Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

prosím o pomoc s flashem htc tytn ii

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
luxoris
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia C6-00,LG OPTIMUS 3D
Odesláno:
19. 06. 2011 18:33
prosím o pomoc s flashem htc tytn ii
chtěl bych touto cestou poprosit odborniky jak zprovoznit htc kaiser,který je dovezen z Usa od firmy at&t,servisem byl udelan flash na český wm 6.1.a ja stary blazen jsem se rozhodl do nej nahrat wm 6.5.udelal jsem 3 zname kroky 1.odemkl telefon 2,nahrál radio 3.zkusil nahrát novou rom právě se zmíněným wm 6.5.a tady se vyskytl problém.podotýkám že jsem volil variantu instalace z karty.už při instalaci mi bylo divné že trvala necelé 2 minuty.přesto že bylo psáno že potrvá 10 minut.dál se měl sám restartovat,což neudělal.tak jsem pomohl softresetem,a tady je kámen úrazu.htc naskočí jen ta první obrazovka s tím nápisem smart mobility uprotřed displaye,vlevo dole svítí červeně emo a v pravo dole R1.71.09.01 G25.75.40.02 D3.34.00.cz a tím to končí.foun pak již nic nedělá.nedokázal by jste někdo pomoci.jak by šel vrátit do původního stavu.případně jak přes kartu naintalovat něco funkčního,musím přes kartu když nenaběhne.šem poíám předem tisíceré díky za jakoukoli radu.
Mobil Čumil Plus
John2y
Mobil Member User
Zařízení:
Samsung Galaxy Note 4
Odesláno:
20. 06. 2011 13:59

Re: prosím o pomoc s flashem htc tytn ii

Co jsi tam chtel davat za rom? to emo je radio, rom a protocol. Instalace pres kabel obvykle trva pres 10min, ale z karty to muze byt i ty 2 minuty. Podle me bys prvne mel vyzkouset jeste jednou flash. a to tak ze kaiser zapnes a potom podrzis tlacitko od fotaku a reset. Potom az te to vyzve stisknes power tlacitko a po flashnuti ti to napise ze vse probehlo OK a ty ho restartujes. Pak by vse melo byt OK
ObrázekObrázek John2y1...Follow me on Twitter
ObrázekObrázek
Mobil Member User
luxoris
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Nokia C6-00,LG OPTIMUS 3D
Odesláno:
20. 06. 2011 14:49

Re: prosím o pomoc s flashem htc tytn ii

super diky moc.foun naběhl a nakonec se mi povedlo do něj dostat přes kabel i wm 6,5.je to v principu jednoduché,ale já jsem asi pomalejší.ještě jednou díky.
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1