Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

i-mate jasjar

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
quatermain
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy Ace
Odesláno:
11. 10. 2008 14:18
i-mate jasjar
Dobrý deň, normálne som podľa návodu spustil inštaláciu cez usb, len mi tam ukázalo chybu spojenia, že sa nemôže skontaktovať s pda. Pc bolo riadne spojené s pda a od vtedy sa mi nedá zapnúť...iba ked ho napojím na usb tak mi ukáže na displayi pda USB v2.1 a aj to len bez podsvietenie.... Neviete čo sa s tým stalo? Ako to opravím?

//spatna sekce...Sk0p!X
Neverte, že človek sa môže stať šťastným nešťastím druhých. (Seneca)
Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy.(Einstein)
Mobil Čumil Plus
SHAKAL007
Mobil Beginner
Zařízení:
Zopo ZP990+
Odesláno:
12. 10. 2008 07:58

Re: i-mate jasjar

ozvi se mi na telefon 773506991 (vodafone) nebo 603411233 (O2), podařilo se ti totiž vypnout PDA do bootloaderu, ale než mi zavoláš nebo pokud nevíš jak na to, zkus zároveň stisknout tlačítka POWER, ty dvě tlačítka čárek pod displayem ( fungují jako nabídka z displaye) a zmáčknout softreset (tzv trojhmat, ale musí se ti to povést opravdu zároveň), zkrátka udělat Hardreset pak by ti to mělo udělat nabídku buď se vrátit do původního stavu nebo udělat hard reset stisknutím 0 (nuly), kdyby se ti to nepovedlo bude nutné nahrát novou ROMku z xda-developers.com, ale to mi zavolej a domluvíme se jak na to a co k tomu potřebuješ popřípadě co ti můžu dál poradit.

PS: Ať žije HTC Universal 128 MB RAM
Mobil Beginner
quatermain
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy Ace
Odesláno:
12. 10. 2008 11:49

Re: i-mate jasjar

s tým trojhmatom som nemal problém ale či stlačím nulu, či x tak ma to vráti naspäť do tej ponuky... mám stiahnutý exe súbor toho fora čo si písal priamo na jasjar ale neviem ako to tam hodiť
Neverte, že človek sa môže stať šťastným nešťastím druhých. (Seneca)
Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy.(Einstein)
Mobil Čumil Plus
3 příspěvky •Stránka 1 z 1