IGO

Odpovědět
Kubeso
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 22. 02. 2018 09:02
Zařízení: Samsung J3

IGO

Příspěvek od Kubeso » 22. 02. 2018 10:54

Poradíte mi někdo prosím,jak odstranit počešťování názvů měst v cizích státech?díky
gomeZ79
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 22
Registrován: 15. 07. 2009 16:20
Zařízení: Hujahej P9

Re: IGO

Příspěvek od gomeZ79 » 22. 02. 2018 19:11

dej si aplikaci do angličtiny....
HTC M8 - spadnul, umřel
HTC Blackstone - PRODÁM
HTC Evo 3D - Zdědil mladej, furt šlape
Uživatelský avatar
FullSoft
Veterán
Veterán
Příspěvky: 2813
Registrován: 24. 12. 2006 23:13
Kontaktovat uživatele:

Re: IGO

Příspěvek od FullSoft » 22. 02. 2018 20:51

2 Kubeso:


V souboru info.ini (najdeš ho v lang_czech.zip) udělej středník před zápisem

languagekey="czech"

Výsledek by měl vypadat následovně

Kód: Vybrat vše

[INFO]
;languagekey="czech"
flag="flag_cze.bmp"
name="Česky"


_______________________
Odesláno z "founa"
| Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 || Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) || Mio C720 || Medion GoPal P4445 || Sencor SCD 9304GPS || Prestigio Geovision 4500TMC || Mio H610 || Palm Centro || Navon N490 Plus Lifetime || Blaupunkt TravelPilot 700 |
Kubeso
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 2
Registrován: 22. 02. 2018 09:02
Zařízení: Samsung J3

Re: IGO

Příspěvek od Kubeso » 23. 02. 2018 17:32

FullSoft píše:2 Kubeso:


V souboru info.ini (najdeš ho v lang_czech.zip) udělej středník před zápisem

languagekey="czech"

Výsledek by měl vypadat následovně

Kód: Vybrat vše

[INFO]
;languagekey="czech"
flag="flag_cze.bmp"
name="Česky"


_Děkuji za radu,ale nějak se mi to nedaří přepsat a když to udělám mimo a nakopíruji to zpátky,tak aplikace už nejde spustit.Někde mezi klávesnicí a židlí indiáni vytrhali koleje.. :( _dík za další radu._____________________
Odesláno z "founa"
Uživatelský avatar
Crusy
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 193
Registrován: 25. 09. 2008 09:51

Re: IGO

Příspěvek od Crusy » 23. 02. 2018 19:26

...Mohl bych požádat o radu jak nastavit zobrazení max počtu radarů, kamer atd? Když se mi zobrazí "do dálky" mám tam toho naseto...Děkuji...

Posunout šipku asi výše nejde?...
Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F
zivotjeboj
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 507
Registrován: 08. 02. 2015 09:59

Re: IGO

Příspěvek od zivotjeboj » 25. 02. 2018 12:13

Crusy píše:...Mohl bych požádat o radu jak nastavit zobrazení max počtu radarů, kamer atd? Když se mi zobrazí "do dálky" mám tam toho naseto...Děkuji...

Posunout šipku asi výše nejde?...
Do sys.txt přidej zápis a číslo si uprav podle sebe.

Kód: Vybrat vše

[warning]
speedcam_maxdistance_from_road=10
Jestli myslíš navigační šipku,tak v nastavení/vzhled mapy/pozice kurzoru v kabině.
Huawei P7- LP 5.1.1
Huawei G-510 SlimKat 9.1-4.4.4
Uživatelský avatar
Crusy
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 193
Registrován: 25. 09. 2008 09:51

Re: IGO

Příspěvek od Crusy » 25. 02. 2018 20:22

Nefunguje...Zapomněl jsem dopsat..Mám iGO Primo 9.6.29 403969....

Prosím tě poslal jsem SZ, pokud bys měl chuť a čas se podívat.. Díky.
Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F
Odpovědět