Assassin's Creed HD 3D 2009

Ty nejlepší a nejzábavnější hry pro Pocket PC
Matezzz
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 817
Registrován: 18. 03. 2007 12:16
Zařízení: [Htc Diamond] [Samsung S5660 Galaxi Gio]

Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od Matezzz » 28. 01. 2010 13:19

Assassin's Creed HD 3D 2009
Vše v jednom raru :)
QVGA-[14.49 Mb]
VGA-[7.98 Mb]
WVGA-[7.89 Mb]
WQVGA-OMNIA


VIDEO+SCREENS
Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=Inhqtp6977E&feature=related
Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://share-rapid.com/stahuj/819654/asas.rar

Kód: Vybrat vše

http://depositfiles.com/en/files/juonq29i7
http://uloz.to/3807787/asas.rar
ddsystem
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 122
Registrován: 19. 04. 2009 09:31
Zařízení: Transformer Tf300t, goclever fone 500, RIKOMAGIC MK802 III S B, i9300
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od ddsystem » 28. 01. 2010 18:24

ani jedna instalacka neni spravna :( ktera je tedy QVGA??
Uživatelský avatar
kazatell
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 445
Registrován: 30. 12. 2008 09:13
Zařízení: HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od kazatell » 28. 01. 2010 19:30

me na QVGA facha ta verze qwerty a pak jeste jedna normalni... ale je to patrne opet jen predelavka javy.. teda vypada to tak... a taky tam neni moznost ovladani dotykem pri hre..... jen v menu... ale i tak je to docela pekny
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek
ddsystem
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 122
Registrován: 19. 04. 2009 09:31
Zařízení: Transformer Tf300t, goclever fone 500, RIKOMAGIC MK802 III S B, i9300
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od ddsystem » 28. 01. 2010 19:49

no jediny co mi slo byla verze pro samsung omnia...ale mam mensi rozliseni na výšku... tekze je to urizle..:( a u ostatnich je budto jine rozliseni, nebo pise abych se prepnul do polohy obrazovky (na lezato) a to u meho telefonu moc nejde :/ a ty říkáš, že se neovlada dotykem?? (jestli ne tak je mi stenjne na nic :(
Uživatelský avatar
kazatell
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 445
Registrován: 30. 12. 2008 09:13
Zařízení: HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od kazatell » 28. 01. 2010 20:29

já to dotikem ovládat nemohu... na ležeto to musíš otočit ještě před spuštěním... nevim přesně jak se to u touch2 dělá, ale určitě to jde
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek
Uživatelský avatar
zeus
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 181
Registrován: 26. 10. 2008 14:14

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od zeus » 29. 01. 2010 12:01

Neni to predelavka javy...je to dalsi 3D hra o Gameloftu jako napr. Spiderman Toxic City (asi nejlepsi hra od nich) nebo Prince HD, plne dotykova, jen trochu vic narocnejsi nez jiz zminovany spiderman, tahle mi jede na mojem diamondu trochu pomaleji ale neseka..jen mam problem s tlacitkem "jump" reaguje nejak divne, jako by byl posunut, i kdyz mam nahranou VGA verzi...Ale jinak fajna hra :)
THL 5000
Matezzz
Mobil Extra User
Mobil Extra User
Příspěvky: 817
Registrován: 18. 03. 2007 12:16
Zařízení: [Htc Diamond] [Samsung S5660 Galaxi Gio]

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od Matezzz » 29. 01. 2010 14:59

Mám uplně stejnej problem :-) Však počkej na level kde musíš skákat ze zdi na zeď.Zadařilo se mi až tak po pul hodině :-D A doufám že už tam toho víc nebude :-D
Uživatelský avatar
zeus
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 181
Registrován: 26. 10. 2008 14:14

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od zeus » 30. 01. 2010 11:32

Jestli myslis ty mise v kanale, tak to uz mam nastesti zasebou :) To skakani je hnus, ale zjistil jsem ze to reaguje celkem dobre kolem tlacitka "mec" :D
THL 5000
Uživatelský avatar
kazatell
Mobil Profi User
Mobil Profi User
Příspěvky: 445
Registrován: 30. 12. 2008 09:13
Zařízení: HTC TyTN II (ve verzi MDA Vario III) (QVGA-240x320)... HTC Hera 110 (QVGA-240x320)
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od kazatell » 30. 01. 2010 11:42

mno ale to mluvíte pořád všichni o jiné verzi než je QVGA... tak se to neovládá dotikem, ale všechno přez klávesnici... nestačí na to ani čtyřsměrné tlačítko s potvrzením, ale musí se hrát na celé qwerty... ale jinak musim říct že je to docela pecka... teda aspoň na kaiserovi...
Pomohl sem ti? Obrázek
Když se na něco ptám věřte že Google a HLEDAT sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Obrázek
plazer21
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 8
Registrován: 04. 01. 2010 12:57
Zařízení: HTC HD2

Re: Assassin's Creed HD 3D 2009

Příspěvek od plazer21 » 08. 03. 2010 20:12

Mám HD2 a hra běží naprosto v pohodě, chci se jen zeptat na jednu věc se kterou je problém :) Nejde mi v běhu vyskočit, takže se zaseknu hned po minutě v tutoriálu. Myslím že multitouch by neměl být problém, nevíte někdo co bych mohl dělat špatně?
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů