100
;double_pixel_similarity_check=0

[poi]
featured_provider="netlocalsearch.naviextras.nokia"

[poi.netlocalsearch.naviextras]
services="nokia,google"

[network]
available=1

[http]
enabled=1

;[tmc.src.http]
;enabled=1

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

[services]
software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"

[activation_manager]
activate_google_naviextras=0
activate_online_speedcam=0
activate_community_speedcam=0
activate_http_traffic=0

[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=1
;servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tm ... -iphone/0/"
;servers[1].url="http://zippy.naviextras.com/services/tm ... -russia/0/"
servers[2].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc-primo/0/"

[other]
demo_enabled=1

[debug]
imei="000000000000000"
skip_eula=0
screenshotsavecameraini=0
;screenshotfilename="/captures/image_%02d.jpg"
screenshotfilename="/android_linked_root/captures/image_%02d.jpg"
experimental_features=1
;double_pixel_mode=1

[feature]
back_exit=1
back_button=1
tmc_event_coloring=1
signpost_coloring=1

[sound]
csv_voice_enabled="1"
ding_muted="1"

[navigation]
junction_view_blink_time=1000;(0) lane arrow blinks every 1 sec
junction_view_blink_time_no_lane=1000;(0) lane arrow blinks every 1 sec

[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/i
dubacisko
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 18
Registrován: 02. 01. 2012 21:55
Zařízení: Samsung Galaxy S4 I9505

Re: iGO Primo 2.0 - jak nainstalovat nebo problemy s instala

Příspěvek od dubacisko » 16. 01. 2016 12:35

Ahoj,

iGO je moja najoblubenejsia navigacia. Doteraz som mal Samsung S3 a tam fungovalo iGO na 100%. Teraz som kupil Samsung S4 i9505 android 5.0.1, poskusal som vsetky verzie z fora, ale stale to nieje ono. iGO ide ako spomalene, seka sa ako keby nestihal vykreslovat. Vedeli by ste mi niekto poslat nastavenu, odladenu verziu na moj telefon? Nepouzivam ziadny skin.
Dakujem.
Odpovědět