Ahojte
rozbehli ste niekto iGO na Landscape 320x240 device?
IGO8 ani nezacne hadze mi to chybu a
iGO6 sa zapne ale nedostanem sa cez vyber jazyka
heeelp
Vasek
//spatna sekce.... presouvam. SkopiX
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC TyTN, HP iPaq rw 6815
509
14. 01. 2007 12:16
Odesláno:
12. 09. 2008 08:34
12. 09. 2008 08:34
Re: iGO8 or 6 na 320x240 na iPAQ 914
No to je asi nejrozšířenější rozlišení a nejspíš ho používá většina z nás. Zkus být konkrétnější, jakou chybu to píše?
mám stejný problém, po instalaci to napíše
fatal error
Addres: 0x524100a8
Expeption: 0x000001d

nepovedlo se mi ani naistallit TomToma, 5 i 6 pise, ze neni kompatibilni. A 7cka ma zase neproniknutelnej zpusob cracku pro mne tedy
jsem ochotnej zaplatit za úspesny vyreseni ...
fatal error
Addres: 0x524100a8
Expeption: 0x000001d
nepovedlo se mi ani naistallit TomToma, 5 i 6 pise, ze neni kompatibilni. A 7cka ma zase neproniknutelnej zpusob cracku pro mne tedy
jsem ochotnej zaplatit za úspesny vyreseni ...
Mobil Extra User
Zařízení:
509
14. 01. 2007 12:16
Odesláno:
12. 09. 2008 10:49
12. 09. 2008 10:49
To Luboss:
Zkoušel jsi třeba TT6 z tohohle odkazu? :
Nemusí se nic cracknout, mapy fungují bez aktivace. Když rozchodíš tohle, to by bylo, aby jsme nerozchodili TT7
Jinak s tím iGO8 máte s Vendo233 možná každý jiný problém, u něj možná jen chybí Language soubory a u Tebe bude asi problém s nedostatkem paměti.
Zkoušel jsi třeba TT6 z tohohle odkazu? :
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/135092005/TT_6.100.8330.rarJinak s tím iGO8 máte s Vendo233 možná každý jiný problém, u něj možná jen chybí Language soubory a u Tebe bude asi problém s nedostatkem paměti.
TT6 jsem právě rozeběhl, s mapama 680.155x
super, alespon neco
s pamětí? jako karta nebo operacni pamet? jak to zjistím? nebo to mám zkusit nainstallit do PDA místo na kartu?
Ipaq je uplne novej, cistej, bez dalsich instalaci
díky moc
super, alespon neco
s pamětí? jako karta nebo operacni pamet? jak to zjistím? nebo to mám zkusit nainstallit do PDA místo na kartu?
Ipaq je uplne novej, cistej, bez dalsich instalaci
díky moc
tak ja mam ten isty problem ako Lubos a tiez je iPAQ uplne novy.
iGO6 my islo ( skus 6 Lubo ) ale pretoze je uvodna obrazovka Portrait a nie landscape tak to nejde .
ALE !!!!
rozchodil som navigaciu McGuider je to slovenska navigacia, je to taka lepsia kopia TOMTOM ale sposob navigacie sa mi paci OVELA viacej ako TOMTOM a inac tomtoma som na 914 rozchodil akurat ten crack na mapy je trosku viacej narocny na syntax a ID devicu som chvilu hladal ale myslim ze 7.45 verzia bezi.
kazdoapdne som TOMTOMa odinstaloval a mam tam McGuidera ( na tomtom fore je link na cely balik komplet ) TOMTOM je hlupy v tom ze sa nedaju pospajat mapy takze pri ceste do Chorvatska cez Rakusko si musis prepnut mapy coz je naprd.
ODPORUCAM McGuider je to naozaj dobra navigacia
ak niekto rozbehnete iGO8 na iPAG 914 dajte mi prosim vediet a napiste na toto forum ako ste to zmakli. dik
iGO6 my islo ( skus 6 Lubo ) ale pretoze je uvodna obrazovka Portrait a nie landscape tak to nejde .
ALE !!!!
rozchodil som navigaciu McGuider je to slovenska navigacia, je to taka lepsia kopia TOMTOM ale sposob navigacie sa mi paci OVELA viacej ako TOMTOM a inac tomtoma som na 914 rozchodil akurat ten crack na mapy je trosku viacej narocny na syntax a ID devicu som chvilu hladal ale myslim ze 7.45 verzia bezi.
kazdoapdne som TOMTOMa odinstaloval a mam tam McGuidera ( na tomtom fore je link na cely balik komplet ) TOMTOM je hlupy v tom ze sa nedaju pospajat mapy takze pri ceste do Chorvatska cez Rakusko si musis prepnut mapy coz je naprd.
ak niekto rozbehnete iGO8 na iPAG 914 dajte mi prosim vediet a napiste na toto forum ako ste to zmakli. dik
mně to zase tolik nepálí, protože když jedu někam daleko, vezmu si navigaci s velkym displayem. TT pro rychlou navigaci nekde po cechach je super. Zapinam vetsinou az na kraji mesta, kdyz potrebuju odnavigovat a nechce se mi resit jednosmerky atd.
byl jsem velkym zastancem TomToma, v porovnani s verzi IGO cca pred dvema lety. Musim uznat, ze soudruzi udelali kus prace a ted povazuju IGO za vrchol grafiky a prijemneho ovladani. Naprosto me dostala treba podrobnost ostrova Cres, vcetne POI jako pumpy (jsou tam asi tri na ostrove) lekarny atd.
proto bych rad iGO i v mobilu, ale ted jsem v podstate spokojenej s TT6
byl jsem velkym zastancem TomToma, v porovnani s verzi IGO cca pred dvema lety. Musim uznat, ze soudruzi udelali kus prace a ted povazuju IGO za vrchol grafiky a prijemneho ovladani. Naprosto me dostala treba podrobnost ostrova Cres, vcetne POI jako pumpy (jsou tam asi tri na ostrove) lekarny atd.
proto bych rad iGO i v mobilu, ale ted jsem v podstate spokojenej s TT6
Povedlo se mi rozjet neinstalacni balik iGO 8, proste jsem ho jen prekopiroval na kartu. Problem je, ze je to asi nejaka beta verze, protoze mi chybi nektera nastaveni v menu (napr. automaticke prepocitani trasy,...). Balik neobsahuje zadny obsah (mapy, hlasy, ...) jenom samotnou aplikaci. Jinak ten balik se tady da najit, ale radsi jsem ho upnul znovu.vendo233 píše:tak ja mam ten isty problem ako Lubos a tiez je iPAQ uplne novy.
ALE !!!!
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/756661/nekomprimovana.zipKód: Vybrat vše
password:sajtron01
mno tak iGO8 jsem v HP 914c nerozchodil, ale povedlo se TOM TOM 7. Divny, samostatne ne, ale kdyz jsem mel naistallenou sestku, pak se to povedlo. hmmr
kazdopadne jsem vlastne spokojenej parchant
pokud by mel nekdo zajem o odzkousene ...
kazdopadne jsem vlastne spokojenej parchant
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire HD (480x800)
HTC Desire HD (480x800)
8
22. 09. 2008 12:21
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
22. 09. 2008 12:32
22. 09. 2008 12:32
Sajtronuv iGO na iPAQ 914 slape, ale nevim, ktera je to verze... Na adrese http://www.tomasii.cdc.cz/iGO8/sys/Sys.html je popis nastaveni promennych pro sys.ini
Pozor, tento soubor je v telefonu (ProgramFiles/iGO8), na karte (iGO8) a taky na karte v iGO8/save/system.ini, takze se da nastavit automaticke prepocitavani trasy atd.
Na webu iGO sm cetl, ze nekdy v srpnu vysla nova verze, ktera zahrnuje dalsi nove modely PDA, predpokladam i iPAQ 914, akorat na netu este neni k mani...
Pozor, tento soubor je v telefonu (ProgramFiles/iGO8), na karte (iGO8) a taky na karte v iGO8/save/system.ini, takze se da nastavit automaticke prepocitavani trasy atd.
Na webu iGO sm cetl, ze nekdy v srpnu vysla nova verze, ktera zahrnuje dalsi nove modely PDA, predpokladam i iPAQ 914, akorat na netu este neni k mani...