Jakej to ma vliv na to jestli se mohu zeptat pomuze to vynulovat bot loader nebo to jen navrhujes jako moznost byl bych jako moc rad kdyby tam slo normalne flashnout rom ale moznost bez proudu min
24 necham bez proudu raci delsi dobu doufam ze to pomuze :'(
Edit:
Psal sem na xda-developers ale zatim nikdo neodepsal.
Psal sem tohle v eng.
Zdravim stahnul sem si zde soubor RhodiumSPLRelocker_079SPL.zip rozbalil sem ho do pc a spustil ve slozce vni se mi nacetli soubory a jeden soubor s nazvem
RUU_Signed.nbh prejmenoval sem ho na
rhodimg.nbh a vlozil na pametovou kartu sveho zarizeni zapl sem botloader a zobrazila se mi trycolors v ktere me vyzve abych potvrdil tlacitkem power po potvrzeni se mi nacitalo do mobilu a nasledne se mi zobrazila znovu tricolors vtom se na displey ukazalo loading... a potom to vzdy zatuhlo cekal sem pul hodiny a nic. Potom sem v me nesikovnosti poskodila pametova karta, od poskozeni sd karty se mi jiz nechce zobrazit loading .
Chtel sem udelat relock k zarucnim ucelum ale predtim sem delal hard-SPL uspesne ale od te doby sem mel problem s usb pripojenim k pc .
Me zarizeni je HTC Touch pro 2 RHOD100 3G .
Na PC mam operacni system windows vista home premium 32 bit .
Muj problem je vtom ze flash nemohu udelat ukaze se mi vzdy toto a ad delam cokoli hard reset funguje ale po reset se mi zase zobrazi tato tricolors
obrazek
omlouvam se za spatnou kvalitu

A kdyz na pametovou kartu vlozim rom a spustim ji vzdy se nacte tricolors v obrazku nevi nekdo co delat s timto.