6 příspěvků •Stránka 1 z 1
Mobil Beginner
Zařízení:
hTC Tynt 2 kraiser
hTC Tynt 2 kraiser
41
29. 10. 2009 11:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
27. 10. 2010 19:53
27. 10. 2010 19:53
asi už to tu je po druhé ale mám vícep roblému.. kouše se mi příšerně htc tynt2 a vím že pomuže jen hard reset..ale potřeboval bych pomoc.. potřebuji párp rogramu a co sem tu tak hledal polovina mi nejde nebo neumí co potřebuji....1)potřebuji program na kompletní zálohu telefonu sms,kontakty atd prostě vše co je v zařízení spbbackup mi neudělal vše..2)potřeboval bych program co pojede pod W7 kterým bych ovládal ppc přes notase bez nutnosti ho držet v ruce,3)je možné aby mi slick vybil baterku během 20minut?? jinak se zbytkem si poradím...omlouvám se že se ptám znovu ale sem z toho sekání neštastnej...
Mobil Profi User
Zařízení:
Motorola Defy+,854X480,512 MB RAM, OMAP 1GHz IP 67
Motorola Defy+,854X480,512 MB RAM, OMAP 1GHz IP 67
299
14. 09. 2009 21:18
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
28. 10. 2010 06:51
28. 10. 2010 06:51
Re: htc tynt2
Zkus SKTools,supr program,za prvý vyčistí systém,který se tím docela dost zrychlí,můžeš se vyhnout HR a sypání tam programů znovu..za druhý umí mimo jiné taky dělat zálohy..dokonce umí zazálohovat paměťovou kartu,takže když ji naformátuješ,obnoví všechny soubory na kartě..zálohy přes tenhle program naprosto v pohodě,najdeš ho tady na fóru.Ohledně toho slicku-pokud jedeš přes 3G síť a máš starší baterku a ještě Ti hromada běží na pozadí,není problém baterku vyšťavit za hodinu,mně se to u starýho PDA povedlo během půl hodiny,kapacita baterky v háji..je dobrý mít přehled ohledně spuštěných aplikací,nejlépe používáním slušnýho task manageru.Jinak SPB backup udělá kompletní zálohu,ale jestli náhodou používáš slide to unlock,tak SPB Backup blbne,tak zkus ten SKtools,je supr,celý si to tím projeď,smaž neplatný vstupy v registrech a podobně,dokáže to dost zachránit,já ten program miluju a vím proč.Můžeš mít v mobilu třeba jen pár aplikací,ale pokud zkoušíš každou hovadinu která vyjde pro WM a odinstaluješ ji standartním způsobem,v registrech to máš furt,dělá to tam bordel,když je toho moc,SKTools Ti to přebere,je to takovej doktor pro PPC,lepší než Pocket mechanic,ještě se mi nestalo,že by mi něco zbořil.
Když to nezabere,udělaj hard reset a nacpi tam všechny programy co používáš,nejlépe od toho neodbíhej,udělej to najednou a pokud Ti to bude chodit,udělej zálohu a schovej si ji..Hard resetem bys to možná vyřešil nejlíp,protože pokud Ti to dělá takovýhle sprasky,tak se HR nevyhneš,jen ho oddálíš a budeš se zbytečně trápit,ve finále je HR sranda,celá ta operace včetně nainstalování pár programů a vyvolání kontaktů např.přes PIM Backup je záležitostí sakumpikum i s tím HR cca 3 hodin maximálně.Nebo ještě bych možná zkusil jinou ROM.Když PDA zlobí,nejlepší je stejně udělat HR a vyvolat poslední funkční zálohu,proto platí oblíbené zálohovat,zálohovat..pokud nemáš zálohu z doby,kdy bylo PDA funkční,máš prostě v 90 % smůlu,těch 10 % je ten SKTools
Když to nezabere,udělaj hard reset a nacpi tam všechny programy co používáš,nejlépe od toho neodbíhej,udělej to najednou a pokud Ti to bude chodit,udělej zálohu a schovej si ji..Hard resetem bys to možná vyřešil nejlíp,protože pokud Ti to dělá takovýhle sprasky,tak se HR nevyhneš,jen ho oddálíš a budeš se zbytečně trápit,ve finále je HR sranda,celá ta operace včetně nainstalování pár programů a vyvolání kontaktů např.přes PIM Backup je záležitostí sakumpikum i s tím HR cca 3 hodin maximálně.Nebo ještě bych možná zkusil jinou ROM.Když PDA zlobí,nejlepší je stejně udělat HR a vyvolat poslední funkční zálohu,proto platí oblíbené zálohovat,zálohovat..pokud nemáš zálohu z doby,kdy bylo PDA funkční,máš prostě v 90 % smůlu,těch 10 % je ten SKTools
Nokia 5110
- Nokia 3310 - Nokia 6310 - MIO A501 - HTC Diamond 2 - HUAWEI U8850 Vision - Samsung Galaxy mini - Motorola Defy+
Mobil Beginner
Zařízení:
hTC Tynt 2 kraiser
hTC Tynt 2 kraiser
41
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 10. 2010 14:56
29. 10. 2010 14:56
tak ohledně zálohy přes ten program co doporučuješ..no decentně problém skoro se v tom programu nevyznám..po několika hodinovém boji sem nákou tu zálohu udělal ale bohužel kompletvšeho..a já potřebuju čistě jen contakty a smsky..bohužel se mi nepovedlo jen tohle:( už sistím nevím rady nění tu nekde návodj ak stím programem co a jak? popřípadě nevíte někdo o nečem co mi zazálohuje víše popsané věci? zbytek věcí v telefonu sesmazat v poho muže ale ty sms a contakty ztratit nesmím.. už sem tu asi za blbce ale před pul rokem mi tohle vše šlo v poho přes active syn ale ted mi aktiv nejde do kompu:(prosím pomoc
Moderátor
Zařízení:
SG S9+, SG Gear S3 Frontier
34228
24. 12. 2006 00:13
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 10. 2010 15:10
29. 10. 2010 15:10
Na zalohovani SMS a kontaktu mas programy:
SPB Backup nebo
Sprite Backup - vse najdes tady na foru pod tlacitkem HLEDAT
Luxusne dokaze SMS, kontakty, volani, .... zalohovat taktez Jeyo Mobile , ale to je program pro PC, mobil mas pripojeny kabelem pres ActiveSync - zalohujec pohodlne primo ze sveho PC, ani nemusis vzit mobil do ruky.
Totez pak plati i o obnove zalohy.
Na cisteni mobilu mas programy:
SKTools
DinarSoft MemMaid
cleanRAM
PocketMechanic
SPB Backup nebo
Sprite Backup - vse najdes tady na foru pod tlacitkem HLEDAT
Luxusne dokaze SMS, kontakty, volani, .... zalohovat taktez Jeyo Mobile , ale to je program pro PC, mobil mas pripojeny kabelem pres ActiveSync - zalohujec pohodlne primo ze sveho PC, ani nemusis vzit mobil do ruky.
Totez pak plati i o obnove zalohy.
Na cisteni mobilu mas programy:
SKTools
DinarSoft MemMaid
cleanRAM
PocketMechanic
• Návod jak stahovat ze zahraničních serverů. (Na požádání linky přeuložím.)
• Návod jak založit nové vlákno s programem (aplikací) či hrou.
Mobil Beginner
Zařízení:
hTC Tynt 2 kraiser
hTC Tynt 2 kraiser
41
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 10. 2010 17:02
29. 10. 2010 17:02
parááda záloha přes sprite back up proběhla v poho dě zítraprovedu hard reset.... tak snad už typ roblémy co byly poslední měsíc užn ebudou
Moderátor
Zařízení:
34228
24. 12. 2006 00:13
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
29. 10. 2010 17:20
29. 10. 2010 17:20
Doporucuji ti nainstalovat vsechny 3 vyse uvedene zalohovaci programy a zalohy kombinovat, zvlaste pak doporucuji Jeyo Mobile.
• Návod jak stahovat ze zahraničních serverů. (Na požádání linky přeuložím.)
• Návod jak založit nové vlákno s programem (aplikací) či hrou.
6 příspěvků •Stránka 1 z 1