AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Odpovědět
freewall
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 322
Registrován: 22. 03. 2012 12:24

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od freewall » 24. 08. 2015 17:46

Nový update vypadá, že už padat nebude - aspoň na úseku kdy spadla 2x, teď drží. Tak jen vydržet :)
Huawei P20 Pro, 8.1
kolicek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 27. 05. 2012 16:24
Zařízení: maly ale sikovny

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od kolicek » 29. 08. 2015 21:00

Padá méně ale padá
pupajzo
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 05. 02. 2012 12:10
Zařízení: Xiaomi 4A,Homtom HT 20,Junsun 7"HTC touch pro 2,MIO C720+iGo Primo

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od pupajzo » 12. 12. 2015 17:13

Ahoj mám problém s posledníma verzema AM,jely všechny dobře bez sekání(díky Kamilos).Ale po nainstalování jiného antiviru mě to furt vyhazuje toto:AutoMapa High Risk,Adware!Gjyl.HEU@Android

Je to problém,nebo falešný poplach?Děkuju
Xiaomi 4A,Homtom HT20,HTC touch pro 2,Junsun D100,MIO C720+iGo Primo
Uživatelský avatar
Kamilos
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 33271
Registrován: 24. 12. 2006 00:13
Zařízení: SG S9+, SG Gear S3 Frontier
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od Kamilos » 12. 12. 2015 22:34

To bude falesny poplach, ja bych se instalace nebal.
Obrázek Obrázek Návod, jak stahovat ze zahraničních serverů - ZDE

Linky pouze přebírám z jiných zdrojů a jsou funkční. Na požádání (přes SZ) požadovaný soubor případně vyjímečně přeuložím na ULOZ.TO nebo WEBSHARE.
Linky na Hellshare budu rovnou mazat!
(Placené servery nejsou pro toto warezové forum vhodné. Dáváme zde placené aplikace ZDARMA a nikdo nebude na jejich stahování vydělávat.)
pupajzo
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 24
Registrován: 05. 02. 2012 12:10
Zařízení: Xiaomi 4A,Homtom HT 20,Junsun 7"HTC touch pro 2,MIO C720+iGo Primo

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od pupajzo » 13. 12. 2015 10:08

Díky Kamilos,jdu to dát znovu do telefonu.Ještě jednou díky za práci co tu odvádíš.
Naposledy upravil(a) baron_cz dne 13. 12. 2015 10:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj předchozí příspěvek, viz. pravidla fora.
Xiaomi 4A,Homtom HT20,HTC touch pro 2,Junsun D100,MIO C720+iGo Primo
kolicek
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 3
Registrován: 27. 05. 2012 16:24
Zařízení: maly ale sikovny

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od kolicek » 31. 12. 2015 18:11

Nevim jak Vam ale pada mi i posledni verze zkousel jsem vsechny a nevidel jsem zadnou funkcni
mirek22
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 268
Registrován: 09. 09. 2008 19:22
Zařízení: Samsung Galaxy note 3

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od mirek22 » 05. 01. 2016 21:35

Chtěl jsem otestovat novou verzi Automapy nainstaloval jsem aplikaci ale po spuštění pořad spádné .
Ptá se na volbu bud Polsko nebo Evropa , zvolím Evropa dám souhlasit a aplikace se zavře.
V čem je problém ?

Samsung Note 3, Samsung S9 plus
Uživatelský avatar
pawe
Mobil Beginner
Mobil Beginner
Příspěvky: 35
Registrován: 05. 12. 2007 21:54
Zařízení: One plus 5 - 128GB

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od pawe » 08. 01. 2016 16:46

Stejná reakce jako mirek22. Zprvu jsem si myslel,že je to novým androidem 6.0...
LG G3 32GB +128GB
One+5 128GB
freewall
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 322
Registrován: 22. 03. 2012 12:24

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od freewall » 11. 01. 2016 21:06

potvrzuji
Huawei P20 Pro, 8.1
etien666
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 1
Registrován: 29. 03. 2012 19:11
Zařízení: HTC Tytn II, HTC DesireZ, HTC One (M7)

Re: AUTOMAPA - jak nainstalovat nebo problemy s instalaci

Příspěvek od etien666 » 26. 01. 2016 13:19

Tak jsem dnes nainstaloval 3.0.2 a i ta padá, pouze při navigaci do cca 10min.
Nemá už někdo řešení?
HTC Tytn II, HTC DesireZ, HTC One (M7)
Odpovědět