Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1

Tomtom 7 na cinske navi - nevidi mapy

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
lotr639
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
08. 04. 2010 20:06
Tomtom 7 na cinske navi - nevidi mapy
Zdravím, nevím zda jsem tu správně, ale potřebnuji poradit. Koupil jsem cinskou navigaci s Igo a chtel bych si naistalovat Tomtom. Operacni system mam Win CE6.0 Embedded. říkám si nebude to problem... ale ejhle :(
TT 7 naistaluji, ale nevidi mapy ( mapy jsou odemcene) . Kdesi na foru sem cetl, ze je to chyba tt7, ze v pripade PNA (PDA) s instalovanou Flash ( mam 4 G) a SD slotem soucasne to proste nefuguje..... zacne hledat mapy v My Dokuments (tam se nic nevejde :( ..) a dale se nedostane. Presmerovani slozky My Dokuments na kartu pry nepomuze.
Mate s timto nekdo zkusenosti ? Da se to obejit ?
Drive jsem mel od kamarada TT one s SD kartou a byl jsem maximalne spokojenej...bohuzel chvilka nepozornosti v Praze a je vysklene okno a navi pryc... :suicide: S Navcore a key zkusenosti mam ale PDA instalace je jina ...
Mobil Čumil Plus
jirkab
Mobil Guru
Zařízení:
HTC One M8
Odesláno:
09. 04. 2010 16:38

Re: Tomtom 7 na cinske navi - nevidi mapy

Musíš si do složky Navigator nakopírovat správnou verzi knihovny noteprj.dll. Na internetu koluje balík asi s pěti verzemi této knihovny. Jedna určitě zabere. Ale to, že ti uvidí mapy, které odemkneš bez problémů ještě neznamená, že navigace pojede. Někde jsem četl, že na WinCE 6 je nefunkční. Nemám ale v praxi ověřeno, takže toto nemůžu potvrdit ani vyvrátit.
Mobil Guru
lotr639
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
10. 04. 2010 13:38

Děkuju za tip, určitě to zkusím a dám vědět pak dám vědět. Už sem se skoro smířil s IGO ( nic proti němu nemám) ale nerad se vzdávám :-)

EDIT:

Knihovny zabraly, ale navigace se nespusti pise mi ze ma malo pameti, ale myslim si,
ze pameti to nebude, ostatni aplikace bezi bez problemu. Na foru jsem cetl, ze to vetsinou konci touto hlaskou, ale s pameti to nema pry nic spolecneho..... Mate prosim nekdo jeste jiny napad ? Dekuju za kazdou pomoc, neda mi to spat :-)
Naposledy upravil(a) Ramirez dne 11. 04. 2010 17:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pouzivaj EDIT. Dva prispevky za sebou su zakazane.
Mobil Čumil Plus
amazoon
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
LG G3
Odesláno:
29. 04. 2010 19:09

Zdravím, mám tentýž dotaz . Stejná situace, Tom tom se spustí, ale v zápětí spadne z hláškou o málo paměti. Předem díky za jakoukoliv radu. Knihoven note_prj.dll jsem našel na netu několik, ale pořád stejné.
Mobil Čumil Plus
Aisa
Mobil Čumil Plus
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
03. 06. 2010 15:30

Tak já mám stejný problém. Čína s WinCE6 a tomáš v ní nejede. Skončí u startovací obrazovky. Už jste někdo pokročil ?
Dík
FJS T810 -Voda/WM5/SD A data 2GB/
Mobil Čumil Plus
twisternet85
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
12. 06. 2010 06:19

zdravim, kdysi jsem na jednom foru uz daval prispevek o tt7 na cine, podarilo se mi rozchodit tt7 po tydnu zkouseni, tt7 pro wince 5.0 jsem nasel na torrentech z nejakyho francouzskyho serveru, mapy mi to taky porad nevidelo, ale zjistil jsem ze fungujou pokud se sosne jen urcita verze, bohuzel po padu pc jsem o vsechny tyhle soubory prisel, urcite dam vedet az se mi podari najit ty spravny mapy.
Mobil Čumil Plus
6 příspěvků •Stránka 1 z 1