AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
Uživatelský avatar
Blekota
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 59
Registrován: 28. 09. 2010 16:37
Zařízení: omnia II - i8000 800x480

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Blekota » 11. 02. 2014 15:50

Marián keď to teda funguje prečo niekde neupnes len napr CZ a SK mapu?
marian66
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 281
Registrován: 15. 02. 2011 15:11
Zařízení: Nokia E66

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od marian66 » 11. 02. 2014 16:06

V tejto chvíli sa na ulozto upína mapa CZ SK POL. Mapu CZ a SK upnúť nemôžem, lebo ju nemám. Ale budem ju mať, neboj. Základom je teraz, že to funguje. Všetko ostatné je len otázka času. Krokodýl to celkom určite dá celé do všeobecne čitateľnej a zrozumiteľnej podoby a mapu CZ a SK možno bude mať skôr ako ja. A určite ju tu zavesí. A je možné, že ju teraz niektorý z mojich kamarátov "vyrába".... neviem. Ale určite tu bude.

Pozerám na rýchlosť...katastrofa. Nechám to dobehnúť a asi o 18.00 tu dám link ak sa zadarí upload.
Kamarát s Garminom
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33191
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 11. 02. 2014 16:47

Funkcni (ale opravdu FUNKCNI) mapy pak dejte do vlakna s instalackama, ale ostatni diskusi zase vedte ZDE.
Dekuji
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
Uživatelský avatar
Jirka Krokodýl
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1403
Registrován: 25. 03. 2008 21:18
Zařízení: Huawei P20 lite, android 8
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Jirka Krokodýl » 11. 02. 2014 17:28

Tak mi to nějak nefunguje, stažena 6.10 final, nakopíruju mapy z Androida a hned při instalaci v PC po výběru území hlasí Během přípravy map k instalaci se vyskytla chyba a ukončí se :-( . Zas mám asi špatnou verzi .... dnes už to nechám, zkusím najít přesně tu verzi 6.10d final.
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33191
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 11. 02. 2014 17:33

Pokud to teda vsechno chapu spravne, tak kdo bude chtit jen mapy vybranych statu, musi se smirit s tim, ze bude mit starsi mapy?
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
Uživatelský avatar
Blekota
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 59
Registrován: 28. 09. 2010 16:37
Zařízení: omnia II - i8000 800x480

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Blekota » 11. 02. 2014 17:48

Vyzerá to tak.. Kto chce najnovšie mapy musí asi všetko vyše 3gb stiahnuť a zbytočne tak zapratat mob..
marian66
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 281
Registrován: 15. 02. 2011 15:11
Zařízení: Nokia E66

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od marian66 » 11. 02. 2014 17:50

Pre Kamilos: Nie, to nie je správne. Z 6.10d final je v samej podstate použitá inštalačka a nie mapy. Mapy používame najnovšie - vytiahnuté z androidu. To znamená, že ak chcem časť mapy, pomocou 6.10d final si tú najnovšiu mapu (vytiahnutú komplet z androidu) nainštalujem ako fragment do PC a odtiaľ už len prekopírujem do androidu. Ak by sa Krokodýlovi nezadarilo, upnem tu celú inštalačku a každý si bude môcť vygenerovať takú časť mapy akú chce - najnovšiu, nie starú. Ja tú inštalačku už mám, vyskúšal som vo win7, ide to v pohode. Ak sa zadaril upload, dám tu link na CZ SK POL.

Pre Blekota: Áno, je to v podstate tak. Tu ale ide o to, že stačí ak si komplet mapu stiahne jeden a vygeneruje potrebné časti mapy pre všetkých - podobne ako v Garmine.


Edit: Tu je mapa cz sk pol. U mňa funguje.

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/xDXVjeXu/europe-rar
Dávam ju najprv tu s tým, že u mňa aj u ostatných troch - dvaja ACE, jeden MODECOM, to funguje normálne bez závad.
Pre istotu: Používam AutoMapa v1.7.0 (0442). Nainštaloval som ju tak, že som predošlú verziu (tú čo som upnul ja) musel
odinštalovať - neišlo to preinštalovať a túto novú od Kamilosa som nainštaloval. Mapy mám najnovšie.

Edit: Pre Krokodýl: Iba ma napadlo; Dúfam, že po pridaní najnovších máp si to znova nezabalil do exe, ale dúfam že spušťaš priamo setup.exe. Ja teraz na to pozerám - skúšal som to dokonca aj tak, že som ponechal mapy obsiahnuté v inštalačke 6.10. Jednoducho som pôvodné mapy - zložku Europe premenoval ma Europe1 a pridal som mapy z androidu - zložku Europe. Spustil som inštaláciu - setup.exe a pri procese inštalácie sa mi ukázali obidve mapy - Europe, rozoznať sa dali podľa veľkosti. zafajkneš ktorú potrebuješ (tú väčšiu) a ide to. Ten polský návod jednoducho funguje.

Edit: Zajtra upnem všetko, nech sa ostatní s tým netrápia.
Naposledy upravil(a) marian66 dne 11. 02. 2014 18:45, celkem upraveno 2 x.
Kamarát s Garminom
Uživatelský avatar
Blekota
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 59
Registrován: 28. 09. 2010 16:37
Zařízení: omnia II - i8000 800x480

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Blekota » 11. 02. 2014 18:31

Či je to Ace a modecom?
marian66
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 281
Registrován: 15. 02. 2011 15:11
Zařízení: Nokia E66

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od marian66 » 11. 02. 2014 18:40

Dvaja majú Samsung Galaxy ACE s modifikovanými rom, ja ho mám tiež. Tretí používa Tablet MODECOM ako navigáciu - nepoznám konkrétne označenie.
Kamarát s Garminom
tlamik
Mobil Plus User
Mobil Plus User
Příspěvky: 91
Registrován: 05. 02. 2009 19:08

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od tlamik » 11. 02. 2014 18:55

mi to funguje, sice trochu chaos při výběru státu, bo mi to nabízelo nějakou historii, kde byly státy, které tam nemají být, ale chyběly ty, co tam být mají, ale jakmile jsem začal psát, tak už to naskakovalo. Nicméně mapa naprvní pohled vypadá, že obsahuje celou evropu, ale při přiblížení jiných států, to píše, že podrobná mapa chybí, ale není upe blank. čili velké díky marian66, i když na druhou stranu mám 64GB kartu a nemusím to řešit, ledaby to teda mělo vliv na rychlost, bo mi ta automapa na SGS3 nejede moc plynule.
Odpovědět