Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
7 příspěvků •Stránka 1 z 1

Htc Hd2 - Neoficiální Rom = zablokovaný telefon

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Jiri Lala
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
11. 06. 2010 16:58
Htc Hd2 - Neoficiální Rom = zablokovaný telefon
Mohl by mi prosím někdo poradit,na internetu jsem si našel novou oficialní ROM?Bohužel až v průběhu instalace jsem si všiml že jde o verzi neoficiální ale už jsem do toho nechtěl zasahovat a výsledek se dostavil,po restartu mi naběhla pouze bílá obrazovka s nápisem Htc a to je vše.Nejde se připojit k počítači protože ten zařízení nevidí a nejde cokoli dělat ani s tlačítky.pokud jste někdo něco podobného viděli tak vás moc prosím o pomoc.Díky
Mobil Čumil Plus
Laco73
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Touch 3G
Odesláno:
11. 06. 2010 17:32

Re: Htc Hd2 - Neoficiální Rom = zablokovaný telefon

U starych zariadení pomohlo vybrat baterku a nechat ju mimo zariadenie par hodin.Ale ci to pomoze u tychto high zariadeni tak to neviem..skus to vybrat na noc a uvidis rano.
Mobil Čumil Plus
Jiri Lala
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
11. 06. 2010 17:35
michalcl78
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
12. 06. 2010 08:24

Ahoj,pokud dobre ctu a chapu,tak se ti po startu zobrazi jen bila obrazovka s logem HTC?? Pokud ano,tady je mozne reseni.,Stahni si oficialni rom

Kód: Vybrat vše

http://www.sunnysoft.cz/htc/
,pote ZMACNI A DRZ TLACITKO VOLUME DOWN+ZMACNI TLACITKO ZAPNTI...BACHA,TO TLACITKO VOLUME DOWN MUSIS DRZET DO TE DOBY,NEZ NAJEDOU 3 BAREVNE PRUHY..PO TE PRIPOJIS TELEFON KABELEM K POCITACI A DOLE NA TE TRIKOLORE SE OBJEVI NAPIS USB..PAK SPUSTIS STHNUTOU ROM ZE SUNNYSOFTU A MELO BY TO JIT NAFLASHOVAT...

P.S-NEZ TO ZACNES VSE DELAT,TAK TELEFON MUSI BYT VYPNUTY!!!
Mobil Čumil Plus
Jiri Lala
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
12. 06. 2010 15:22

Zkoušel jsem udělat z karty přes soubor leoimg.nbh tím jsem docílil toho že při normálním startu mám černou obrazovku a ve středu bílý trojůhelník s vykřičníkem a dál se nic neděje.Zkusil jsem i po startu držet volume down,objeví se mi pruhy n červeném je v pravém rohu nápis RUUNBH a na zeleném Upgrade ROM code error Please try again a přpojení k počítači přes USB nefunguje protože ho nevidí takže zase nic.
Mobil Čumil Plus
Ramirez
Moderátor
Zařízení:
iPhone 16 Pro Max
Odesláno:
12. 06. 2010 15:31

No pokial pripojis fon do PC v mode Bootloader a pustis ofic RUU tak by to malo fungovat.Sam som dnes ozivoval podobne bricknute PPC.
Moderátor
Jiri Lala
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
12. 06. 2010 17:57

Tak jsem to zkusil jak jsi napsal a k mému překvapení se ROM opravdu začala instalovat ale moje radost netrvala dlouho už po jednom procentu instalace spadla,ale řekl jsem si když se to přiojí tak zkusím přehrát HSPL pomocí DFT a opravdu bez problému,no a to nejlepší nakonec spustil jsem znovu instlaci ROM a vše se podařilo na první pokus.Chtěl bych všem kdo měli snahu pomoci moc poděkovat a doufám že někomu kdo se dostane do podobných problémů tenhle návod taky pomůže.dík
Mobil Čumil Plus
7 příspěvků •Stránka 1 z 1